Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie ok , czasu jak zwykle to ja nie mam , jak sie synek urodzi to sobie odpoczne , serio , nie moge sie doczekac , wkoncu bedzie mnie wiecej w domu
Wczoraj Christmas Party firmowe robilismy ... I tak jakos leci , Cale szczescie , ze nie robimy Swiat w tym roku , Bo mi by bylo juz za ciezko ... Bedziemy za to sie goscic ...
Zycze Wam Wesolych Swiat I wszystkiego dobrego na nowy rok ...
Bardzo ladne zdjecia maluszkow ... Ja mam wizyte we wtorek na ktg ...
Badania tarczycy na 5 wykonanych , 4 w normie , jedno freeT4 nisko poza widelka I dostalam levothyroxin 25 ...
Mam nadzieje , ze wszystko ok u mojego szkraba . Lekarz kazal sie nie martwic ...
Mamaniemama wygladasz odlotowo !!!!!!!!!!!!! -
Ja wczoraj zrobiłam mężowi niespodziankę i zarezerwowalam bilety na gwiezdne wojny i byliśmy co prawda na 11 ale byliśmy przrz co ja pół dnia nie straciłam bo siła podstepu musiał szybko się wyszykowac. I było ok a mały drgnal tylko po batonie. A tak to kupiliśmy materac i jeszcze zakupilam ta poduszkę do karmienia i mam z głowy. A teraz będziemy ubierać drzewko. Mam nadzieję że się nie przeforsowalyscie i czujecie się dobrze.
-
nick nieaktualnyMy do kina dopiero jutro, małżu mnie dzisiaj przekupił
Mianowicie.. skręcił łóżeczko - powiem Wam, że nie mogłam się doczekać a teraz mi dziwnie jak już stoi
Położyliśmy przewijak na komodzie, i cholera zamały? Rusza się na prawo i lewo, myślałam, że będzie sztywnie siedział w tej specjalnej "desce".
Piękne zdjęcia!
Doti myśliciel malusi
Monia Twoja córcia to na bardzo zadowoloną wygląda, pogodne dziecko będzie
Miłego weekendu Kochane!Moniaa lubi tę wiadomość
-
Piekne fotki
U mnie dziś tez intensywnie, jestem z siebie dziś bardzo zadowolona bo zarówno odpoczywałam jak i produktywnie dzialalam, posprzatalismy z mezem dużo, zrobiłam dobry zdrowy obiadek a na kolacje zrobiłam batoniki musli i pyszne wyszlydzidzi tez smakują bo buszuje bardzo po nich
Dobrego weekendu -
Czy któraś z Was ma ubezpieczenie z PZU medyczne, na które chodzi "za darmo " do lekarza? Ja mam je dopiero od tego miesiąca i wczoraj jak poszłam na usg to musiałam zapłacić bo nie wzięłam skierowania na usg od gina. Ale to on mi kazał wykonać usg. I teraz się zastanawiam czy pzu odda mi tę kasę jak pokażę rachunek? A tak wogle babka w rejestracji była tak nieuprzejma jakbym chciała ją normalnie okraść. Ludzie to nic nie zwracają uwagi, że jesteś w ciąży. Mój brzuch juz widać, nie ukryje go pod kurtką i co?stałam wczoraj w kolejce 20 min chyba i nikt nie przepuścił.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 18:51
-
Dziewczyny pomóżcie...
Od3dni przy siusianiu bardzo mnie szczypie w środku , dziś podcierając sie dostrzegłam różowe plamy co prawda lekkie ale są.Myślałam że to przeziębiony pęcherz bo objawy podobne ale teraz zwątpiłam..Dziecko rusza sie jak zwykle , nie wiem czy panikować i jechać do szpitala czy czekać do6stycznia do gina i pić herbatke która kupilam 3 dni temu na przeziebiony pęcherz ,która wypłukuje bakterie.Któraś z was może tak miała i mogłaby sie wypowiedziec. -
Ja tak As ieńko nie miałam, a dużo tego??
Ciezko cos poradzić, mogę tylko napisac ze ja bym raczej pojechala, najpierw bym na pewno dzwonila do swojego gina, choć nie wiem czy on by w sobote wieczor odebral. Mam tez fajna polozna wiec do niej bym w drugiej kolejności dzwonila, ale jakby mnie żadne z nich nie uspokoilo albo bym się nie dodzwonila to bym pojechala, będziesz spokojniejsza!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 20:39
-
szara myszka wrote:Ja tak As ieńko nie miałam, a dużo tego??
Ciezko cos poradzić, mogę tylko napisac ze ja bym raczej pojechala, najpierw bym na pewno dzwonila do swojego gina, choć nie wiem czy on by w sobote wieczor odebral. Mam tez fajna polozna wiec do niej bym w drugiej kolejności dzwonila, ale jakby mnie żadne z nich nie uspokoilo albo bym się nie dodzwonila to bym pojechala, będziesz spokojniejsza!
Wiesz to było jak narazie jednorazowe , ale mimo wszystko sie martwię .Mieszkam w Niemczech tutaj tylko szpital ginekolodzy nawet nie podaja nr telefonu do siebie ,tylko do gabinetu.Tak myśle , że poczekam do jutra i jeżeli będzie nadal wybiore sie jutro do szpitala.Już mnie straszą że czop mi odchodzi ...masakra mam nadzieję , że jeżeli nie jest to zapalenie pęcherza to może jakaś infekcja. ehhh ja to mam zdolności (codziennie coś).. -
dziewczyny a mam takie pytanie - może ktoras z Was wie co znaczy ARCO przed kolorem? chcemy zamowic to lozeczko biale tylko nie wiemy czym się rozni bialy klasyczny od białego arco
a w necie nie możemy nic znaleźć na ten temat
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-60x120-z-szuflada-drewniane-hit-i5840897688.html#delivery -
As ieńka wrote:Nie chcę wyjść na panikarę;/Ale z drugiej strony dziecko jest najważniejsze !!!! Poczekam jeszcze na telefon od położnej ma oddzwonić ,zobaczymy co Ona mi powie i co zadecydujemy.
Ja mysle ze wszystko jest w porządku ale sama bym chciała się upewnići nie ważne co kto pomyśli, ale nie sadze żeby ktoś Cie uznal za panikare
As ieńka lubi tę wiadomość
-
Bruśka wrote:Może taka biel arktyczna z takim niebieskim poblaskiem?? skrót od arktyczna biel?? Taka zimna??
hm no miałoby to sens, tylko co by wtedy oznaczalo arco wenge albo sosna? ciekawe co mi odpiszą, ale pewnie dopiero w poniedziałek -
Moja Położna : to raczej infekcja dróg rodnych jutro mam jechać do szpitala z rana jeżeli nie przejdzie.Mam sie myć samą wodą i nie używać nic z zapachem wkładek czy żeli do higieny intymnej.Tak wiec ide sie wykąpać i ze spokojną głową spać.ufffffffffff:)szara myszka lubi tę wiadomość