Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam depilator ale niestety u mnie powoduje wrastanie włosków tak więc pozostaje maszynka.
Myślałam, że moja poducha do spania będzie też jako taka do karmienia ale niestety kulki się pogniotły i flaczek się z niej zrobił. Na razie nie kupuje. Może później. Ale ogólnie słyszałam, że warto mieć bo wygodniej się karmi. -
Wiesz co pomaga na wrastanie robienie peelingu lub masaż szczotka lub gąbka. Wtedy scierasz naskórek i nie powoduje że zamyka ujście włosków.
A co do poduchy to właśnie myślałam żeby już do szpitala ja zabrać jak człowiek obolaly i musi trzymać tego ssaka małego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 22:28
-
Hejo
ja już po porannej kawusi i leżakuje przed tv:) dzisiaj świąteczne zakupki z mężulkiem i powoli już będziemy sprzątać mieszkanko i czekać świąt:))
PS. Dostałam uczulenia na brzuszku od pępka w dół, może któraś z Was też ma taki problem nie wiem nawet czym smarować brzusia a swędzi strasznie, wizyta dopiero 29;/ -
Hej dziewczyny
długo się nie odzywalam ale to tak zlecialo że nawet nie wiem kiedy
Ogólnie z Piotrkiem po wizycie wszystko super, waży już 1784g i jest mega slodziakiemno ale z powodu tego cukru w moczu gin od razu kazał iść do poradni diabetologicznej i dzięki niemu następnego dnia mnie przyjęli ale bez powtórki krzywej cukrowej nic mi nie powiedzą.
No i siedzę znowu na tym dziadostwie...
Na szczęście wypicie już za mną, młody zaczyna fikac jak poczuł ta słodycz hihihihi
Ale czuję że coś mi wyjdzie z tą cukrzyca bo na czczo miałam 103 gdzie wczoraj już naprawdę nic słodkiego nie jadłam,zero owoców... No zobaczymy
A to mój pultasek kochany:
Mila920, Lexi150, monjovika, vayn, Biedroneczka29, tysiaa93, tulipanna, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Doti super zdjęcie. Żałuję, że my takich nie mamy. Ale ogólnie trochę szkoda wydać kilka stów tylko na zdjęcie tym bardziej, że lekarz mi powiedział, że Ignaś jest odwrócony twarzą do mojego kręgosłupa i ciężko by było zrobić cokolwiek.
Magda spróbuj wypić wapno. Może od jakiegoś balsamu masz uczulenie? Jak nie to kontroluj czy gdzie indziej Ci się nie pojawia. Mnie ostatnio strasznie swędziały nogi a następnego dnia ręce ale przeszło. A już się zdygałam, że to objaw cholestazy.
Brusia próbowałam peelingów, specjalnych balsamów przeciw wrastaniu i nic nie dało. Widać taka moja natura. Jeszcze gdyby to były jakieś pojedyncze to bym nie zwracała na to uwagi ale u mnie to prawie wszystkie -
Lexi ja mam z każdej wizyty taka pamiątkę ale to dlatego że gin ma dobry sprzęt i przełącza sobie w każdej chwili na 3d i już jest
i wszystko mam w cenie wizyty. Ale fakt że wizyta nie należy do tanich ale wiem ze przebada mnie bardzo dobrze i jak coś się dzieje to reaguje od razu. Na NFZ i innym konowołom zwanym lekarzom nie ufam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 08:52
tysiaa93, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Melduję się po usg. mały waży 1460 g, lekarz szacuje, że waga urodzeniowa powinna być w normie ok 3,5 kg. Czyli chyba dobrze waży w 30 tc:-) reszta parametrów w normie, jedne ponad przeciętną, inne mniej, ale każde dziecko inaczej rośnie
i cyknął nam dwie fotki 4d - usta ma duże, widać nie w mamę się wdaje
może później wrzucę fotkę, lecę teraz na SR. Miłego weekendu!
Lexi150, monjovika, Biedroneczka29, tysiaa93, vayn, tulipanna, Mila920 lubią tę wiadomość
-
A u nas od rana pranie firan,zasłon itp
Doti alez cudowne foto i dzieciako,normalnie sie wzruszyłamjuz sie mojego usg nie moge doczekać auuuuu jak corcia sie pieknie pokaże i bede miec takie piękne foto to chyba bede wyć jak bóbr ze w koncu ja zobacze jak wyglada
Ja tutaj chodzę prywatnie ale moja gin ma taki sprzęt ze ja pierdole -
Witam się w 8 miesiącu. .. kurcze to już bliżej niż dalej. Ja sprzątam oczywiście z przerwami na odpoczynek na kanapie. Bo jakoś coraz mi ciężej. Byłam z mężem na zakupach ale tylko jakieś podstawowe zrobiliśmy bo dziś rwa pluszowa daje o sobie znać jak nigdy. Mam nadzieje że to tylko jednodniowy wybryk.
Ja byłam we czwartek na usg III trymestru i młoda bo już nie taka mała (1500 g) ładnie rośnie i lekarką nie widziała żadnych niepokojących rzeczy. Na polowkowych wyszły małe pielektazje w nerkach. Ale już teraz wyglądało wszystko okey.
A co do położenia to te nasze dzieciuchy to chyba sami myśliciele. Moja tez trzymała tak łapkę przy buzi ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 10:03
tysiaa93, vayn, Lexi150, monjovika, tulipanna, Tusiaa, Mila920 lubią tę wiadomość