Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szara myszka super rzeczy na sesje
a ta czapa co pokazałaś fajna ale czy bym ja chciała dla swojego dziecka to noe wiem
ale na sesje spodobał mi sie komplet myszki oraz czapeczka różowy zajączek
Ja pirdoleeeeee ide juz teraz naprawde kończyć prasowanie ,musiałam zjeść pozniej pierniki otworzyłam i Szara Myszka pokazała te rzeczy i zasiedzialam sie -
Biedroneczka29 wrote:Szara myszka super rzeczy na sesje
a ta czapa co pokazałaś fajna ale czy bym ja chciała dla swojego dziecka to noe wiem
ale na sesje spodobał mi sie komplet myszki oraz czapeczka różowy zajączek
Ja pirdoleeeeee ide juz teraz naprawde kończyć prasowanie ,musiałam zjeść pozniej pierniki otworzyłam i Szara Myszka pokazała te rzeczy i zasiedzialam sie
przepraszam ze odciągam od zajectez ide ogladac teorie wielkiego podrywu
-
nick nieaktualnyDziewczyny Wy tutaj jesteście obeznane w temacie glukozy.
Miałyście może taką sytuację, że cukier na czczo był wyższy niż po całym dniu? W momencie przyjęcia do szpitala - g.18 miałam pobieraną krew i badali poziom glukozy i wynosił 71. A na czczo mam zawsze powyżej 80
Mam się cieszyć, czy martwić? -
nick nieaktualnyNajadłam się jak świnka bo myślałam, że kolacji już nie dostanę. A ja to z tych co uwielbiają białe pieczywo niestety. Chyba, że nerwy też swoje zrobiły..
Muszę pokazać wypis swojemu ginowi, pytanie jak dogłębnie go będzie analizować bo z tym to też różnie bywa.
Na kserokopii sobie zaznaczam o co chcę zapytać, albo co budzi moje wątpliwości -
szara myszka wrote:http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5611063318&reco_id=15d8b621-a33b-11e5-8e56-0228c53622e9&ars_rule_id=201&ars_source=ars&ars_socket_id=16
<3<3
aaaaa zamowilabym taka, nawet bym dala tyle kasy tylko te uszka będą przeszkadzaly i kaptura od kombinezonu się nie ubierze, ale cudne sa
alleee cuda ma ten sprzedawca, ciekawe czy takie czapki nadaja się na pole, jak myślicie? na pewno bawelniana trzeba by dac pod spod bo może wiac w przerwach, sama nie wiem
Podobne czapeczki i wiele innych rzeczy można zobaczyć na stronce http://alinapyskowice.blogspot.be/ tutaj zamawiałam dla mojej chrześniaczki i są bardzo fajne i nie drogie rzeczy:)) polecam!szara myszka lubi tę wiadomość
-
Skończyłam
No i mam pytanie jak pracujecie ciuszki welurowe czy cos w tym stylu?? Bawełniane ok a te welurowe jednego pajaca lekko przypieklambo taki dziwny jakis sie materiał zrobił zmniejszyłam Temp i tez chyba trzeba dać na najniższa temperaturę,poprasowalam je na lewej stronie
A rozmiar 62 tez juz pierzecie ??? Bo nie wiem czy prac i miec z głowy.
Myszka nie wygłupiaj sie i nie przepraszaj hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 17:19
-
vayn wrote:Dziewczyny Wy tutaj jesteście obeznane w temacie glukozy.
Miałyście może taką sytuację, że cukier na czczo był wyższy niż po całym dniu? W momencie przyjęcia do szpitala - g.18 miałam pobieraną krew i badali poziom glukozy i wynosił 71. A na czczo mam zawsze powyżej 80
Mam się cieszyć, czy martwić?
Nie masz się czym martwić, nie miałaś za dużej przerwy w jedzeniu albo ruchu sporo? Ja mam czasem godzinę po posiłku tyle co na czczo. Zauważyłam,że nawet to czy Ci jest zimno ma wpływ na cukier. Generalnie miesiąc cukry mierze i ciągle mnie mój organizm zaskakuje
Generalnie jest też tak,że jak za dużo się na raz zje to organizm później wydziela więcej insuliny i może znacznie obniżyć poziom cukry. Tak jak ktoś pisał,zależy ile po tej kolacji byłaś.
Nerwy raczej podnoszą cukier.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 17:39
vayn lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Skończyłam
No i mam pytanie jak pracujecie ciuszki welurowe czy cos w tym stylu?? Bawełniane ok a te welurowe jednego pajaca lekko przypieklambo taki dziwny jakis sie materiał zrobił zmniejszyłam Temp i tez chyba trzeba dać na najniższa temperaturę,poprasowalam je na lewej stronie
A rozmiar 62 tez juz pierzecie ??? Bo nie wiem czy prac i miec z głowy.
Myszka nie wygłupiaj sie i nie przepraszaj hahah
Welur na lewej stronie albo przez np pieluchę.
-
Ja welurowe prasowałam na max temp jak i resztę i nic się nie stało. Chyba zależy od materiału.
Poprałam i poprasowałam wszystko czyli tak do 68 a nawet na 74 kilka miałam. Później nie będzie czasu na prasowanie bo Dzidzia nie pozwoli więc to pewnie pierwszy i ostatni raz będą tak ładnie przygotowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 18:00
-
Kri nie jestem w stanie Ci powiedzieć ile bo mam ułożone od najmniejszych do największych ale body na krótki, body na długi, pajace, pajace welurowe. Kupki są spore. Myślę że mam trochę więcej niż po 5 ale to dlatego że u mnie zimno i pranie w zimę długo schnie.
-
Kri, ja mam więcej niż po 5 - na 56 mam 7body ale na 62juz mam dużo wiecej niz 10 ale tak na oko miedzy sobą tez się roznia. Śpiochów mam tak po 5-6 a pajaców po 3-4 chyba o ile dobrze pamiętam, mam tez kilka par polspiochow/spodenek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 20:05
-
Tutaj u siebie jak narazie mam bodow na 56 cm na długi rękaw 10szt.pajaców 6szt.kaftanik 1 śpioszki -4 szy. na No i w pl mam kolejne pajace na 56cm.A na 62 cm bodziakow na krotki rękaw mam 8szt i 2szt na długi ,1 pajac,5szt legginsów,sweterek ale to dopiero początek zakupow na 62cm