Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Może nie są ale kiedyś byli
Też się tak czasami zastanawiam jak to będzie i czy znajdziemy chociaż chwilę dla siebie... Oby! Pierwsze tygodnie będą mega ciężkie a później to już z górki.
Tusia a Ty już 39 tc! Ło matko jak to leci!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 07:10
-
Laski ja to wczoraj się polozylam ulozylam i co... I siku. Nie moglam się podnieść i tak mówię że teraz mi ciężko a co będzie jak nawet nie pospie ciągiem tylko co 2 godziny ciaganie cyca. Przerazilo mnie to. Nie powiem. Strasznie się zdolowalam. Mały też całe dnie się rusza aż boli ale skurczy ani kluc nie mam. Jedynie co mnie miednica boli od lazenia. Dziś popołudniu jadę na ktg to zobaczymy czy coś się robi.
-
Witam i ja ☺
Nocka całkiem niezła choć of 6 to już tylko przekreśla się boku na bok.
Po wczorajszej wizycie nadal nieświadoma jestem terminu,ale najważniejsze że nie ma skurczy i nadal mogę się kulac☺
Zamówiłam Rogala z kulkami styropianu .
Dziś zamawiam resztę rzeczy,składam kolyske i chyba spakuje torbę.
Dziewczyny jak rozmiarowo wypadają te koszule do karmienia z dobranocki? Przyszły mi z Italian fashion ale wyglądam w nich jak babcia i musze na szybko coś zorganizować,
Miłego dnia
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Tusiaa wrote:No nie wierzę że rodzice byli i są wyjątkowo grzeczni
hehe
Oczywiście życzę aby każdej z nas dziecko było grzeczneamy żebyśmy wyglądały jak miss świata
piękne , młode, zadbane a nie z rozczochranymi tlustymi włosami, niepomalowane i wyglądające jak zombi hehe
Ja jak będę umyta,ubrana w odzież dzienną i najedzona to uznam to za duży sukcesKri lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Ja też mam nadzieję, że Jaś pójdzie w ślady rodziców i będzie grzeczny jako dziecko, bo my z mężem byliśmy!
Wczoraj moja siostra uświadomiła naszego tatę, że będzie musiał mnie zawieźć do szpitala, jeśli zacznie się poród, a mąż będzie w pracy. Nie wyobrażacie sobie jego przerażenia na twarzy... (podejrzewam, że nie spał już dzisiejszej nocy) Powiedział, że musi wziąć mamę w razie czego, żeby odebrała poród xD Mama na to, że prędzej zemdleje niż jej się to uda
Och, żebyśmy wszystkie tak szybko rodziły, że ledwo by nas dowieźli, to by było fajnie
tysiaa93, e-ness, Tusiaa, Bruśka lubią tę wiadomość
-
Wy biegalyscie sikać a ja co położyłam sie zgaga zaczęła palić pozniej do wc załatwić sprawę z tej drugiej dziurki wróciłam położyłam sie po poł godz jak mnie zaczęło w brzuchu kręcić to szok i znowu na kibel wtedy to juz "sikalam"druga dziura No i pozniej w koncu usnęłam .
Krew spuszczona wiec zajadam śniadanie popijam herbatkę i sie klade spac -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
widze ze sikanie meczy juz każdą z nas
juz niedługo...
Tez byłam dzis upuścić krew, odebrałam GBS na szczęście ujemny. Zjadłam, przejrzałam neta i czuje, ze chyba zaraz przysnę sobie jeszcze, bo co mam do roboty innego, śpię dopuki jeszcze moge - szkoda, ze nie da sie ma zapas -
Lexi może i Ty dotrwasz do tego tyg co ja
Udało mi się usnąć po 7 i się dopiero przebudzilami tak czuję się nie wyspana. No i nie polecam jeść na lezaco. Myślałam że wszystko wyjdzie mi gardłem i chyba mialamekka zgage albo po prostu kwas z żołądka mi podchodził do góry
okropne.
Kubuś
-
Moniaa wrote:Bożesz jakie Wy jesteście drobniutkie... ja mierzyłam z italian koszulę xl to na cyckach nie schodziła mi się i trzeba było wziąć xxl ...
a na Was s-ki wiszą ... załamka z mojej strone ehh
Monia nie przejmuj się ja zalamke przeżyłam jak w szlafrok xxl nie weszłam hehehehe
Nasz kochany Olus -
Zosia_wop wrote:Dzien dobry
widze ze sikanie meczy juz każdą z nas
juz niedługo...
Tez byłam dzis upuścić krew, odebrałam GBS na szczęście ujemny. Zjadłam, przejrzałam neta i czuje, ze chyba zaraz przysnę sobie jeszcze, bo co mam do roboty innego, śpię dopuki jeszcze moge - szkoda, ze nie da sie ma zapas
Też o tym myślę bo wkoncu śpie i wiem że potem będzie zombi a tak korzystało by się z tych wyspanych godzin
Nasz kochany Olus -
Hej dziewczynki, trzymaj i dzis kciuki za wizytę po poludniu
my na szczęście śpimy dobrze, od północy do 7 śpię potem siku i chwile z mężem jak wstaje i potem śpię do 10 i na sile wstaje żeby nie zalegać a dzis duzo roboty bo chce naleśników narobić
-
szara myszka wrote:Anulowali mi zamówienie na pajaca ze smyka ;( napisali ze brak towaru u dostawcy buuuuuu
Powodzenia na wizytach
Ja wlasnie wstałam i czuje sie jakby mnie ktos wyplułmarissith lubi tę wiadomość