Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tulipanna wrote:Staraj sie miec cieplo w pupe (majtaski wysokie,dobrze krzyz zakryty,dluzszy sweterek) ale nie ogrzewac specjalnie (zadne termofory,poduszki elektryczne,gorace kąpiele) bo bakterie wtedy szaleja z radosci jak maja wyzsza temperature i sie szybko namnazaja
Pij sporo zeby plukac dobrze uklad movzowy, pomoze Ci pokrzywa i zurawina
Piję dużo wody i herbaty , już tak nie latam co10min do łazienki tylko co40min widać rózniceWidzę ,że Ty Tulipanno jesteś obeznana w te tematy..Biedna pewnie też sie namęczyłaś.
Ale zawsze po burzy wychodzi słońce!! -
As ieńka wrote:Piję dużo wody i herbaty , już tak nie latam co10min do łazienki tylko co40min widać róznice
Widzę ,że Ty Tulipanno jesteś obeznana w te tematy..Biedna pewnie też sie namęczyłaś.
Ale zawsze po burzy wychodzi słońce!!As ieńka lubi tę wiadomość
-
http://static.pokazywarka.pl/i/6211862/445338/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6211862/128396/image.jpg
Sie chwale! Praca z wczoraj i dzis moja i corki Lubegoraz do roku mozna pierdolnik w kuchni zrobic
Tusiaa, Lexi150, tysiaa93, szara myszka, As ieńka, monjovika, L, vayn lubią tę wiadomość
-
Kri wrote:Tuli akurat ponoć łatwiej o higienę u chłopca, bo u dziewczynki bardzo trzeba uważać na zapalenia pochwy. Na kąpiele w basenie, jeziorze szczególnie.
ja to dupsko sadzam tylko w wannie umytej domestosem
ostatecznie morze i ocean,nigdy stojaca woda
-
Tulipanna boskie te pierniczki
Brusia super rzeczy:) Ja bylam w czwartek tesco i niestety nic z przecem mi nie wpadlo w oko poza takim longsleevem na dlugi rękaw na 68 za 10zl, bardzo ladny. Ale może to lepiej bo mam już bardzo dużo ubranek, choć wciąż mi mało
Tylko te czapke musze jeszcze dokupić, lozeczko wybrane tylko jutro zamowie no i wozek zostaje i jest chyba wszystko jak już wszystkie paczki dojda zamówione
Jutro wizyta, nie mogę się doczekać, ciekawe co tam u Malenstwa:)Bruśka, tulipanna lubią tę wiadomość
-
tulipanna też z tej strony piekłam pierniczki i ciastka
Ślicznie wyglądają te Twoje ozdobioneMnie zdobienie jeszcze czeka.
W końcu jutro pooglądam bobasaCo prawda dopiero popołudniu ale już się doczekać nie mogę
Mnie w ogóle nikt nigdzie nie przepuszczaLudzie udają,że brzucha nie widzą nawet jak widać bo mam rozpięta kurtkę a nie da się go pomylić z brzuchem z przejedzenia..
Brusia śliczna ta kołderka.
Widziałam,że w 5-10-15 też jakaś promocja jest na zakupy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 19:04
Bruśka, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Mnie też ani razu nikt nie przepuścił, za to dzisiaj w kościele mąż trzymał mi kolejkę do spowiedzi i siedziałam na mszy, a poszłam tuż przed mężem do spowiedzi (po prostu zapowiedziałam mu, że wepcham się przed nim
) - pewnie sobie ludzie pogadali, bo i nie klękałam na mszy, ale doszłam do wniosku, że ważniejsze jest moje dziecko, a nie to, co będą gadać. No ale w sklepach czy na poczcie to wiecznie stoję...
Dzisiaj byłam u teściów, w kościele i u rodziców na trochę, i już oczywiście brzuch się spina. Nie wiem, co to będzie na święta. -
nick nieaktualnyA mnie dziwi że to w większości mężczyźni mi ustąpić chcą
ja niestety nie znam umiaru w chodzeniu po sklepach i jak już wychodzę z takiego dużego sklepu to w wielkich bólach, ale jak idę tutaj obok do netto, biedronki czy Lidia to grzeczniutko stoję
-
A ja tez bylam w kościele do spowiedzi i wyobrazcie sobie ze stalam w długiej kolejce do konfesjonalu i nikt oczywiście nie reagowal, az nagle widze ze ksiądz z innego konfesjonalu idzie do mnie i mnie poprosil przed ludzmi!! w szoku bylam, oczywiście poszlam bo mega ciężko mi było stać, nie wiem czy ludzie się pieklili ale nieważne
Moniaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry witam się w 32 tyg. A jak się strasznie w nocy wystraszylam pobudka o stałej porze 3:40 i boli brzuch jak na okres myślę co jest na szczęście tylko tak bardzo mi się siku chciało. No i oczywiście spania zero głodna jak nie wiem zasnelam po 6 a mąż na śniadanie zaraz budził. Teraz czekamy na 8 pomiar cukru i idziemy dalej spać. Ambitny plan że dziś poprasuje co mam w szafkach. Zobaczymy do której mi się pospi. Miłego dnia dziewczyny.
-
Boże dziewczyny w jakim ja tempie tyję!!! staję dziś na wadze a tu 84kg czyli + 13kg, ale chodzi o tempo 2,5tyg temu ważyłam 2kg mniej i gdzie tu 0,5kg na tydzień ;/ jak tak dalej pójdzie to masakra.
Dziś idę do gina to mnie pewnie opieprzy za wagę. Ma sprawdzić czy wszystko ok, czy na BN mogę jechać bo mam kawał drogi, ponad pół Polski. Kupiłam bilety na pendolino, bo autem to byłaby męczarnia.
Zaczęła mi się chyba woda zbierać w dłoniach, paluchy mam 2razy większe, a jak się w nocy przebudzę to jeszcze mnie stawy w palcach bolą, przechodzi jak chwilę nimi poruszam.
Brzuch od kilku dni też mi częściej twardnieje, zwłaszcza jak się budzę na plecach, a budzę się tak prawie zawsze.
Bruśka mnie w nocy zawsze budzi ból brzucha na sikanietulipanna lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
d84 mam to samo. Na ostatnie wizycie cieszyłam się, że cały miesiąc przytylam tylko 1 kg, teraz coś czuje, że będzie dużo więcej
A tak szczerze to w cale za dwóch nie jem , gubią mnie jednak słodycze i owoce , którym nie mogę się oprzeć
Po palcach też widzę różnicę, obrączka już ciasna się robi , a brzusio twardnieje naprawdę często. To już chyba ten czas po prostu
Bruśka plan ambitny ale jakże wykonalnyJa jeszcze ciuszki ma nie wyprane a gdzie tam prasowanie , chyba już po świętach .