Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bruśka wrote:Hey dziewczynki ja dopuero wróciłam pierwszy raz wizyta z poślizgiem. Otóż tak przepływy są ok acardu nie bierzemy. Tsh żniw skoczylo dlatego tak mnie kości bolą i śpię ale dawka do góry idzie. Żelazo brać. Te wszystkie wskaźniki hbs i inne są ok. Synalek waży 1666g pysia pokazał ale zdjęcia nie dało rady zrobić ale ma piękne pultaski i całe szczęście nos i usta po mamusi. Jest jak określił to pan doktor spory na święta dostaliśmy super foteczke jajecZek dla pewności dla rodziny.
W Tesco są wyprzedaze ciuszków i któraś szukała czapek to są.
Cieszę się że ok. Dziewczyny z tym popuszczaniem to same nie jesteście
O to świetnie! Dzieki za cynk, jutro pójdę szukac czapy -
Dla mnie piękniejsza data to 20 luty jak 14,ponieważ to moje urodziny haha
i tak rozmawiam z corcia ze piękna niespodziankę by mamusi zrobiła na 30stke
Bruska super ze wszystko ok
Ejjjjj a gdzie TUlipanna sie podziewa jak nigdy milczy caly dzienw kulki z nami leci!.
-
Przyłączam do klubu posikanych majtow hehehe u nas jak mały się czasem rzuca to nie ma mocy.
Zwierzaka też bym chciała ale to mieszkanie w bloku z podlymi sąsiadami u nas raczej wyklucza choć kocurek dałby radę może. Uwielbiam kocurki.
Nasz kochany Olus -
Bruśka wrote:Evans daj znać jak Twoje wyniki.
Nie mam zadnej wiadomosci od lekarza , co moze oznaczac 2 rzeczy :
- nie ma jeszcze wynikow
- jest ok I nie dzwonila, Bo u mnie Lekarz dzwoni jak jest zle , albo do poprawki, jak dobrze , to przy nastepnej wizycie wspomni, ze wszystkie badania ok.
Ale I tak dzwonila do mnie z rana samego podsumowac moje cukry I powiedziala , ze musze bardziej pracowac nad soba I w poniedzialek dostarczyc Jej nastepne zestawienie z kilku dni ... ( to wiadomosc byla )
Potem wlasnie cisza, ciekawe , co jutro sie wydarzy...
Chyba pojawiaja mi sie ketony w moczu ...jutro z rana jeszcze powtorze I jak wyjdzie jak dzis to informuje lekarza w trybie natychmiastowym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 04:15
-
madzia.rka wrote:To czekanie na wyniki to jakiś koszmar. Musisz popracować ale nad dieta? Bo nie kumam chyba mój mózg przestal pracować
Tak , Bo moje cukry srednio wychodza mi 120 -130 , ale czasem lapie tez 150 , na czczo nawet 102 raz mialam ... Wiec dobrze nie jest ... Juz nie wspomne, ze raz po platkach kukurydzianych mialam 187 !!!!!!! , ale odkrylam cosdzis
moge jesc mleko,migdalowe, hej nie jest tak dobre jak te laktoza free , ale sobie zjadlam platki I cukier 119
, ale nie da sie tego pic np. ze szklanki, jako napoj bleeeee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 04:42
-
Evans Dobranoc a reszcie Dzień dobry
Wieczorem znowu wyłam z bólu. Synuś przekręcił się i kopał po szyjce jak najęty, teraz też już zaczyna...
Do tego zauważyłam, że coraz ciężej mi się oddycha. Macie z tym problemy? Wczoraj już Mąż się stresował bo słabo wyglądałam i chciał mnie do szpitala wieźć. Nie wiem jak wyrobię jeszcze 2 miesiące...As ieńka lubi tę wiadomość
-
Aby zrobić miejsce dla dziecka, macica ścisnęła twoje płuca i dlatego nie mogą się całkowicie rozszerzyć, kiedy nabierasz powietrza. Stąd masz uczucie braku tchu. Tobie może być niewygodnie, ale dziecko dostaje za pośrednictwem łożyska tyle tlenu, ile potrzebuje. Uczucie braku tchu może ustępować pod koniec ciąży, kiedy dziecko opada w dół brzucha, przygotowując się do porodu. Do tego czasu staraj się stać prosto, śpij wysoko podparta poduszkami albo na boku tak, aby płuca miały więcej przestrzeni do oddychania. pozdrawiam
Lexi150, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Wstaje chyba wczoraj nagrzeszylam spanuem do 12. A Tuli powinna już tu pić kawę a jej nie ma. Lexi mi tchu brakuje już na schodach. A w domu może nie o tyle. Choć ciężko mi się wstaje. Najgorsze jest wysiadanie z samochodu. Porażka. Szykuje się zrobię śniadanie i pojade z rana do pracy zawioze zwolnienie życzenia złożę i będę mieć z głowy. Jeszcze posoie jak wrócę. Mały miał czkawke z pół godziny.
-
Dzien dobry,
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Nocka kiepska , głowa i ząb bolały okropnie. Ale dzisiaj ide na wizyte i sprawdzi mi tego zęba raz jeszcze i pewno antybiotyk przepisze. Czuje się jak bym młotkiem po głowie oberwała.
Wypiłam kawę co być obudzić ale po niej jakoś słabo mi się zrobiło...jeszcze gorzej się czuje niż wcześniejCo do "kupy" też w ubiegłym tygodniu przez kilka dni z nią walczyłam taka jakby biegunka choć częstotliwość mniejsza. Zrobiłam sobie lekką diete, więcej piłam i przeszło.
Ja mam termin na 14 lutego, przy każdym usg potwierdza się ta data. Myślę, jednak , że dzidzie same nas zaskoczą terminemCo by nie za wcześnie chciały nas powitać.
-
nick nieaktualnyDziewczyny jezeli chcecie kupic jakiea kocyki lub cos to polecam ta pania http://allegro.pl/komplet-light-do-wozka-minky-kocyk-podusia-miko-i5259750246.html
Zamowilam komplet do wozka i jest rewelacyjny, taki mily ze czlowiek sam by sie w nim z checia polozyl spac.
A co do dwojeczek to ja odkad biore zelazo to zalatwiam sie jak gornik !! Na czarno !