Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No w sumie fajnie to cenowo wygląda. Szczególnie te zestawy. Ale bałabym się kupować większą ilość bo nie wiadomo jak Maluch zareaguje. Kupię jakąś jedną małą paczkę normalnie w sklepie tych Happy i jedną z Babydream a później będę się zastanawiać które lepsze.
-
Przed żeby Maluszek miał czysto i sucho i się skupił na jedzeniu a nie na tym, że mu niewygodnie a po bo zazwyczaj noworodki jedzą i od razu kupkę robią po jedzeniu.
tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Dobrze, że niektóre z was chodzą do szkoły rodzenia, to możecie się dzielić takimi właśnie informacjami
Bo ja to jestem totalnie zielona i gdyby nie SR to by to moje Dziecię biedne było... Brudne i głodne
A tak serio to pierwsze tygodnie będę wyglądały ciężko. Przewijanie, karmienie, przewijanie, spanie, kąpanie i tak cały dzień....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 15:15
-
No chyba ze się zdazy ze będzie miał sucho przed karmieniem albo nic nie zrobi po karmieniu - zdarza się ze robia wlasnie zaraz po karmieniu ale niekoniecznie musi tak być, będzie trzeba obczaic to w praktyce
ale faktycznie może się okazac ze trzeba zmieniac z 10razy przynajmniej na dobe
ja chce na tej stronie zamowic pojemnik angelcare to domowie ze 3 paczki tych
https://www.blizejciebie.pl/pieluszki-happy-newborn-1-2-5kg-42-szt-,1631,2.html bo tu wlasnie wychodzi najtaniej i jak będą ok to się szybko domowie reszte. Wychodzilo by na to ze jedna taka paczka 42szt może pojsc w szpitalu
ale mnie ciagnie na slooodkieeeeeeeeeee ;(((( nie mogę się opanować normalnie i wcinam oreo, choć miałam postanowienie ze nie jem czekolady bo mi się cera od tego psuje ;/;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 15:16
-
Myszko ja kupiłam chyba te 3-6 happy 82 szt za 34 zł więc przelicz sobie czy się opłaca. A do szpitala kupiłam 22 szt pampersow w dobrej cenie są w rosmanie bo większej paczki nie potrzeba a nawet jak się wezie to jak wyjmiesz z 3 to się rozleci bo są sprasowane i tylko bałagan a tu mała zgrabna paczka i tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 15:26
-
No mi mówiła wczoraj ta polozna że do szpitala wziąć kaftany których ja nie mam i pajace. Żeby nic co przrz głowę bo ciągle się dziecko rozbiera a to na krew a to na osluchanie itp. Ze jedni lekarze są do Ciebie drudzy do dziecka i tylko siedzisz pueluchy zmieniasz albo do badań rozbierasz. A że ręce się trzrsa żeby nic przez głowę nie było. A ja się nastawilam na bidy i pajace. Ale mam body kopertowe więc je wezmę.
szara myszka lubi tę wiadomość
-
Ja pamersy mam te orginalne mała paczka ta duża hapoy, mała paczkę tych z rosmana i mała paczkę z biedronki. Chustki mam 6 op pampers 4 cleanic,4tych biedronkowych i nie wiem może jeszcze jakieś bym tam wygrzebala. Ale kupiłam tak różnie że w razie w aby szybko zmienić.
-
Bruśka wrote:O mamo nie powiem Ci. Bo w pawlaczu są u góry. Ale widzę że bierzesz te mniejsze niż ja. Ale powiem tak ze ja aż tylu paczek na raz bym nie brała. Bo jak uczulenia dostania to co z tym zrobisz. Weź na razie jedna a w międzyczasie domowisz.
jeszcze nie zamawiam bo zobaczę jak one stoja w tesco i w ogole jak się ceny rozkladaja innych firm. No w sumie jak dostanie uczulenia to faktycznie co ja z nimi zrobie ;/ -
Jestem, jestem i zyje hehe
Tuli w nocy jak zjadłam moment zasnęłamMały musiał byc mocno głodny. Zreszta nie mogę spac na lewym boku bo on wtedy wypina mi koło prawego żebra coś stopke czy raczke czy cos innego małego :)w ogóle nawet nie pozwala mi się schylać bo od razu wypina mi cos tam.
Kri a ja jakos byłam pewna że to Ty mówiłaś o tych dolegliwościach:) noo ale wybacz za pomyłkę. Myślę, że sie nie obraziłaś
Po wizycie dostałam globulki ale jeszcze nie wykupiłam recepty bo nie miałam zbytnio czasu a teraz mi sie nie chce. Dostałam tez skierowanie na usgJupi !! ale się ciesze . Miałam zapisac sie poczatkiem stycznia ale zależało mi żeby był to pon i żeby mąz był ze mna. Ostateczny termin usg mam 11 stycznia
ale sie ciesze
Doktorek mówił, że na nastepnej wizycie za miesiac posiew mi zrobi. Usłyszałam serduszko. Nacisnął mio bnrzuch jakos na dole po dwóch stronach i mnie zabolało że aż powiedziałam "ała " hehe
Noo i teraz ponarzekam do wizyty nic mi nie było a po wizycie pojechałam do sklepu, do koleżanki. Zaczałgałam sie na 4 piętro z mega zadychą ale ani razu nie przystanęłamposiedziałam u niej chwilę. No i w ogóle jak do auta wsiadałam to mi ciężko było. Aa juz w domu dziwnie mnie krocze boli między pochwą a odbytem . Tak mi sie wydaje. Normalnie masakra jakas. Chodze jak pokraka
Za długo nie moge postać bo mnie boli ale jak leże to jest meega błogo
Oby mi przeszło do jutra.
Zaraz kotlety będe panierować i wszystko nadrobieKubuś
-
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5611063318&reco_id=15d8b621-a33b-11e5-8e56-0228c53622e9&ars_rule_id=201&ars_source=ars&ars_socket_id=16
<3<3
aaaaa zamowilabym taka, nawet bym dala tyle kasy tylko te uszka będą przeszkadzaly i kaptura od kombinezonu się nie ubierze, ale cudne sa
alleee cuda ma ten sprzedawca, ciekawe czy takie czapki nadaja się na pole, jak myślicie? na pewno bawelniana trzeba by dac pod spod bo może wiac w przerwach, sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 15:57
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszka ja chciałam podobną zamówić, no ale jak to mój małżu skomentował a "że on nie da dziecku krzywdy zrobić"
Pewnie zmieniłby zdanie gdyby zobaczył w niej swoją córkę bo mega słodko dzieciaki w tym wyglądają, ale póki co jest na NIE
Ja do szpitala planowałam kupić te z biedronki, i mam nadzieję że jej przypasują. Dobrze cenowo wychodzą, a nie chce na pieluchy połowy zasiłku macierzyńskiego przeznaczać
Monia na pole, na dwórWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 16:07
Moniaa lubi tę wiadomość