Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze współczuję ptasiorow. Moja ciocia ma podobna sytuację. Tego się eytepic nie da oni też próbowali wszystkiego.
Dziewczyny usnelam o 4 rano sny to mam jakieś horrorowate. Dziś mi się powódź śniło taka na całym świecie masakra. To już chyba stres przed godziną zero
Nasz kochany Olus -
Kri wrote:Też jak mieszkaliśmy w bloku to były chrzanione gołębie. To są normalne latające szczury. Można było rano wyrzucić im gniazdo a popołudniu juz było nowe i to z jajkami. Teraz mój brat ma z nimi problem, w lecie nawet do domu włażą. Też nic nie pomaga - jak popryskali jednego W5 z Lidla to parę dni był spokój. ..
-
Mogłam codziennie myć balkon i sprzątać a tego zatrzesienie dodatkowo mamy szafkę w zabudowie i one sobie tam gniazdo robiły i patyki sciagaly. Te kolce okazały się pomocne nie mają jak się zaczepic i teraz nawet nie zachacza. A te stare babki to je karmią albo jest opcja bo widziałam że w klatce obok jest klatka że ktoś hobbystycznie to scierwo hoduje bo i te ptaszyska obraczkowane są. Powiem ze nawet jaskółki takiego syfu nie robią. Bo nawet nic nie obsraja tylko to gniazdo z gliny ulepia.
Dobra a jak mam wstać tak mi się nie chce ze szok. Obiad mam Musiałabym poprasowac nasze ciuchy ale mi się nie chce i torbę spakować o ile wyschla. Ale mam takiego lenia że dramat. -
natalica06 wrote:a mi się niedawno śniło, że uchodźcy zabili całą moją rodzinę i chcieli mnie porwać, bo jestem w ciąży a dziecko białej kobiety w Europie będą mogli drogo sprzedać
Matko co za sen...
Teraz w ciąży sny mam bardzo realne , wcześniej tak nie było.
-
Mama serdeczne gratulacje i duzo zdrówka dla Was
nie martw się z dnia na dzień będziesz się czuła coraz lepiej
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
Gorgeous zaciskaj nogi jeszcze może chociąż z tydzień lub dwa
Tysiaa jestem ciekawa ile Twoja księżniczka wazyii nie bądź taka pewna że przed lutym nie urodzisz
bo to z dnia na dzień może sie zacząc
u nas też na balkonie gołębie sobie siedziały i cały czas srały bo wygodnie im było gdzies pod dachem. Na poczatku były przyczepione do barierek takie z odpustu swiecące wiatraczki i na chwile pomogło a poźniej znowu wróciłyaa teraz wisi sobie nieduża reklamówka taka jak np z biedronki pod dachem i już nie przylatują
Kurcze ale mi sie okropnie spi. NIby mówią żeby spać na lewym boku ale co z tego jak ja spie na lewym boku to nagle czuje brzuch cały twardy i już nie wiem czy to mały takie pozy przyjmuje czy brzuch twardniejepojde sie wysikac i jest ok do czasu aż znowu sie położe np na lewym boku i to samo i znowu na siku trzeba
jedynie przechodziło jak sie połozyłam na plecy, głowa wyżej i brzuch za chwile miekki a jak znowu na któryś bok chciałam to znowu twardy i tak sałą noc
Ja też miałam jakieś dziwne te snyOstatnio jest mi cały czas niedobrze.
Aaa i ja dzisiaj mam ciąże donoszoną wg bellyjeszcze z tydzień-dwa i moge rodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 11:15
Bruśka, Lexi150, Moniaa, madzia.rka, gorgeous lubią tę wiadomość
Kubuś
-
U nas brzuchol spina się właśnie głównie w nocy w dzień leżę na lewym boku i jest git a w nocy kosmos. A jak mi się chce siku to najczęściej ledwo dojść mogę brzuchol twardy. Mały też aktywniejszy w nocy i lubi mój pęcherz chyba
Nasz kochany Olus -
Hej
dopiero wstałam
najpierw o 7 leki i śniadanie i pozniej znow do łóżeczka
Tez mam problem z cholernymi gołębiami i to dopiero od tego roku (edit: od zeszłego przeciez juz 2016)Na parterze mieszkają dwie wariatki i wyrzucają przez okno resztki z obiadu na ulice i od tej pory przylatują te mendy i przeciez nie siadają na parterze tylko na pietrze. Jakbym była w formie to bym poszła na straż miejska o to jedzenie wyrzucane, ale teraz nie mam siły sie kłócić. Wcześniej jak chodziłam do pracy to jest strasznie męczące, bo budzik na 7, a juz sie przez nie nie śpi od 5...
Teraz tez co chwila je słyszałam, bo pada deszcz to sie chowają i musiałam stukać w okno
Juz u nas ciąże donoszone...minęło...za chwile bedziemy pisać o pielęgnacji i zajmowaniu sie maluszkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 12:01
-
Madziar.ka Biorę magnez cały czas
Mały z dnia na dzień coraz bardziej mi brzuch naciaga . W sumie nie wiem jak może byc w moim małym brzuchu 3kg dziecko
współczuje mu tej ciasnoty
Zosia gorzej jak nie będziemy miały czasu wejsc na forum bo bedziemy wolały sie przespać trochę odpocząća tak na serio to mam nadzieję, że chociaz raz dziennie zdołamy wejść i napisać jak tam sutyacja z dzieciaczkami i nie tylko
Biedroneczka mi pokazuje belly że niby w 37 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 12:05
Kubuś
-
tulipanna wrote:Gorgeous zaciskaj nogi:) dziewczyny,teraz to juz wszystkie te nasze ciaze sa bezpieczne i "donoszone" pamietajcie ze nie kazda z Was wie dokladnie kiedy w ciaze zaszla:)
Będę zaciskać przez tydzień, potem już będę prosić, żeby szykował się na świat, chociaż z drugiej strony czuję jakby przede mną było jeszcze wiele miesięcy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 12:10
-
d84 wrote:no z tą wagą to może się da zrobić tak, że położę dziecko w wanience lub jakiejś misce na normalnej wadze
, a położna środowiskowa to chyba 1-3 razy tylko przychodzi?
U mnie pierwszy raz przyjdzie 2 dni od powrotu ze szpitala (moja chodzi nawet w weekendy). Co do ilości wizyt - powiedziała, że przyjdzie tyle razy, ile będę chciała.d84 lubi tę wiadomość
-
Tusia pewnie na początku bedzieniej postów. Ale jak cześć rozpakuje sie w styczniu, początkiem lutego to beda pisać jeszcze dziewczyny z późniejszym terminem o ciazy, a te co urodzą dojdą do siebie i zaczną pisać o dzieciaczkach
wiadomo to juz nie tyle czasu co teraz, ale widać ze inne fora jeszcze żyją
szkoda byłoby sie całkowicie rozstawać
Ciąża Donoszona w 37 skończonym tygodniu. Ale wg lekarskich kalendarzyków to ja musze sobie 3 dni odjąć w stosunku do suwaczka