WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia rewelacja zdjęcie. Jakby się śmiał z czegoś hihihihi rewelacja :-) :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ok , czasu jak zwykle to ja nie mam , jak sie synek urodzi to sobie odpoczne , serio , nie moge sie doczekac , wkoncu bedzie mnie wiecej w domu :)
    Wczoraj Christmas Party firmowe robilismy ... I tak jakos leci , Cale szczescie , ze nie robimy Swiat w tym roku , Bo mi by bylo juz za ciezko ... Bedziemy za to sie goscic ...
    Zycze Wam Wesolych Swiat I wszystkiego dobrego na nowy rok ...

Bardzo ladne zdjecia maluszkow ... Ja mam wizyte we wtorek na ktg ...

Badania tarczycy na 5 wykonanych , 4 w normie , jedno freeT4 nisko poza widelka I dostalam levothyroxin 25 ...
    Mam nadzieje , ze wszystko ok u mojego szkraba . Lekarz kazal sie nie martwic ...

Mamaniemama wygladasz odlotowo !!!!!!!!!!!!!

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj zrobiłam mężowi niespodziankę i zarezerwowalam bilety na gwiezdne wojny i byliśmy co prawda na 11 ale byliśmy przrz co ja pół dnia nie straciłam bo siła podstepu musiał szybko się wyszykowac. I było ok a mały drgnal tylko po batonie. A tak to kupiliśmy materac i jeszcze zakupilam ta poduszkę do karmienia i mam z głowy. A teraz będziemy ubierać drzewko. Mam nadzieję że się nie przeforsowalyscie i czujecie się dobrze.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My do kina dopiero jutro, małżu mnie dzisiaj przekupił :P
    Mianowicie.. skręcił łóżeczko - powiem Wam, że nie mogłam się doczekać a teraz mi dziwnie jak już stoi :P
    Położyliśmy przewijak na komodzie, i cholera zamały? Rusza się na prawo i lewo, myślałam, że będzie sztywnie siedział w tej specjalnej "desce".

Piękne zdjęcia!
    Doti myśliciel malusi :D
    Monia Twoja córcia to na bardzo zadowoloną wygląda, pogodne dziecko będzie :)

Miłego weekendu Kochane!

Moniaa lubi tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne fotki :):)

U mnie dziś tez intensywnie, jestem z siebie dziś bardzo zadowolona bo zarówno odpoczywałam jak i produktywnie dzialalam, posprzatalismy z mezem dużo, zrobiłam dobry zdrowy obiadek a na kolacje zrobiłam batoniki musli i pyszne wyszly :) dzidzi tez smakują bo buszuje bardzo po nich :)

Dobrego weekendu :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was ma ubezpieczenie z PZU medyczne, na które chodzi "za darmo " do lekarza? Ja mam je dopiero od tego miesiąca i wczoraj jak poszłam na usg to musiałam zapłacić bo nie wzięłam skierowania na usg od gina. Ale to on mi kazał wykonać usg. I teraz się zastanawiam czy pzu odda mi tę kasę jak pokażę rachunek? A tak wogle babka w rejestracji była tak nieuprzejma jakbym chciała ją normalnie okraść. Ludzie to nic nie zwracają uwagi, że jesteś w ciąży. Mój brzuch juz widać, nie ukryje go pod kurtką i co?stałam wczoraj w kolejce 20 min chyba i nikt nie przepuścił.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 18:51

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn to jakie wymiary masz przewijaka na komodzie?? Bo ja też mam na komode i kupowałam teraz jak się nie mylę 70x50 i ładnie leży i nic nie lata....może wzięliscie mniejszy rozmiar?

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie...

Od3dni przy siusianiu bardzo mnie szczypie w środku , dziś podcierając sie dostrzegłam różowe plamy co prawda lekkie ale są.Myślałam że to przeziębiony pęcherz bo objawy podobne ale teraz zwątpiłam..Dziecko rusza sie jak zwykle , nie wiem czy panikować i jechać do szpitala czy czekać do6stycznia do gina i pić herbatke która kupilam 3 dni temu na przeziebiony pęcherz ,która wypłukuje bakterie.Któraś z was może tak miała i mogłaby sie wypowiedziec.

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak As ieńko nie miałam, a dużo tego??

Ciezko cos poradzić, mogę tylko napisac ze ja bym raczej pojechala, najpierw bym na pewno dzwonila do swojego gina, choć nie wiem czy on by w sobote wieczor odebral. Mam tez fajna polozna wiec do niej bym w drugiej kolejności dzwonila, ale jakby mnie żadne z nich nie uspokoilo albo bym się nie dodzwonila to bym pojechala, będziesz spokojniejsza!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 20:39

f2wlj48apsehglf6.png
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Ja tak As ieńko nie miałam, a dużo tego??

Ciezko cos poradzić, mogę tylko napisac ze ja bym raczej pojechala, najpierw bym na pewno dzwonila do swojego gina, choć nie wiem czy on by w sobote wieczor odebral. Mam tez fajna polozna wiec do niej bym w drugiej kolejności dzwonila, ale jakby mnie żadne z nich nie uspokoilo albo bym się nie dodzwonila to bym pojechala, będziesz spokojniejsza!

Wiesz to było jak narazie jednorazowe , ale mimo wszystko sie martwię .Mieszkam w Niemczech tutaj tylko szpital ginekolodzy nawet nie podaja nr telefonu do siebie ,tylko do gabinetu.Tak myśle , że poczekam do jutra i jeżeli będzie nadal wybiore sie jutro do szpitala.Już mnie straszą że czop mi odchodzi ...masakra mam nadzieję , że jeżeli nie jest to zapalenie pęcherza to może jakaś infekcja. ehhh ja to mam zdolności (codziennie coś)..

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może As ieńko pojedz do szpitala, o czopie tez się mowi ze mogą być podbarwione nitki, lepiej wiedzieć

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czop to najpierw taka galaretka a moze też. Od przeziębienia być krew w moczu. I stąd te kropeczki. Powiem tak lepiej dmuchać na zimne i jechać. Przynajmniej zbadaja.

As ieńka lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a mam takie pytanie - może ktoras z Was wie co znaczy ARCO przed kolorem? chcemy zamowic to lozeczko biale tylko nie wiemy czym się rozni bialy klasyczny od białego arco :) a w necie nie możemy nic znaleźć na ten temat ;)

http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-60x120-z-szuflada-drewniane-hit-i5840897688.html#delivery

f2wlj48apsehglf6.png
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę wyjść na panikarę;/Ale z drugiej strony dziecko jest najważniejsze !!!! Poczekam jeszcze na telefon od położnej ma oddzwonić ,zobaczymy co Ona mi powie i co zadecydujemy.

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    As ieńka wrote:
    Nie chcę wyjść na panikarę;/Ale z drugiej strony dziecko jest najważniejsze !!!! Poczekam jeszcze na telefon od położnej ma oddzwonić ,zobaczymy co Ona mi powie i co zadecydujemy.

Ja mysle ze wszystko jest w porządku ale sama bym chciała się upewnić :) i nie ważne co kto pomyśli, ale nie sadze żeby ktoś Cie uznal za panikare ;)

As ieńka lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może taka biel arktyczna z takim niebieskim poblaskiem?? skrót od arktyczna biel?? Taka zimna??

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/974d1a0675f43931]

Nasze dzieli brakuje czubka i jeszcze jakiegoś czerwonego łańcucha bo wyszła zimna ale znów wszystkie bombki nie weszły.

vayn, Lexi150 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Może taka biel arktyczna z takim niebieskim poblaskiem?? skrót od arktyczna biel?? Taka zimna??

hm no miałoby to sens, tylko co by wtedy oznaczalo arco wenge albo sosna? ciekawe co mi odpiszą, ale pewnie dopiero w poniedziałek

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tylko nazwa jest aby je odróżnić albo lakier może mieć inny. No raczej tak. Odpusza w poniedziałek.

szara myszka lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 19 grudnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moja Położna : to raczej infekcja dróg rodnych jutro mam jechać do szpitala z rana jeżeli nie przejdzie.Mam sie myć samą wodą i nie używać nic z zapachem wkładek czy żeli do higieny intymnej.Tak wiec ide sie wykąpać i ze spokojną głową spać.ufffffffffff:)

szara myszka lubi tę wiadomość

‹‹ 1192 1193 1194 1195 1196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ