X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • monjovika Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia nie musisz mieć. Znając i tak nas mamy to przykryjesz jeszcze dziecko kocykiem :D

Zosia_wop lubi tę wiadomość

201602171662.png201311165165.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach dziewczynki :)

Mój kombinezon nie ma niestety przyczepionych rękawiczek, wiec ja musze mieć osobno, ale jakby miał to bym nie dawala :) tak samo na nozki, mój niestety nie ma ;/ grube skarpety i kocyk tez gruby obowiązkowo będę dawac

Zosia_wop, marissith lubią tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie odpuszczam rękawiczki :) a kocyk pewnie bedzie, czapeczkę chyba założę bawełnianą troche grubsza mam i kapturek :)

szara myszka lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • L Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

A ja umieram z bólu :-( Leczyłam zęba 2 m-c temu było ok ale teraz okazało się , że jakieś zapalenie miazgi się wdało i chyba bez antybiotyku się nie obejdzie. Nie będę przecież apapa łykać do porodu. Kurcze boje się czy przez ten antybiotyk młoda nie ucierpi :-( I co tu robić?! :-(

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia powodzenia na wizycie :) A co ci się stało w pośladek? Mój wczoraj zaczepił o jakiś pręt i rozdarł sobie całe spodnie na tyłku, i też ma podobnie jak ty uraz pośladka... :D

Zosia_wop lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    Hej,

A ja umieram z bólu :-( Leczyłam zęba 2 m-c temu było ok ale teraz okazało się , że jakieś zapalenie miazgi się wdało i chyba bez antybiotyku się nie obejdzie. Nie będę przecież apapa łykać do porodu. Kurcze boje się czy przez ten antybiotyk młoda nie ucierpi :-( I co tu robić?! :-(

Nie ucierpi !!!! Dentysta przepisze taki , co mozesz brac I wyleczy Ci zeba ... !! No bo koniecznie trzeba zobaczyc co tam sie stalo , bedzie lepiej jak Ty masz chodzic I szalec z bolu ...nie przejmuj sie ... Nie ma czym ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 13:19

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    Hej,

Na pewno dobiorą Ci antybiotyk który jest bezpieczny. Lepiej wziąć i się krócej meczyc i doleczyc niż żeby się zapalenie przedlozalo, mysle ze to może być nawet bardziej dotkliwe dla Ciebie a nawet dla dziecka jak caly czas będziesz w bolu niż sam antybiotyk :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    Hej,

Na pewno bezpieczniejszy będzie antybiotyk niż codzienne faszerowanie się apapem. Nie martw się, dobiorą taki który nie szkodzi! :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruska miales racje !!! Wlasnie jade na ta powtorka badan I mam TSH, FreeT4, TPO - czyli peroxidase antibodies, i thyroglobulin antibody ...
    Mam nadzieje, ze dobrze powychodzi ....

Bruśka lubi tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia - jakis bol mi wszedł w mięsień i boli przy chodzeniu tak jak po jakimś oleistym zastrzyku, to chyba od leżenia i spania ciagle na lewym boku.
    L - brałam antybiotyk i wszystko jest ok, pewnie dostaniesz amoksycylinę - jest bezpieczniejsza niż zakażenie z zęba :)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L nie mecz sie dalej i wez antybiotyk na pewno dostaniesz taki co nie bedzie szkodzić dla dzidziusia.
    A ja wlasnie nie wiem czy w ogole kombinezon kupowac,ostatnio kupiłam tego grubego pajaca w smyku do tego gruby koc a tutaj u mnie w marcu juz potrafi byc cieplutko.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko ja kupiłam używany akurat i tez mam grube pajace ze smyka, wzielam po kims kombinezon bo nie wiem jak długo pochodzi w tym, a nowy fajny kosztuje min 100zl, a ten co kupilam jest fajny w idealnym stanie, wyglada jak nowy i tylko za 30zl. Mysle, ze taki gruby polarowy + koc powinien wystarczyć szczególnie jak u Ciebie niea takich zim jak w pl

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Kri Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Remonty to masakra. A w naszym ciążowym stanie to już w ogóle, współczuję :/
    Zachciało mi się wić gniazdo,fuck :-( wszystko dziś do d... Usg mam w pt i to mnie trzyma.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Zachciało mi się wić gniazdo,fuck :-( wszystko dziś do d... Usg mam w pt i to mnie trzyma.
    Za to potem będziesz miała pięknie! :) W sumie lepiej ten remont teraz niż jak bobas się pojawi na świecie, i w piątek go podejrzysz :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki powodzenia na wizytach. My po dentyscie mam spokoj do porodu oby:) L cisnij po ten antybiotyk bo taki zab ze stanem zapalnym nawet poród moze wywołac dzis sie dowiedzioałam. Tulipana pewnie pichci i bedzie nas tutaj korcic jakimis pysznosciami echhhhhhhhh

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Laura Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 13:01

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie nosi a tu jeszcze tyle czasu do wizyty. Tuli to nam chyba paczki pakuje z bigosem i piernikami.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Ale mnie nosi a tu jeszcze tyle czasu do wizyty. Tuli to nam chyba paczki pakuje z bigosem i piernikami.
    Mam to samo wychodze dopiero za 2godz z domu, a juz nie mam co robic :)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze odebrałam wyniki morfologii i moczu. Miała któraś tak ze wyszła jej glukoza w moczu? Bo mi niestety 146 wynik wyszedł a tam chyba 0 powinno być :-( :-( Jutro już lekarza mam ale i tak martwię się

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti moze byc to błąd, a cukier miałaś ok? Bo tez moze byc to objaw cukrzycy...choc ja miałam juz 2 razy białko w moczu a teraz zrobiłam w innym labo i mam 0, za każdym razem mi cos tam wychodzi nie tak i za każdym razem co innego...moze powinnaś powtórzyć jeszcze jutro rano w innym labie koszt 8-10zl i wtedy bedziesz wiedzieć co i jak

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
‹‹ 1178 1179 1180 1181 1182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ