Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Powodzenia na wizytach dziewczynki
Mój kombinezon nie ma niestety przyczepionych rękawiczek, wiec ja musze mieć osobno, ale jakby miał to bym nie dawalatak samo na nozki, mój niestety nie ma ;/ grube skarpety i kocyk tez gruby obowiązkowo będę dawac
Zosia_wop, marissith lubią tę wiadomość
-
Hej,
A ja umieram z bóluLeczyłam zęba 2 m-c temu było ok ale teraz okazało się , że jakieś zapalenie miazgi się wdało i chyba bez antybiotyku się nie obejdzie. Nie będę przecież apapa łykać do porodu. Kurcze boje się czy przez ten antybiotyk młoda nie ucierpi
I co tu robić?!
-
L wrote:Hej,
A ja umieram z bóluLeczyłam zęba 2 m-c temu było ok ale teraz okazało się , że jakieś zapalenie miazgi się wdało i chyba bez antybiotyku się nie obejdzie. Nie będę przecież apapa łykać do porodu. Kurcze boje się czy przez ten antybiotyk młoda nie ucierpi
I co tu robić?!
Nie ucierpi !!!! Dentysta przepisze taki , co mozesz brac I wyleczy Ci zeba ... !! No bo koniecznie trzeba zobaczyc co tam sie stalo , bedzie lepiej jak Ty masz chodzic I szalec z bolu ...nie przejmuj sie ... Nie ma czym ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 13:19
-
I co tu robić?!
Na pewno dobiorą Ci antybiotyk który jest bezpieczny. Lepiej wziąć i się krócej meczyc i doleczyc niż żeby się zapalenie przedlozalo, mysle ze to może być nawet bardziej dotkliwe dla Ciebie a nawet dla dziecka jak caly czas będziesz w bolu niż sam antybiotyk -
I co tu robić?!
-
Tysia - jakis bol mi wszedł w mięsień i boli przy chodzeniu tak jak po jakimś oleistym zastrzyku, to chyba od leżenia i spania ciagle na lewym boku.
L - brałam antybiotyk i wszystko jest ok, pewnie dostaniesz amoksycylinę - jest bezpieczniejsza niż zakażenie z zęba
-
L nie mecz sie dalej i wez antybiotyk na pewno dostaniesz taki co nie bedzie szkodzić dla dzidziusia.
A ja wlasnie nie wiem czy w ogole kombinezon kupowac,ostatnio kupiłam tego grubego pajaca w smyku do tego gruby koc a tutaj u mnie w marcu juz potrafi byc cieplutko. -
Biedroneczko ja kupiłam używany akurat i tez mam grube pajace ze smyka, wzielam po kims kombinezon bo nie wiem jak długo pochodzi w tym, a nowy fajny kosztuje min 100zl, a ten co kupilam jest fajny w idealnym stanie, wyglada jak nowy i tylko za 30zl. Mysle, ze taki gruby polarowy + koc powinien wystarczyć szczególnie jak u Ciebie niea takich zim jak w pl
-
Dziewczynki powodzenia na wizytach. My po dentyscie mam spokoj do porodu oby:) L cisnij po ten antybiotyk bo taki zab ze stanem zapalnym nawet poród moze wywołac dzis sie dowiedzioałam. Tulipana pewnie pichci i bedzie nas tutaj korcic jakimis pysznosciami echhhhhhhhh
Nasz kochany Olus -
Bruśka wrote:Ale mnie nosi a tu jeszcze tyle czasu do wizyty. Tuli to nam chyba paczki pakuje z bigosem i piernikami.
-
Doti moze byc to błąd, a cukier miałaś ok? Bo tez moze byc to objaw cukrzycy...choc ja miałam juz 2 razy białko w moczu a teraz zrobiłam w innym labo i mam 0, za każdym razem mi cos tam wychodzi nie tak i za każdym razem co innego...moze powinnaś powtórzyć jeszcze jutro rano w innym labie koszt 8-10zl i wtedy bedziesz wiedzieć co i jak