X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia rewelacja zdjęcie. Jakby się śmiał z czegoś hihihihi rewelacja :-) :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ok , czasu jak zwykle to ja nie mam , jak sie synek urodzi to sobie odpoczne , serio , nie moge sie doczekac , wkoncu bedzie mnie wiecej w domu :)
    Wczoraj Christmas Party firmowe robilismy ... I tak jakos leci , Cale szczescie , ze nie robimy Swiat w tym roku , Bo mi by bylo juz za ciezko ... Bedziemy za to sie goscic ...
    Zycze Wam Wesolych Swiat I wszystkiego dobrego na nowy rok ...

Bardzo ladne zdjecia maluszkow ... Ja mam wizyte we wtorek na ktg ...

Badania tarczycy na 5 wykonanych , 4 w normie , jedno freeT4 nisko poza widelka I dostalam levothyroxin 25 ...
    Mam nadzieje , ze wszystko ok u mojego szkraba . Lekarz kazal sie nie martwic ...

Mamaniemama wygladasz odlotowo !!!!!!!!!!!!!

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj zrobiłam mężowi niespodziankę i zarezerwowalam bilety na gwiezdne wojny i byliśmy co prawda na 11 ale byliśmy przrz co ja pół dnia nie straciłam bo siła podstepu musiał szybko się wyszykowac. I było ok a mały drgnal tylko po batonie. A tak to kupiliśmy materac i jeszcze zakupilam ta poduszkę do karmienia i mam z głowy. A teraz będziemy ubierać drzewko. Mam nadzieję że się nie przeforsowalyscie i czujecie się dobrze.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My do kina dopiero jutro, małżu mnie dzisiaj przekupił :P
    Mianowicie.. skręcił łóżeczko - powiem Wam, że nie mogłam się doczekać a teraz mi dziwnie jak już stoi :P
    Położyliśmy przewijak na komodzie, i cholera zamały? Rusza się na prawo i lewo, myślałam, że będzie sztywnie siedział w tej specjalnej "desce".

Piękne zdjęcia!
    Doti myśliciel malusi :D
    Monia Twoja córcia to na bardzo zadowoloną wygląda, pogodne dziecko będzie :)

Miłego weekendu Kochane!

Moniaa lubi tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne fotki :):)

U mnie dziś tez intensywnie, jestem z siebie dziś bardzo zadowolona bo zarówno odpoczywałam jak i produktywnie dzialalam, posprzatalismy z mezem dużo, zrobiłam dobry zdrowy obiadek a na kolacje zrobiłam batoniki musli i pyszne wyszly :) dzidzi tez smakują bo buszuje bardzo po nich :)

Dobrego weekendu :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was ma ubezpieczenie z PZU medyczne, na które chodzi "za darmo " do lekarza? Ja mam je dopiero od tego miesiąca i wczoraj jak poszłam na usg to musiałam zapłacić bo nie wzięłam skierowania na usg od gina. Ale to on mi kazał wykonać usg. I teraz się zastanawiam czy pzu odda mi tę kasę jak pokażę rachunek? A tak wogle babka w rejestracji była tak nieuprzejma jakbym chciała ją normalnie okraść. Ludzie to nic nie zwracają uwagi, że jesteś w ciąży. Mój brzuch juz widać, nie ukryje go pod kurtką i co?stałam wczoraj w kolejce 20 min chyba i nikt nie przepuścił.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 18:51

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn to jakie wymiary masz przewijaka na komodzie?? Bo ja też mam na komode i kupowałam teraz jak się nie mylę 70x50 i ładnie leży i nic nie lata....może wzięliscie mniejszy rozmiar?

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie...

Od3dni przy siusianiu bardzo mnie szczypie w środku , dziś podcierając sie dostrzegłam różowe plamy co prawda lekkie ale są.Myślałam że to przeziębiony pęcherz bo objawy podobne ale teraz zwątpiłam..Dziecko rusza sie jak zwykle , nie wiem czy panikować i jechać do szpitala czy czekać do6stycznia do gina i pić herbatke która kupilam 3 dni temu na przeziebiony pęcherz ,która wypłukuje bakterie.Któraś z was może tak miała i mogłaby sie wypowiedziec.

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak As ieńko nie miałam, a dużo tego??

Ciezko cos poradzić, mogę tylko napisac ze ja bym raczej pojechala, najpierw bym na pewno dzwonila do swojego gina, choć nie wiem czy on by w sobote wieczor odebral. Mam tez fajna polozna wiec do niej bym w drugiej kolejności dzwonila, ale jakby mnie żadne z nich nie uspokoilo albo bym się nie dodzwonila to bym pojechala, będziesz spokojniejsza!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 20:39

f2wlj48apsehglf6.png
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Ja tak As ieńko nie miałam, a dużo tego??

Ciezko cos poradzić, mogę tylko napisac ze ja bym raczej pojechala, najpierw bym na pewno dzwonila do swojego gina, choć nie wiem czy on by w sobote wieczor odebral. Mam tez fajna polozna wiec do niej bym w drugiej kolejności dzwonila, ale jakby mnie żadne z nich nie uspokoilo albo bym się nie dodzwonila to bym pojechala, będziesz spokojniejsza!

Wiesz to było jak narazie jednorazowe , ale mimo wszystko sie martwię .Mieszkam w Niemczech tutaj tylko szpital ginekolodzy nawet nie podaja nr telefonu do siebie ,tylko do gabinetu.Tak myśle , że poczekam do jutra i jeżeli będzie nadal wybiore sie jutro do szpitala.Już mnie straszą że czop mi odchodzi ...masakra mam nadzieję , że jeżeli nie jest to zapalenie pęcherza to może jakaś infekcja. ehhh ja to mam zdolności (codziennie coś)..

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może As ieńko pojedz do szpitala, o czopie tez się mowi ze mogą być podbarwione nitki, lepiej wiedzieć

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czop to najpierw taka galaretka a moze też. Od przeziębienia być krew w moczu. I stąd te kropeczki. Powiem tak lepiej dmuchać na zimne i jechać. Przynajmniej zbadaja.

As ieńka lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a mam takie pytanie - może ktoras z Was wie co znaczy ARCO przed kolorem? chcemy zamowic to lozeczko biale tylko nie wiemy czym się rozni bialy klasyczny od białego arco :) a w necie nie możemy nic znaleźć na ten temat ;)

http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-60x120-z-szuflada-drewniane-hit-i5840897688.html#delivery

f2wlj48apsehglf6.png
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę wyjść na panikarę;/Ale z drugiej strony dziecko jest najważniejsze !!!! Poczekam jeszcze na telefon od położnej ma oddzwonić ,zobaczymy co Ona mi powie i co zadecydujemy.

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    As ieńka wrote:
    Nie chcę wyjść na panikarę;/Ale z drugiej strony dziecko jest najważniejsze !!!! Poczekam jeszcze na telefon od położnej ma oddzwonić ,zobaczymy co Ona mi powie i co zadecydujemy.

Ja mysle ze wszystko jest w porządku ale sama bym chciała się upewnić :) i nie ważne co kto pomyśli, ale nie sadze żeby ktoś Cie uznal za panikare ;)

As ieńka lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może taka biel arktyczna z takim niebieskim poblaskiem?? skrót od arktyczna biel?? Taka zimna??

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/974d1a0675f43931]

Nasze dzieli brakuje czubka i jeszcze jakiegoś czerwonego łańcucha bo wyszła zimna ale znów wszystkie bombki nie weszły.

vayn, Lexi150 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Może taka biel arktyczna z takim niebieskim poblaskiem?? skrót od arktyczna biel?? Taka zimna??

hm no miałoby to sens, tylko co by wtedy oznaczalo arco wenge albo sosna? ciekawe co mi odpiszą, ale pewnie dopiero w poniedziałek

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko nazwa jest aby je odróżnić albo lakier może mieć inny. No raczej tak. Odpusza w poniedziałek.

szara myszka lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moja Położna : to raczej infekcja dróg rodnych jutro mam jechać do szpitala z rana jeżeli nie przejdzie.Mam sie myć samą wodą i nie używać nic z zapachem wkładek czy żeli do higieny intymnej.Tak wiec ide sie wykąpać i ze spokojną głową spać.ufffffffffff:)

szara myszka lubi tę wiadomość

‹‹ 1192 1193 1194 1195 1196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ