Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
NHN to naturalna higiena niemowląt. dobry blog madziarka znalazła
Spróbujemy, jak będzie się okaże.
Mari, ja myślałam też o wielorazowych ale jednak postawiłam na wygodę, bo chyba z praniem bym się nie odrobiła jednak. Nie jestem taka super pro ekologiczna, choć nie powiem, wyglądem te wielorazowe podbijają moje sercemadzia.rka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAstra wrote:NHN to naturalna higiena niemowląt. dobry blog madziarka znalazła
Spróbujemy, jak będzie się okaże.
Mari, ja myślałam też o wielorazowych ale jednak postawiłam na wygodę, bo chyba z praniem bym się nie odrobiła jednak. Nie jestem taka super pro ekologiczna, choć nie powiem, wyglądem te wielorazowe podbijają moje sercena szczęście to nie te czasy że trzeba z tarką nad rzekę chodzić
śliczne są te pieluszkitulipanna, Astra lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:A ja się podkurwilam lekko bo jechalam po pościel i jakieś pizdzisko mi ją wykupilo a wczoraj jeszcze była
musze zamowic to mi przysla.
Bruśka lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj byłam u lekarza i jestem bliżej jak dalej porodu, choć boje sie ze nastawie sie na szybszy poród a sie okaże ze jeszcze przenoszę. Lekarka powiedziała ze prawdopodobnie biegunka ktora miała ostatnio, przyspiesze sobie poród. Maly juz jest tak nisko, ze nie była w stanie zmierzyć główki, a szyjka jak ona to powiedziała jest płaska, co oznacza ze juz tylko pozostało jest rozwieranie. Zmotywowało mnie to do spakowania torby dla maluszka
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny trochę Wam pomarudze.... właśnie odkurzylam parter i w miedzy czasie dokończyłam obiad robic.... kurcze i teraz nie mogę wstać z fotela.
Tak mnie biodro i kręgosłup naiwania, że nie jestem w stanie chodzić....
Jeśli chodzi o pieluchy wielorazowe to tez się nad nimi zastanawiam.... ale nie wiem czy dam radę z codziennym praniem-czytałam tez ze koszty korzystania z tych pieluch jest porównywalny z korzystaniem z pieluch jednorazowych.... jedyny plus korzystania tych pieluch to tylko aspekt ekologiczny.... chodź i tu trzeba wziac pod uwagę zużycie prądu i wody.
-
gezanew wrote:
Jeśli chodzi o pieluchy wielorazowe to tez się nad nimi zastanawiam.... ale nie wiem czy dam radę z codziennym praniem-czytałam tez ze koszty korzystania z tych pieluch jest porównywalny z korzystaniem z pieluch jednorazowych.... jedyny plus korzystania tych pieluch to tylko aspekt ekologiczny.... chodź i tu trzeba wziac pod uwagę zużycie prądu i wody.
Na bóle nic Ci nie poradzę, sama się kulam z boku na bok, bo ciągle coś mnie boli -
Tulipanna niestety,ale tak mowie jak mam podwyższone ciśnienie
Ale już mi przeszło bo mąż złożył ferrari
http://static.pokazywarka.pl/i/6248810/141447/studio-20160115-185612.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6248810/335754/studio-20160115-184313.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6248810/147292/studio-20160115-185000.jpg
Bruśka, nataliano, marissith, Mila920, Lexi150, vayn, madzia.rka, gezanew, tysiaa93, d84, Moniaa, Kri, dana222, Doti87, Astra, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Mila-ja juz nie. Jeszcze ze 2 tygodnie temu po miescie sie do sklepu przejechalam ale teraz juz nie cuduje.
Biedronko, opanuj nerwy:)Nie mozesz wyzywac ludzi tylko dlatego ze kupili cos na co Ty wczoraj nie bylas zdecydowana:):)Wdech-wydech Kochana
Poczytalam i ja o tym NHN i ja to jakos rozumiem ze to sie na nocnik uczy od razu ale jakos nie wiem jak niemowle na nocniku usadzic no oni pisza ze najlepiej zaczac z noworodkiem i do 4-5 miesiaca dzieci najsilniej sygnalizuja potrzeby.. Jak na nocnik posadzic dzicko ktore samo nie siedzi? I jaki to nocnik kupic? Mysle ze sama metoda nie jest glupia moze,na pewno pracochlonna bardzo.
Smiesznie to zabrzmi ale ja Yorka mojego nauczylam sikac do kuwety wiec wiem ile to pracy na poczatku z ta obserwacja jest ale efekty przynioslo:)marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny