Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLexi polecam pieski kanapowce:D co prawda ja nie mam małego mieszkanka i jest ono 'tylko' na 3cim piętrze ale ja sobie bez pieska nie wyobrażam. Dobrałam rasę psa do moich możliwości:) Taka mała przyklejka. Chcę ją nauczyć jeździć w koszu na dole wózka bo niestety jest bulwą i za długo raczej nie ujdzie a w wakacje bardzo się męczy;p
-
Kri wrote:Lexi boska naklejka, skąd masz?
u mnie słonie rządzą
Ja mam Berneńczyka, duża sunia, mam nadzieję, że nie będzie zbytnio zazdrosna o małego.Kri lubi tę wiadomość
-
uff chyba przeszło
Biedroncia współczuje juz nie wiem co gorsze
Teraz moge spokojnie wcinać żelki bo brat kupił heehobym po nich nie poleciała znowu na tron
Lexi ale fajnie sie prezentuje pokoika co do torby to masz racje, lepiej byc przygotowanym na godzinę zero
marissith - super, że wizyta udana. Szkoda , że nie dostaliście nagrania ale najważniejsze , że z dzidziolkiem wszystko okKubuś
-
Z okazji 33 tygodnia rozpoczętego chwalę sie brzuszkiem
A Wy dziewczyny chwalcie sie jak tam po wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 14:31
Lexi150, Kri, tysiaa93, vayn, szara myszka, marissith, Biedroneczka29, Tusiaa, Evans, d84, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Tusia u mnie poszło gładko
uwolnilam orkę raz dwa
ale mamy temat Hahaha
Mila super brzuszek i widze ta sławna bluzę
No wlasnie jak tam dziewczyn po wizytach ??
Aleeeeeee w styczniowkach sie dzieje ho ho hoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 21:32
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka no wlasnie slyszalam, ze na facebooku jej pełno, a ja na facebooku nie istnieje, kupiłam ja u koleżanki w butiku
Dobra jak tak gadacie o dwojeczkach to Wam powiem coś lepszego - wczoraj tak sie śmiałam, ze az popuscilam, masakranie kropeczka czy dwie tylko całe gacie mokre
a cwicze te mięśnie kegla i co i dupa..
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Hey dziewczynki ja dopuero wróciłam pierwszy raz wizyta z poślizgiem. Otóż tak przepływy są ok acardu nie bierzemy. Tsh żniw skoczylo dlatego tak mnie kości bolą i śpię ale dawka do góry idzie. Żelazo brać. Te wszystkie wskaźniki hbs i inne są ok. Synalek waży 1666g pysia pokazał ale zdjęcia nie dało rady zrobić ale ma piękne pultaski i całe szczęście nos i usta po mamusi. Jest jak określił to pan doktor spory na święta dostaliśmy super foteczke jajecZek dla pewności dla rodziny.
W Tesco są wyprzedaze ciuszków i któraś szukała czapek to są.
Cieszę się że ok. Dziewczyny z tym popuszczaniem to same nie jesteścieMila920, tysiaa93, marissith, vayn, Biedroneczka29, madzia.rka, Evans, Lexi150, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila niezłe przezycie
POki co mi sie nie zdarza popuszczać. A słyszałam że to bardzo częste.
Tysiaa póki co wole się trzymac swojego terminu i obym nie zaczeła rodzic na poczatku styczniaZ ciekaweości tez podczytam styczniówki bo jakos nigdzie nie zagladam poza naszym forum
Mój mały dostał rozkaz ze ma siedzieć do końca styczniano ewentualnie w ostatnim tyg stycznia może się rodzić
Kubuś