Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
gorgeous ty miałaś na mnie zaczekać choć z tydzień a ja miałam się rozpakować wczesniej aby se spotkanko w usk urządzić... A Ty mi tu wczoraj jakieś okrutne wieści przynosisz
No nic dzisiaj ja ide na wizytę ale nie wiem czy ten tłok chociaż usg mi zrobi. -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7f2e0de8d86.jpg
Poki co przedstawiam Wam Riteten kabelek to sonda przez ktora jest poki co karmiona.
Ninka ma nadal maseczke z tlenem i wyglada jak sierotka. Ale jest tak samo piekna jak jej starsza o 1 min siostraZosia_wop, Lexi150, Tusiaa, monjovika, Bruśka, szara myszka, madzia.rka, dana222, natalica06, Biedroneczka29, vayn, gorgeous, Moniaa, Kri, Astra, Pianistka, lula.91, tulipanna, gezanew, Mila920, Doti87, d84, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
MamaNieMama wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7f2e0de8d86.jpg
Poki co przedstawiam Wam Riteten kabelek to sonda przez ktora jest poki co karmiona.
Ninka ma nadal maseczke z tlenem i wyglada jak sierotka. Ale jest tak samo piekna jak jej starsza o 1 min siostra
Ślicznotkajeszcze raz gratulacje :*
-
Mamaniemama sliczna!!! gratulacje jeszcze raz :*
Tusiaa ja mam tak samo w nocy z tym brzuchem ;/ w dzień jakos nie zwracam uwagi, czasem się postawi ale to nie uciążliwe. A w nocy jak leze na boku to czasem az boli ;/ i dużo mi się w nocy stawia, czasem praktycznie caly czas z krótkimi przerwami, a jak się maly rusza (a zazwyczaj rusza) to jeszcze częściej ;/ i tez mam wrazenie ze na lewym boku jest najgorzej, już jakby mniej było na prawo, a najmniej na plecach, i czasem leze na plecach choć niby się nie powinno ale nie dam rady inaczej ;/ -
MamaNieMama wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7f2e0de8d86.jpg
Ninka ma nadal maseczke z tlenem i wyglada jak sierotka. Ale jest tak samo piekna jak jej starsza o 1 min siostra
Słyszałyście tą historię o bliźniakach, że jeden urodził się w sylwestra chwilę przed 24 a drugi chwilę po 24 i są w różnych rocznikach? -
Mama - Mała jest słodziutka i te fajne włoski
Myszko cieszę się , że nie jestem sama w tych cierpieniachfaktycznie na olecach mi tez jest najwygodniej.
Ja się juz boję wyjsc do sklepu bo jak chodzę po domu to czuje takie kłucie w pipce że szok i do tego brzuchol twardy. Wczoraj jak chodziłam po sklepach to to samo było.
Mąż mi wczoraj mówił , żebym już do kościołą nie chodziła w niedziele bo jak mi wody odejdą to co to bedziea ja do niego no nic, wyjde z koscioła pojade do domu , torbę wezmę i do szpitala
Natalica nie słyszałam o tym ale jak dla mnie powinni albo przepisać na nowy rok albo na stary dwójke dzieciKubuś
-
Zosia_wop wrote:Ciąża Donoszona w 37 skończonym tygodniu. Ale wg lekarskich kalendarzyków to ja musze sobie 3 dni odjąć w stosunku do suwaczka
No właśnie, czyli 37 ukończony tydzień będzie wtedy, kiedy na naszych suwaczkach będzie "Jestem w 37. tygodniu"?
MamaNieMama - piękności!!
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:gorgeous ty miałaś na mnie zaczekać choć z tydzień a ja miałam się rozpakować wczesniej aby se spotkanko w usk urządzić... A Ty mi tu wczoraj jakieś okrutne wieści przynosisz
No nic dzisiaj ja ide na wizytę ale nie wiem czy ten tłok chociaż usg mi zrobi.
Oj tam, jakie tam okrutne... czekam tydzień, a potem mogę rodzić, bo jak nie to mały dobije do takiej wagi, że nie wypchnęA o Warszawskiej jakie opinie słyszałaś? Bo ja będę bez skierowania zapewne, więc przyjmą mnie tu gdzie dyżur, a boję się Warszawskiej trochę
-
dana222 wrote:Mój tablet oczywiście nie zrozumiał słowa Natalica i zmienił na Natalia
nie lubie przeglądać forum na tablecie bo jak coś piszę to też mi ciągle zmienia.
Jak ja urodzę 29.02 to obiecuję nie robić sensacji tylko dam po cichu kopertę z łapówką żeby mi wpisali na 28 albo 1
Też mam ciągle takie kłucia, wczoraj jak jechałam do banku to aż iść nie mogłamdobrze, że za tydzień wizyta to się dowiem co i jak, oby moje dziecko przez najbliższy miesiąc nigdzie się nie wybierało!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:29
-
No tam jest wszystko po remoncie i patologia ładnie wygląda i sale porodowe są ok. Później z maluszkami leży się na 2 osobowych salach z łazienką. Nie to co w usk. Na patologii i połogu łazienki na korytarzu i warunki spartańskie oprócz porodówki. Ponoć ten gronkowiec jest na warszawskiej. Ale gdzie nie ma różnych cholerstw. Moja siostra tam rodziła 3 lata temu i nie narzekała. Mówiła ze położne były super przy porodzie. Pomagały jej niesamowicie.
Ja niby tez nastawiam się ze będę się powoływać na mojego lekarza. Ale jak nie będą mieli miejsc w usk to dzielnie pójdę na warszawską.
Na necie znajdzie się różne opinie odnośnie i szpitali i położnych. Ale myślę że nie ma co się zbytnio zgłębiać ... trzeba się skupić na sobie, porodzie i dzieciątku. -
Natalcia ja myślę że 29.02 nie taki straszny ... zawsze to inaczej. A przecież urodziny można obchodzić albo 28 lutego albo 1 marca.
A wpisanie 1 dzieciaczka na 31.12 a drugiego na 01.01 to ewidentna chęć matki. I po trochę skrzywdzenie tych dzieciaków. Niby to nie jest dużo ... a jednak w przypadku szkoły to jednak rok wiekowej różnicy. Ja wolałabym zapisać na styczeń. Wtedy względem rozwoju porównując do rówieśników mieli by trochę do przodu.Tusiaa, tulipanna, gorgeous lubią tę wiadomość
-
gorgeous wrote:No właśnie, czyli 37 ukończony tydzień będzie wtedy, kiedy na naszych suwaczkach będzie "Jestem w 37. tygodniu"?
MamaNieMama - piękności!!
U mnie to bedzie 37+3
-
Kri wrote:Na tvn style facet dostaje bóle jak porodowe
przy 8 cm rozwarcia" się poddał
Oglądałamfaceci sa słabi
Czytałam opis porodu jakiejś dziewczyny to pisała ze przy 8cm nie bolało ja tylko twardnial brzuch
Kri, Tusiaa lubią tę wiadomość