Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Powodzenia na wizytach dziewczynki

Mój kombinezon nie ma niestety przyczepionych rękawiczek, wiec ja musze mieć osobno, ale jakby miał to bym nie dawala
tak samo na nozki, mój niestety nie ma ;/ grube skarpety i kocyk tez gruby obowiązkowo będę dawac
Zosia_wop, marissith lubią tę wiadomość
-
Hej,
A ja umieram z bólu
Leczyłam zęba 2 m-c temu było ok ale teraz okazało się , że jakieś zapalenie miazgi się wdało i chyba bez antybiotyku się nie obejdzie. Nie będę przecież apapa łykać do porodu. Kurcze boje się czy przez ten antybiotyk młoda nie ucierpi
I co tu robić?!
-
L wrote:Hej,
A ja umieram z bólu
Leczyłam zęba 2 m-c temu było ok ale teraz okazało się , że jakieś zapalenie miazgi się wdało i chyba bez antybiotyku się nie obejdzie. Nie będę przecież apapa łykać do porodu. Kurcze boje się czy przez ten antybiotyk młoda nie ucierpi
I co tu robić?! 
Nie ucierpi !!!! Dentysta przepisze taki , co mozesz brac I wyleczy Ci zeba ... !! No bo koniecznie trzeba zobaczyc co tam sie stalo , bedzie lepiej jak Ty masz chodzic I szalec z bolu ...nie przejmuj sie ... Nie ma czym ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 13:19

-
L wrote:Hej,
A ja umieram z bólu
I co tu robić?! 
Na pewno dobiorą Ci antybiotyk który jest bezpieczny. Lepiej wziąć i się krócej meczyc i doleczyc niż żeby się zapalenie przedlozalo, mysle ze to może być nawet bardziej dotkliwe dla Ciebie a nawet dla dziecka jak caly czas będziesz w bolu niż sam antybiotyk
-
Na pewno bezpieczniejszy będzie antybiotyk niż codzienne faszerowanie się apapem. Nie martw się, dobiorą taki który nie szkodzi!L wrote:Hej,
A ja umieram z bólu
I co tu robić?! 
-
Tysia - jakis bol mi wszedł w mięsień i boli przy chodzeniu tak jak po jakimś oleistym zastrzyku, to chyba od leżenia i spania ciagle na lewym boku.
L - brałam antybiotyk i wszystko jest ok, pewnie dostaniesz amoksycylinę - jest bezpieczniejsza niż zakażenie z zęba
-
L nie mecz sie dalej i wez antybiotyk na pewno dostaniesz taki co nie bedzie szkodzić dla dzidziusia.
A ja wlasnie nie wiem czy w ogole kombinezon kupowac,ostatnio kupiłam tego grubego pajaca w smyku do tego gruby koc a tutaj u mnie w marcu juz potrafi byc cieplutko. -
Biedroneczko ja kupiłam używany akurat i tez mam grube pajace ze smyka, wzielam po kims kombinezon bo nie wiem jak długo pochodzi w tym, a nowy fajny kosztuje min 100zl, a ten co kupilam jest fajny w idealnym stanie, wyglada jak nowy i tylko za 30zl. Mysle, ze taki gruby polarowy + koc powinien wystarczyć szczególnie jak u Ciebie niea takich zim jak w pl
-
Dziewczynki powodzenia na wizytach. My po dentyscie mam spokoj do porodu oby:) L cisnij po ten antybiotyk bo taki zab ze stanem zapalnym nawet poród moze wywołac dzis sie dowiedzioałam. Tulipana pewnie pichci i bedzie nas tutaj korcic jakimis pysznosciami echhhhhhhhh

Nasz kochany Olus
-
Mam to samo wychodze dopiero za 2godz z domu, a juz nie mam co robicBruśka wrote:Ale mnie nosi a tu jeszcze tyle czasu do wizyty. Tuli to nam chyba paczki pakuje z bigosem i piernikami.
-
Doti moze byc to błąd, a cukier miałaś ok? Bo tez moze byc to objaw cukrzycy...choc ja miałam juz 2 razy białko w moczu a teraz zrobiłam w innym labo i mam 0, za każdym razem mi cos tam wychodzi nie tak i za każdym razem co innego...moze powinnaś powtórzyć jeszcze jutro rano w innym labie koszt 8-10zl i wtedy bedziesz wiedzieć co i jak