X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • monjovika Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia nie musisz mieć. Znając i tak nas mamy to przykryjesz jeszcze dziecko kocykiem :D

Zosia_wop lubi tę wiadomość

201602171662.png201311165165.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach dziewczynki :)

Mój kombinezon nie ma niestety przyczepionych rękawiczek, wiec ja musze mieć osobno, ale jakby miał to bym nie dawala :) tak samo na nozki, mój niestety nie ma ;/ grube skarpety i kocyk tez gruby obowiązkowo będę dawac

Zosia_wop, marissith lubią tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie odpuszczam rękawiczki :) a kocyk pewnie bedzie, czapeczkę chyba założę bawełnianą troche grubsza mam i kapturek :)

szara myszka lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • L Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

A ja umieram z bólu :-( Leczyłam zęba 2 m-c temu było ok ale teraz okazało się , że jakieś zapalenie miazgi się wdało i chyba bez antybiotyku się nie obejdzie. Nie będę przecież apapa łykać do porodu. Kurcze boje się czy przez ten antybiotyk młoda nie ucierpi :-( I co tu robić?! :-(

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia powodzenia na wizycie :) A co ci się stało w pośladek? Mój wczoraj zaczepił o jakiś pręt i rozdarł sobie całe spodnie na tyłku, i też ma podobnie jak ty uraz pośladka... :D

Zosia_wop lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    Hej,

A ja umieram z bólu :-( Leczyłam zęba 2 m-c temu było ok ale teraz okazało się , że jakieś zapalenie miazgi się wdało i chyba bez antybiotyku się nie obejdzie. Nie będę przecież apapa łykać do porodu. Kurcze boje się czy przez ten antybiotyk młoda nie ucierpi :-( I co tu robić?! :-(

Nie ucierpi !!!! Dentysta przepisze taki , co mozesz brac I wyleczy Ci zeba ... !! No bo koniecznie trzeba zobaczyc co tam sie stalo , bedzie lepiej jak Ty masz chodzic I szalec z bolu ...nie przejmuj sie ... Nie ma czym ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 13:19

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    Hej,

Na pewno dobiorą Ci antybiotyk który jest bezpieczny. Lepiej wziąć i się krócej meczyc i doleczyc niż żeby się zapalenie przedlozalo, mysle ze to może być nawet bardziej dotkliwe dla Ciebie a nawet dla dziecka jak caly czas będziesz w bolu niż sam antybiotyk :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    Hej,

Na pewno bezpieczniejszy będzie antybiotyk niż codzienne faszerowanie się apapem. Nie martw się, dobiorą taki który nie szkodzi! :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruska miales racje !!! Wlasnie jade na ta powtorka badan I mam TSH, FreeT4, TPO - czyli peroxidase antibodies, i thyroglobulin antibody ...
    Mam nadzieje, ze dobrze powychodzi ....

Bruśka lubi tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia - jakis bol mi wszedł w mięsień i boli przy chodzeniu tak jak po jakimś oleistym zastrzyku, to chyba od leżenia i spania ciagle na lewym boku.
    L - brałam antybiotyk i wszystko jest ok, pewnie dostaniesz amoksycylinę - jest bezpieczniejsza niż zakażenie z zęba :)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L nie mecz sie dalej i wez antybiotyk na pewno dostaniesz taki co nie bedzie szkodzić dla dzidziusia.
    A ja wlasnie nie wiem czy w ogole kombinezon kupowac,ostatnio kupiłam tego grubego pajaca w smyku do tego gruby koc a tutaj u mnie w marcu juz potrafi byc cieplutko.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko ja kupiłam używany akurat i tez mam grube pajace ze smyka, wzielam po kims kombinezon bo nie wiem jak długo pochodzi w tym, a nowy fajny kosztuje min 100zl, a ten co kupilam jest fajny w idealnym stanie, wyglada jak nowy i tylko za 30zl. Mysle, ze taki gruby polarowy + koc powinien wystarczyć szczególnie jak u Ciebie niea takich zim jak w pl

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Kri Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Remonty to masakra. A w naszym ciążowym stanie to już w ogóle, współczuję :/
    Zachciało mi się wić gniazdo,fuck :-( wszystko dziś do d... Usg mam w pt i to mnie trzyma.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Zachciało mi się wić gniazdo,fuck :-( wszystko dziś do d... Usg mam w pt i to mnie trzyma.
    Za to potem będziesz miała pięknie! :) W sumie lepiej ten remont teraz niż jak bobas się pojawi na świecie, i w piątek go podejrzysz :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki powodzenia na wizytach. My po dentyscie mam spokoj do porodu oby:) L cisnij po ten antybiotyk bo taki zab ze stanem zapalnym nawet poród moze wywołac dzis sie dowiedzioałam. Tulipana pewnie pichci i bedzie nas tutaj korcic jakimis pysznosciami echhhhhhhhh

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Laura Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 13:01

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie nosi a tu jeszcze tyle czasu do wizyty. Tuli to nam chyba paczki pakuje z bigosem i piernikami.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Ale mnie nosi a tu jeszcze tyle czasu do wizyty. Tuli to nam chyba paczki pakuje z bigosem i piernikami.
    Mam to samo wychodze dopiero za 2godz z domu, a juz nie mam co robic :)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze odebrałam wyniki morfologii i moczu. Miała któraś tak ze wyszła jej glukoza w moczu? Bo mi niestety 146 wynik wyszedł a tam chyba 0 powinno być :-( :-( Jutro już lekarza mam ale i tak martwię się

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti moze byc to błąd, a cukier miałaś ok? Bo tez moze byc to objaw cukrzycy...choc ja miałam juz 2 razy białko w moczu a teraz zrobiłam w innym labo i mam 0, za każdym razem mi cos tam wychodzi nie tak i za każdym razem co innego...moze powinnaś powtórzyć jeszcze jutro rano w innym labie koszt 8-10zl i wtedy bedziesz wiedzieć co i jak

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
‹‹ 1178 1179 1180 1181 1182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ