Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tulipanna wrote:To chyba Ty cos mialas tu do nas bo wywalone mialas na nas iles czasu.. I byl spokoj jak Cie nie bylo..
Właśnie pokazałaś wszystkim ukrywając się Lutowka jakie to nasze forum jest otwarte i z otwartym sercem zachęca mamusie do udzielania sie
Gratuluję! !!!
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Jak dla mnie pisanie o porodzie czy poronieniach to nie straszenie a czasami nawet innym dziewczynon pomoże.
Po prostu kto nie chce niech nie czyta wszystkiego i jużforum jest dla wielu dziewczyn i niech każda pisze co jej się podoba.
A też czytałam na czerwcowych mamach, biedna dziewczynajuż jesteśmy na końcówce i będzie dobrze i nie ma co się zamartwiac!!!!! Już końcóweczka dziewczyny
Lexi150, gorgeous, Astra, L lubią tę wiadomość
-
Doti,nie wiem w czym na obecnym etapie ciazy mialoby mi pomoc czytanie o czyjejs wielkiej tragedii,smierci malutkiego dziecka i wybieraniu trumienki.. Matko... Ja jestem przerazona tym co sie moze wydarzyc,to moja pierwsza ciaza i stresuje mnie to ogromnie.. Nie kazda z nas jak e-ness jest po 3 porodach...dla wielu to stres,strach o zycie dziecka..
Ale ok,piszcie o poronieniach, smierciach malenkich dzieciatek, porazeniach mozgowych i innych powiklaniach.. E ness moze poopowiadac pewnie szereg takich historii bo jest doswiadczona Mama i wiele widziala na porodowkach..
Ja mowie passs w takim razie,nie zamierzam na kilka dni przed porodem czytac takich historii.. Poczytajcie co to samospelniajaca sie przepowiednia..
Brusiu,Tysiu,Tusiu,Biedroniu,Madziarko,LexiNatali-dla Was moc uściskow i wielkie wielkie kciuki :-* jestescie wspaniale Laleczki :-*
MamaMama- moc usciskow dla Ciebie i Dziewczynek
Vayn,Gorgeous-zaciskac nogi jeszcze :-* CmokWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 22:37
-
nick nieaktualny
-
A dla mnie czytanie takich historii to nic wielkiego bo nie przeżywam tego i nie biorę do siebie.
A czytanie o porodach mi pomagało bo przynajmniej wiem czego się spodziewać. Niewiedza jest gorsza jak dla mnie.
I jak ktoś chce tutaj o czymś pisać to niech pisze!!!!!!!!!! Nie mam zamiaru zabraniac bo ja się boję... No bez przesady... A niech każdy pisze i robi co chce i dla mnie tyle w temacie
e-ness lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Doti,nie wiem w czym na obecnym etapie ciazy mialoby mi pomoc czytanie o czyjejs wielkiej tragedii,smierci malutkiego dziecka i wybieraniu trumienki.. Matko... Ja jestem przerazona tym co sie moze wydarzyc,to moja pierwsza ciaza i stresuje mnie to ogromnie.. Nie kazda z nas jak e-ness jest po 3 porodach...dla wielu to stres,strach o zycie dziecka..
Ale ok,piszcie o poronieniach, smierciach malenkich dzieciatek, porazeniach mozgowych i innych powiklaniach.. E ness moze poopowiadac pewnie szereg takich historii bo jest doswiadczona Mama i wiele widziala na porodowkach..
Ja mowie passs w takim razie,nie zamierzam na kilka dni przed porodem czytac takich historii.. Poczytajcie co to samospelniajaca sie przepowiednia..
Brusiu,Tysiu,Tusiu,Biedroniu,Madziarko,LexiNatali-dla Was moc uściskow i wielkie wielkie kciuki :-* jestescie wspaniale Laleczki :-*
MamaMama- moc usciskow dla Ciebie i Dziewczynek
Vayn,Gorgeous-zaciskac nogi jeszcze :-* Cmok
Brak mi słów ...
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Wyluzujcie bagiety
To jest FORUM - otwarte dla wszystkich i na każdy temat, czasem jak coś tutaj przeczytam to nie wierzę w to co widzę, no ale rozumiem że każdy jest inny i ma inne 'problemy' wiec tolerancja i wolność słowa dziewczynychill out
Doti87, Tusiaa, d84 lubią tę wiadomość
-
Mila920 wrote:Wyluzujcie bagiety
To jest FORUM - otwarte dla wszystkich i na każdy temat, czasem jak coś tutaj przeczytam to nie wierzę w to co widzę, no ale rozumiem że każdy jest inny i ma inne 'problemy' wiec tolerancja i wolność słowa dziewczynychill out
Dobrze gada.... Polać jej soku