X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis tak z ciekawości wskoczyłam na wagę ale sprawdzę jutro rano :)

Tusia cos Ciebie dzis mało tutaj :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz człowiek taki zalatany a nic nie robi hehe
    czytam wszystko i nie pamiętam co miałam pisać :) od jutra zamieniam się w kurke domowa :D

Aż tak tesknicie za mną ? :)

Też jestem ciekawa co tam u Kri. Miała mieć dzisiaj wizytę chyba coś koło 14 jak się nie mylę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 23:15

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka moja waga to się chyba zepsuła :-P już wiem, ze dostanę opiernicz od poloznej.. Ale jak to wszystko takie pyszne.. ;-)

Ale dziś miałam dzień, bardzo zadko sie z kimś kloce, wolę mieć spokój niż rację no ale dziś to miałam wrażenie że każdy robi ze mnie idiotke, poklocilam sie z tatą, siostra i babcia lubego (tu taki mały zgrzyt tylko) i to wszystko jednego dnia, dobrze ze luby ma nockę :-) bo dzis mam potrzebę walki :-P chyba hormony biorą górę, a najlepsze jest to ze ja zawsze płacze w nerwach a dzis nic, tylko mi sie gęba nie zamykala i ostatnie słowo moje. Nie wiem tylko czy to dobrze czy nie xD

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie cos dzis stało i dosłownie nie moge sie ruszać, bol ręki i barku i bol w pośladku, jak ide to musze podpierać sie o meble jak babcia jakas...co za dzien...
    U mnie tez chyba waga sie zepsuła, az strach wchodzić...
    No i uwaga fura zamówona, tzn małżon zamówił, bo ja bym sie chyba nigdy nie zdecydowała, wiec musiał wziąć sprawy w swoje ręce :)
    Mila tez tak mam ostatnio chyba to hormony, trzeba sobie jakos ulżyć :)

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 02:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:

Tysia LIsku i jak było na sesji brzuszkowej bo bylas ostatnio prawda ???
    Tak, byliśmy w sobotę :) Wzięłam ze sobą torbę ciuchów haha a w ogóle się nie przydały bo babeczka miała fajne sukienki :) Ciekawa jestem jakie będą efekty. Ogólnie taka sesja to super sprawa i pamiątka :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 02:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spac coś nie mogę i zakatarzona trochę jestem eh.
    Dzisiaj mija rok od odejścia Aniołka ale nie będę płakać, żeby córa w brzuchu nie była smutna...

Szara myszka, Kri... I jak tam u was sytuacja ze skurczami? Juz coraz częściej nam coś dokucza widzę.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 02:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jakoś nie mogę spać :( myślę nie wiem o czym, coś mi nie daje spokoju :/ rano kurczę muszę wstać a tu nic bezsenna .
    Tysiaa ja tak samo jakoś dziwnie w nosie mam, ni tu katar, ni tu sucho. Dziurki chyba zatkane powietrzem :D

Zresztą byłam głodna i przed chwilą opitolilam kawałek szynki, kanapkę z dżemem sliwkowym, mandarynek i popilam woda :D dawno już w nocy nie byłam głodna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 02:46

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 03:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa tez bym coś zjadła ale nie chce mi się wstawać :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 03:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe u mnie głód był silniejszy a przy okazji po raz setny byłam na siku :) Czuje ze dalej chyba głodna jestem albo przrkreca mi się w brzuchu. Coś czuję że za mało zjadłam i nie będzie to wystarczające żeby zasnąć :P

Wszystkie dziewczyny chyba smacznie śpią i ja chyba spróbuję :) może akurat udamy się :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 03:05

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Hehe u mnie głód był silniejszy a przy okazji po raz setny byłam na siku :) Czuje ze dalej chyba głodna jestem albo przrkreca mi się w brzuchu. Coś czuję że za mało zjadłam i nie będzie to wystarczające żeby zasnąć :P

Wszystkie dziewczyny chyba smacznie śpią i ja chyba spróbuję :) może akurat udamy się :)
    I co? Zasnęłaś Tusiu???My już na nogach...w sumie od 4...po godzinie przewracania z boku na bok wstałam...właśnie pijemy kawkę, zrobiłam Lubemu sałatkę na śniadanko (wziął się za dietę)
    Luby wczoraj brzuch uspokoił..położył keke, kazał nie gadać i skurcze puściły :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiecie co??? 6 godzina a Wy jeszcze wychrapujecie???? :P Wstawać!!!! :P

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja już wróciłam z badań i teraz siedzę jem mega bułkę z lukrem i serem popijacac to czekolada na gorąco. Cukier na czczo nizutki można sobie pozwolic. Miłego dnia dziewczynki.

Tuli no ja o 6 byłam już na kluciu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 07:16

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I któraś z Was kupuje te muszle laktacyjne??

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh spicie to ja też idę.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś też na kłuciu. Tyle że ja z łóżeczka nawet nie muszę wychodzić :-) Moja mamus przyjeżdża mnie kloc do domciu. Z tym nosem to masakra w nocy chrapię (malz się wkurza hehehe wie co to znaczy ja już 7 lat wytrzymuje z jego charczeniem) nie mogę oddychać bo ciągle zapchany ale faktycznie kataru brak.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś apteka w końcu przyjdzie ech.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    Ja miałam te muszle laktacyjne Medela.
    Generalnie przydały na końcówce ciąży do uformowania brodawek ( ja miałam bardzo wklęsłe) i na początku karmienia

1. świetna sprawa w przypadku wszelkich ran i bolesności. Smarujesz maścią ( ja używałam tylko bepanthen) zakładasz muszle i nic Cię nie obciera a piersi się goją
    2. Służą do zbierania pokarmu co w przypadku "nieszczelności" brodawek tez doskonale się sprawdza choć uważam ze tylko w domu, bo strasznie je widać pod bluzką:)

z tego co pamiętam to w zestawie są właśnie dwa komlety muszli : takie do wietrzenia z otworkami na górze i tanie do zbierania pokarmu.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi dziś przyjdzie fotelik, już prezbieram nogami choć mam pewne obawy co do koloru bo maz wybierał ( niby czerwony) a wiadomo jak to z rozpoznawaniem kolorów i mężczyzn;)

Na weekend przyjeżdżają moi rodzice, robimy Wigilję przed Wigilją, tak jak Ladys Sylwestra.
    Na świeta ruszamy na mały wypoczynek a po Nowym Roku biorę się za szykowanie ubranek .

Powiem Wam ze jakoś mi ten czas teraz zapitala.... :)

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt co do tego czasu to jakoś tak ucieka między palcami... i to coraz szybciej.

Madziarko.... ja mam to samo co Ty. mój małż to cały czas chrapie a teraz musi się ze mną przemęczyć, ponieważ codziennie z rana w nosie susza że ho ho jakiś taki zatkany. Niby raz smarknę, oczyszczę i dalej spokój i kataru brak. Ale to chyba dość częste w ciąży :)

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja się witam w 31 tc. Ale ten czas leci. Wczoraj dumaliśmy z Małżem jak ten Nasz Robalek będzie wyglądał... :) Mąż to się najbardziej zastanawia czy będzie miał włosy :P Bo u niego wszyscy mężczyźni w rodzinie baaardzo szybko łysieją. :)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
‹‹ 1169 1170 1171 1172 1173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ