X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co u mnie z cycow nic nie leci.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale żeście naskrobaly :) ja tez mam zapchany nos a co najlepsze jak smarkam to bardzo często leci mi krew i to czasami dość sporo.
    Kri a to pomyliłam Cie z Roberta dobrze ze wszystko u was ok :)

Lexi u mnie tez pokazuje 8msc czyli jak wrócę z pl bedzie juz zapewne pokazany 9 :) :)

Tysi mam nadzieje ze pokażesz jakas foteczke z sesji :) ja tez ide na sesje juz sie doczekać nie moge :) ile płaciłas i ile musisz czekac na foty ?? Ja moje fotograki od razu bede "gwalcic"ze tego samego dnia jeszcze maja mi przysłać jedno zjecie :) zreszta one zapewne jiz wiedza ze tak bedzie :)

Trzeba wyjsc z wyra w brzuchu burczy.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    U mnie też nic :/

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś kurierzy od rana. :) Ale już wszystkie prezenty zakupione i dziś też wszystkie popakuję.

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    U mnie też nic :/

U mnie też nie leci, za to strasznie łuszczy się na nich skóra i o zgrozo zaczynają mi pękać! Wczoraj zakrwawione były :(

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    U mnie też nie leci, za to strasznie łuszczy się na nich skóra i o zgrozo zaczynają mi pękać! Wczoraj zakrwawione były :(
    To niefajnie. Smaruj bepanthenem albo linomagiem, niech się goją bidulki.

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi przeciekają cycory :/ od kilku dni piżama co dzień do zmiany, dziś był spokój.

201602111680.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga pralka dziś chodzi i chyba trzeba iść na tą nieszczesna piczte i po drodze kupie twaróg bo nalesniory zrobię. Wczoraj wyprobowalam ta oliwke w speyu z jonhnsona na sobie i powiem Wam że skóra rano całkiem inna niż po tej babydream. Madziarka nie martw się mi nic nie leci i w sumie to chyba mi nawet nie urosły za bardzo choć mąż twierdzi że są większe. Ja nie mam pomysłu moja mama ma jutro 60 urodziby a ja nie wiem. I tak nie pijade dopiero na święta myślałam żeby tort super zamówić ale jedziemy dopiero w wigilię i jak zamówię na miejscu to go nie odbiorę bo nie zdążę a jak zamówię tutaj to go nie dowioze bo popłynie. I jestem w kropce. Nawet dla męża nic nie mam. Ehhhh.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka ja chyba też dziś naleśniki zrobię :D

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Ale żeście naskrobaly :) ja tez mam zapchany nos a co najlepsze jak smarkam to bardzo często leci mi krew i to czasami dość sporo.
    Kri a to pomyliłam Cie z Roberta dobrze ze wszystko u was ok :)

Lexi u mnie tez pokazuje 8msc czyli jak wrócę z pl bedzie juz zapewne pokazany 9 :) :)

Tysi mam nadzieje ze pokażesz jakas foteczke z sesji :) ja tez ide na sesje juz sie doczekać nie moge :) ile płaciłas i ile musisz czekac na foty ?? Ja moje fotograki od razu bede "gwalcic"ze tego samego dnia jeszcze maja mi przysłać jedno zjecie :) zreszta one zapewne jiz wiedza ze tak bedzie :)

Trzeba wyjsc z wyra w brzuchu burczy.

Jak będzie się czym pochwalić to na pewno coś pokażę :) Babeczka ma mi wysłać na maila wszystkie zdjęcia z sesji, wybieram 20, ona ja przerabia, wstawia swoje logo itp, podobno do świąt mają być gotowe, ciekawe czy się wyrobi bo jak na razie nawet jednego zdjęcia na maila nie dostałam. Załapałam się na darmową sesję brzuszkową i płaciłam tylko za noworodkową. Czyli obie sesje za 300zł, nie wydaje mi się tak drogo jak popatrzyłam na ceny niektórych fotografów, którzy przykładowo za 15 zdjęć chcą 500/600zł.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Moje przeciekły do tej pory z 5 razy.
    Ale to nie ma i tak znaczenia bo to czy pojawia się siara nie ma wpływu na to czy pojawi się mleczko :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia na pewno bedzie sie czym pochwalić ,super Ci sie udało z ta sesja ja za swoją płace 600zl -10%rabatu +100 makijaż No i ja zdjec nie wybieram tylko fotografki swoim fachowym okiem w koncu to one znają sie na zdjęciach i wiedza ktore sa naj .

Ja zjadłam drugie śniadanie :)

I zabieram sie za :

http://static.pokazywarka.pl/i/6204590/657705/image.jpg

szara myszka, tysiaa93, Lexi150, vayn, marissith, Zosia_wop lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, dzięki za troske na szczęście wczoraj przed snem przeszly mi te klucia i w nocy mi już nic nie było i teraz tez jest ok. Wczoraj maluch był bardzo ruchliwy i często było tak ze jak czułam ruch to zaraz po sekundzie to klucie wiec wydaje mi się ze to on jakos glowe wyginal do tylu na przykład i ja to tak czułam. Bo to nie było tak bardzo nisko u wejścia pochwy jak czasem od spojenia tylko tak wyżej. W każdym razie mam nadzieje ze jest ok :)
    Jestem pozytywnie zaskoczona bo drugi dzień bez luteiny a brzuch się mało co stawia, powiedziałabym ze jest nawet lepiej niż jak ja brala :D pilnuje magnezu i staram się czasem polegiwac, nie dotykać za dużo brzucha i chyba sa efekty.

Tez mam nadzieje ze będziemy tu zagladac po porodach, na pewno będziemy się dużo od siebie wzajemnie dowiadywać o tym jak się zajmować dzidziami :)

ps. Czy was tez tak swędzi skora na brzuchu? Od jakiś dwóch dni mnie strasznie swędzi, zaczelam się tez wieczorem smarować choć rano tylko do tej pory się smarowałam palmersem, teraz dolaczylam oliwke z rosmana (ta za 1grosz - trzeba dac ja do skasowania i wtedy się nalicza za 1grosz) i nie wiem czy to swędzi bo się skora rozciąga czy co ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 12:51

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam sesje dopiero w styczniu :) już się doczekać nie mogę!!!

Szara Myszka mnie też swędzi brzuch :( skóra się rozciąga

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie tak myslalam ;/

A dziewczyny powiedzcie mi jeszcze - macie już czapeczki na wyjście na pole takie zimowe? Jeżeli ktoras kupowala gdzies w necie to dajcie proszę linka :)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszko może sprawdź czy to nie ta holestaza watrobowa. Jak Ci po porannym i wieczornym smarowaniu nie przechodzi. Choć ja Ci powiem ze mnie swedzialo właśnie po tej oliwce za grosz z rosmana bo ma migdały czy co tam. Na obiad naleśniki z serem przyszły literki boję się pudła otworzyć.
    Czapkę mam trafiła mi się na wyprzedazy w h&m.
    Boję się bo jutro wizyta teraz miałam idstawiony ten acard na 3 tyg oby nic tam nie pigorszylo się i ciekawe jak dzisiejsze wyniki. Tego też się boję.

Pije ta pokrzywe jakie to okropne mimo że uwielbiam miete i rumianek. I przypomniałam sobie ze ta polozna mówiła żeby przemywac poranione sutki naparem z szalwi więc ktiras z Was mówiła że krwawia czy bolą to spróbować. Ze działa niby tak ze odkaza i tworzy szybko strupki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 13:07

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Szara myszko może sprawdź czy to nie ta holestaza watrobowa. Jak Ci po porannym i wieczornym smarowaniu nie przechodzi. Choć ja Ci powiem ze mnie swedzialo właśnie po tej oliwce za grosz z rosmana bo ma migdały czy co tam. Na obiad naleśniki z serem przyszły literki boję się pudła otworzyć.
    Czapkę mam trafiła mi się na wyprzedazy w h&m.
    Boję się bo jutro wizyta teraz miałam idstawiony ten acard na 3 tyg oby nic tam nie pigorszylo się i ciekawe jak dzisiejsze wyniki. Tego też się boję.

Wlasnie tez slyszalam o tej cholestazie, ale poki co wyniki z krwi miałam dobre - to wyjdzie w morfologii czy nie? Powiem o tym lekarzowi w poniedziałek to może mi zleci jakies dodatkowe badania. Chociaz nic mi do tej pory nie było, a wlasnie nie wiem czy to nie przez ta oliwke bo jak zaczelam ja stosować to chyba wtedy mnie zaczelo swedziec

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Wlasnie tez slyszalam o tej cholestazie, ale poki co wyniki z krwi miałam dobre - to wyjdzie w morfologii czy nie? Powiem o tym lekarzowi w poniedziałek to może mi zleci jakies dodatkowe badania. Chociaz nic mi do tej pory nie było, a wlasnie nie wiem czy to nie przez ta oliwke bo jak zaczelam ja stosować to chyba wtedy mnie zaczelo swedziec
    No ja powiem ze jak się zasmarowalam i jeszcze po cycuchach polecialam to mnie z 3 dni swedzialy i nie używam tego.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi kazali odstawić acard w szpitalu. Po tygodniu brania miałam zleconą kontrolę i potas wyszedł przy górnej widełce, ale mój lekarz powiedział że ok. W szpitalu powtórzyli, akurat kończyłam opakowanie i norma 2 krotnie przkroczona.. Ordynator wielkie oczy i kazał odstawiać w trybie pilnym...
    Odstawiłam i co, pachwiny znowu dają się we znaki.
    Niedogodzisz.

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Vayn u mnie to było z powodu przepływu w tej tętnicy. Aż się boję a wizyta o 20.10 jutro.

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 1171 1172 1173 1174 1175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ