Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bruśka muszą być orzechowe

Patrzyłam na tej stronie Lupo i w sumie był tylko jeden stanik w moim rozmiarze w rozsądnej cenie
Więc zamówiłam na stronie rafjolka.pl takie:
http://rafjolka.pl/product-pol-2225-BIANKA-biustonosz-UNIKAT.html
http://rafjolka.pl/product-pol-12040-ERATO-biustonosz-UNIKAT.html
I wzięłam sobie piżamkę do domku
http://rafjolka.pl/product-pol-4210-5037-PIZAMA-NOCNA-DOBRANOCKA-navy-blue.html -
A wiecie coś mi się przypomniało. Na SR położna mówiła żeby koszulę taką którą zabieramy do szpitala ale też takie które w domu będziemy nosić często wyprać w tym samym proszku czy płynie co dla Maluszka. W końcu będzie się do Nas dużo przytulał
-
hehe lexi włanie tez miałam tak ze obraczka i pierscionek mi spadały nawet dziewczyny na grupie na fb pytaly napisałam jak u mnie a w nocy po wpisie oudzil mnie ogromny bol palce granatowe masakra. ale to od reumatuzmu mnie tak napieprzaja stawy w dłoniach a teraz jeszcze stopy. nogi o dziwo nie sa opuchniete i paluchy .

-
Bruska , dzieciaki mieszkaja w domu na obrzezach wiekszego miasta , taka mozna powiedziec lepsza wioska ... Ogolnie fajna okolica ! Bardzo ...
Mnie tez stopy bola , nie dam rady w szpilkach chodzic, zreszta nie wiem czy wszystkie do wyrzucenia nie beda
, gdyz stope mam teraz wieksza !!!! Wrrrrrrrrrr chodze teraz w takich butach, co wczesniej bym nie spojrzala ....
P.s. Znowu mam cukier wysoki I juz wiem to napewno mleko
, a ja kocham bez laktozy 1procent Tluszczu , ale wychodzi na to , ze nie moge pic
wczoraj poznym wieczorem wypilam szklanke I rano 102
, nie wspomne , ze na sniadanie zjadlam surowke z paluszkow krabowych , Bo zostalo I duuuuupa 184 masakra , a wczesniej mi to cukru nie dawalo na obiadowy czas ....chyba jestem skazana na gotowane jajka z rana ....
No nie moge sie wbic z czmys co nie szkodzi z rana , a Wy co jecie ?
Ide na spacer moze zbije troche tego cukru ... A moze po kazdym posilku sie pogimnastykowac troche ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 13:59

-
jem chleb razowy lub orkiszowy z wedlina drobiowa i serem, czasami kanapke z wedzona rybą , płatki crunchy naturalne ale bez dodatku platków pszennych i kukurydzianych tylko same owsiane, jogurt, serek wiejski, kanapke z pasztetem, jako gotowane tez tylko wiesz nie codziennie bo tez ma duzo tłuszczu w zołtku. dodawaj do kanapek warzywa np pomidora ogorka najlepsze sa kiszone po nich mam zawsze niski cukier ale nie wiem czy takowe posiadasz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 14:01

-
Naklejki kosztowaly okolo 45 zl.Tusiaa wrote:Doti ja znalazłam takie

http://allegro.pl/naklejki-na-sciane-dla-dzieci-dzieciece-sowy-n11-i5253119518.html
Tuli ile dałas za swoje piękne naklejki
Natchnęłaś mnie i chyba tez kupie a w ogóle nie wiem czy brudnej sciany nie będę mieć jak odsunę biurko z półką 
Wtedy naklejki w sam raz by były
-
Ale wiecie co zauważyłam? Od zawsze w sumie mam zimne dłonie i stopy a to dlatego, że należę do niskociśnieniowców ale ostatnio tak mi marzną że nawet skarpetki nie pomagają. Muszę sobie moczyć w ciepłej wodzie.
-
Dla obojga taki prezent co to tylko stoi,swieci i sie bawic nim nie mozna? No nie... Jak cos do tego dokupisz jako zabawki dla obojga osobne to takie cos jako dodatek moze byc.. To troche jakbys komus choinke w prezencie dala... Oj nie...Evans wrote:Mam pytanie z zupelnie innej beczki : czy warto wyslac dla dzieci lat 6 I 3 lata , dmuchane ponad 2 metrowe :mikolaj I balwan , takie , co mozna na ogrod wystawic jako ozdoba swiateczna ... Wbudowana pompka, swiatelka led, dobrze wyglada wieczorem , czy to popularne w Polsce czy nie ? Sa obciazane, ze wiatr nie zabierze I mocowane do ziemi, podobnie jak namiot
Sorry za poza tematem pytanie .... -
Evans a ile po zjedzeniu Ty ten cukier mierzysz? No to tez jest normalne ze po posilku rosnie cukier,wazne by spadal do odpowiedniego poziomu:) ja na szczesnie jem wszystko:) Widze ze drazy sobie nie odmawiacie

Evans- rozumiem ze Ty w Stanach siedzisz
A moze to kwestia tego Waszego snieciowego,modyfikowanego jedzenia? Gotujesz normalnie po naszemu czy zupy z puszki jadacie? (Przepraszam za pytanie,no ale w Stanach to norma takie zywienie,chyba ze to stereotyp,ale u Was masa grubasow jest nie bez przyczyny)Nie zlosc sie prosze tylko,ale wies no pytam bo to roznie jest a czasem czlowiek nie kojarzy..a w takich jedzeniach cukru jest zawsze masa...
-
Nooo nie sa drogie. Pomalowanie sciany wyszlo nas w sumie tez taniutko bo do bialej farby wlalam colorexa troszke za 4zl i wyszedl taki róż sliczniusiTusiaa wrote:Tuli to tak jak na necie praktycznie

Lexi oj ja kocham draże ale kokosowe korsarze
pyszne aa w sumie zapomniałam o nich i dawno nie jadłam bo jedna paczkę połykam w przeciagu paru minut 
Oj tak kupie sobie jutro a może jeszcze dziś
-
No u mnie wczoraj tez malowanko było... mąż ze szwagrem razem w domku rządzili... jak będzie efekt końcowy z łóżeczkiem to będzie więcej fotek. Co do nerwów... powiem szczerze ja to ostatnio mam wiele rzeczy w poważaniu... kolejną sprawą jest na przykład to że wczoraj pytają czy dobrze pomalowane czy coś mi nie pasuje ... pomimo że widziałam parę niedociągnięć to stwierdziłam że leję na to haha jakoś w ciąży wiele rzeczy traktuję właśnie olewawczo.
A tu na fotce kolorek ścian ... jak kupowałam to pan z kolejki w kasie zapytał jak synek będzie miał na imię... bo wnioskował płeć po kolorze farby jaką kupowaliśmy. Natomiast zdziwił się nieziemsko jak powiedziałam że moje potomstwo jednak zasili szeregi tej piękniejszej płci haha Jakie było jego zdziwienie jak powiedziałam że róż ograniczę tylko ewentualnie do ubranek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 10:02
Lexi150, szara myszka, Evans, tysiaa93, vayn, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Tulipanna , ja zmierzylam niecala godzine po jedzeniu , bo balam sie , ze sie uspie jeszcze , bo wczesny ranek byl ....
spoko, u nas jest sporo grubasow , ale powiem Ci , ze to zalezy od tego tez gdzie chodzisz I gdzie zakupy np. robisz ..., ale jest gmo !!!! napewno !! ja w swoim otoczeniu nie znam nikogo obscene fat , a raczej w druga strone , ja sama bylam swego czasu mocno za chuda I tak zle I tak niedobrze ...
ja sie przyznaje , ze my prowadzimy bardzo szybkie zycie I ja nie mam czasu na gotowanie , zreszta nie lubie , zawsze robi to jak trzeba moj maz ,a on jest the best , no uwielbia po prostu
, ale to jest rzadko , najczesciej restauracje , np. longhorn steak house wczoraj , ale ja jadlam French onion zupe I salate z truskawkami , wiec ja 114 po godzinie , mierzone w samochodzie
miedzy sklepami , bo jezdzilam za tymi mikolajami , balwanami , projektorami , bo juz wszystko wykupione
spoznilam sie , bo to lekarze , badania , baby shower , a ja pracuje nie siedze w domu I po prostu czasu nie mam .... jak narodzi sie syn , tez tylko max 12 tyg w domu zostaje , a potem babysitter , albo day care , no niestety takie tutaj zycie jest ...szybko ! , moge jeszcze prace rzucic , ale ja nie chce wypadac , no niewiem , taka decyzje podejme juz po prodzie ...
p.s. a co mozna takim dzieciom kupic jeszcze ... Oni wszystko maja , ja juz nie mam pomyslow

-
Udało mi się was nadrobić, jupi!

Jak dobrze, że na naszym forum wszystkie jeszcze w dwupakach, trzymać się i zaciskać nogi
W piątek myślałam, że ja urodzę ale na szczęście przeszło, nie chcę nawet myśleć jak bolesne są skurcze porodowe, brr!
Wczoraj za to czułam się jak nowo narodzona i nawet udało nam się dotrzeć na sesję brzuszkową, fajna sprawa, ciekawa jestem jak efekty
Miłej niedzieli, właściwie to już końcówki niedzieli