Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila dosłownie kopia taty :)

Evens ooo to bedzie chyba duzy dzidziuś ,jestem ciekawa ile bedzie moja niunia ważyć we wtorek :)

A ja wstaje i jade spuścić trochę czerwonego plynu z żył :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka trzymam kciuki za Pobranie a Miła synus wierna kopia Taty. Ciekawe czy mój Babelek się obrócił czy nadal jest pleckami przekonamy się wieczorem. Mógłby ładnie zapozowac. Idziemy z bruska jeszcze spać miłego dnia. A potem żelazko nie wiem skąd tych ciuchów tyle mamy że w kółko to prasowac trzeba. Ehhhh.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila identyczni poprostu :-)

Evans super wieści.

My dziś do dentista o jeju stresa mam bo dwa ząbki będzie mi robić, druga sprawa to wyjście z domu a u mnie to panikę powoduje. Ech za długo w wyrku spędzam ;-) Normalnie odludek B-)

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3

Wysłany: 16 grudnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam zjadłam śniadanko i co ????? Tak tak idę spac Zzzzzz :) :)
    Brusia trzymam kciuki aby maluszek sie pieknie pokazał :)
    Madziarka bedzie dobrze :)

madzia.rka, Bruśka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka no i racja trzeba się wyspać. Szkoda tylko że nie da się na zaś;-)

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Kri Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś załamka, też trwa u mnie remont i przy okazji okazało się że sufit podwieszany trzeba zdejmować bo jakaś rura przecieka. Nie chcecie wiedzieć jak wygląda teraz mój dom. O porządku na święta mogę zapomnieć a ubranka przy dobrych wiatrach to może koniec stycznia. Może.:-(

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no aż nie wierzyłam jak kiedyś na belly przeczytałam, ze na usg juz w 30tc można zobaczyć podobieństwo, a my 32tc i na prawdę Karol Junior na fotce ;-D

Powodzenia na wizytach u gin i dentystów :-) ja się w końcu muszę zapisać..

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gezanew wrote:
    Hej. Mam takie nietypowe pytanko. Czy któraś z Was ćwiczy jeszcze w 3 trymestrze?
    Ze względu na to, że przed ciążą miałam prace siedząca - głównie za kierownicą, i prognoza, że córeczka może urodzić się dużą (30 tydzień ciąży i juz ponad 1700g), dostałam polecenie by zacząć ćwiczyć, by przy porodzie było nam lżej. Planuje urodzić naturalnie. Pierwsze dziecko miało wagę 3900g i nie było łatwo.
    Dziś ćwiczyłam około 20 min. głównie ćwiczenia rozciągające oraz oddechowe.
    A teraz boli mnie krocze i częściej pojawiły się skórcze macicy. Zaznaczę ze dwa razy w czasie ciąży wylądowałam w szpitalu z tymi skorczami i z plamienia mi, dlatego wcześniej miałam przykaz oszczędzania się.
    Teraz zastanawiam się czy sobie nie zaszkodze, jeśli wcześniej nie prowadziłam aktywnego trybu życia. Dodam jeszcze ze od 5 miesiaca mam bóle w okolicach spojenia lonowego i dziś po tych ćwiczeniach znów się nasiliły.
    Jakie macie doświadczenia w tym temacie?

Hej, mam podobna sytuacje tylko mi lekarz nie zalecil ćwiczeń ale bardzo bym chciała. Tez mam twardnienia, na poczatku miałam plamienia i nasz dzidziuś tez może być duży.nie pytalam lekarza czy mogę ćwiczyć ale chyba zapytam, choc domyślam co mi powie skoro zwolnienie pisze mi leżące i mówi ze mam odpoczywac. A bardzo bym chciała ćwiczyć bo mam tez slaby kręgosłup i zaczyna sie juz odzywac.. Ale skoro lekarz ci wręcz zalecil to malymi kroczkami powinnaś? Ja bym chyba zadzwonila i powiedziała mu ze taka byla po ćwiczeniach reakcja twojego ciała i co dalej

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 - zdjęcia ciuszków zrobię, ale wrzucę je pewnie partiami, bo mój aparat nie ogarnie tego wszystkiego na jednym zdjęciu :D

O tak, roboty z ciuszkami będę miała mnóstwo... Może faktycznie te 68 odłożę na razie, bo nawet jak Jaś będzie miał ze 4kg, to i tak nie powinien być "wysoki", a w granicach 53/54cm (po rodzicach ;-)), więc ewentualnie nie wejdzie w wąskie ciuszki, ale te nieco szersze powinny być dobre i w rozmiarze 56/62cm. :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • monjovika Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko na początku długo takie w kłębek zwinięte jest i i tak pewnie będzie wszystko za duże :) Moja córka miała 52cm a ciuchy 50cm były na nią za długie :)

201602171662.png201311165165.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 - jak dwie krople wody! Wybacz, ale jak spojrzałam na Twojego mężczyznę to aż zaczęłam się śmiać - słodko wygląda taki "na śpiąco" hahaha

Na poniedziałkowym usg (takim zwykłym czarno-białym) lekarka pokazała mi buźkę - taaki pulpecik z niemal bokserskim nosem i murzyńskimi ustami :D aż wycałowałabym już te pućki, ale niech czeka grzecznie chociaż do końca stycznia :)

A gdzie jest tulipanna? Coś znikła nam tutaj - mam nadzieję, że nie rodzi!

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monjovika wrote:
    Dziecko na początku długo takie w kłębek zwinięte jest i i tak pewnie będzie wszystko za duże :) Moja córka miała 52cm a ciuchy 50cm były na nią za długie :)

Czyli jest jeszcze dla nas nadzieja ;-) Zatem nie będę szaleć - tym bardziej, że mało czasu zostało, a u nas jeszcze nic nie poprane i poprasowane, a ciuchów od groma. Dzięki Wam mam plan - poprać tylko ubranka do 62cm, a resztę zostawić sobie na lato :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorgeous hehe nie no spi on z troszkę inna mina :-D tutaj chciał się upodobnic do Tymcia :-) chociaż nie powiem, zawsze mówiłam że jak śpi to go najbardziej kocham, bo wygląda tak niewinnie :-D

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zasnelam po śniadaniu i oczy mi się otworzyły a tu 12. O kurczaki! Trzeba się wziac w tempie expresowym za wszystko.
    A Tuli to już coś upiekla ugotowala i może jeszcze wykancza smakołyki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 12:17

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziar.ka powodzenia u dentysty, niech będzie to wizyta bezbolesna :) Nie to co moja wczorajsza, brrr.

Gorgeous no to musisz mieć rzeczywiście tych ciuchów od groma i ciut ciut... :D

Tulipanna około 3 w nocy zlajkowala mi któryś wpis, wiec chyba nie rodzi, oby!

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    A ja dziś załamka, też trwa u mnie remont i przy okazji okazało się że sufit podwieszany trzeba zdejmować bo jakaś rura przecieka. Nie chcecie wiedzieć jak wygląda teraz mój dom. O porządku na święta mogę zapomnieć a ubranka przy dobrych wiatrach to może koniec stycznia. Może.:-(
    Remonty to masakra. A w naszym ciążowym stanie to już w ogóle, współczuję :/

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka, Marissith powodzenia u ginkow podgladaczy haha :D

Pospamowalam, to teraz idę jeść :P

nick nieaktualny, Bruśka lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila ja ide we wtorek na 4d tez bedzie to 32t i mam nadzieje ze moja niunia równie dobrze zapozuje jak Twój synek :)

Tulipanna pewnie w kuchni szaleje :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszedł nasz wózek i oczywiście zawsze cis nie tak - nie ten kolor :( spakowany i jutro kurier wymieni...

My dzis wieczorem wizytujemy :)

Mila - kurczaki, nie spodziewałam sie, ze z takiej fotki mozna zauważyć takie podobieństwo!super!

Dziewczyny, a jak mam kombinezon z zakrytymi raczkami to bede potrzebować jeszcze rękawiczek dla małej?

Pośladek tak mnie dalej boli, ze chodzę po ścianach ;(

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ale jaja jak mozna wyslac wozek nie w tym kolorze co sie zamawiało -masakra :/ powodzenia na wizycie no i niech ten pośladek odpuści.Mysla ze jak kombinezon bedzie miał rękawiczki to nie ma sensu miec kolejnej pary.

Zosia_wop lubi tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
‹‹ 1177 1178 1179 1180 1181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ