X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może nie są ale kiedyś byli :P

Też się tak czasami zastanawiam jak to będzie i czy znajdziemy chociaż chwilę dla siebie... Oby! Pierwsze tygodnie będą mega ciężkie a później to już z górki. :D

Tusia a Ty już 39 tc! Ło matko jak to leci!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 07:10

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ja to wczoraj się polozylam ulozylam i co... I siku. Nie moglam się podnieść i tak mówię że teraz mi ciężko a co będzie jak nawet nie pospie ciągiem tylko co 2 godziny ciaganie cyca. Przerazilo mnie to. Nie powiem. Strasznie się zdolowalam. Mały też całe dnie się rusza aż boli ale skurczy ani kluc nie mam. Jedynie co mnie miednica boli od lazenia. Dziś popołudniu jadę na ktg to zobaczymy czy coś się robi.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że mały będzie w nas. Mnie mama budziła na jedzenie i mój mąż też tylko jadł i spał. A wczoraj jak mu herbatka z kopru włoskiego smakowała.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja ☺
    Nocka całkiem niezła choć of 6 to już tylko przekreśla się boku na bok.

Po wczorajszej wizycie nadal nieświadoma jestem terminu,ale najważniejsze że nie ma skurczy i nadal mogę się kulac☺

Zamówiłam Rogala z kulkami styropianu .

Dziś zamawiam resztę rzeczy,składam kolyske i chyba spakuje torbę.

Dziewczyny jak rozmiarowo wypadają te koszule do karmienia z dobranocki? Przyszły mi z Italian fashion ale wyglądam w nich jak babcia i musze na szybko coś zorganizować,

Miłego dnia

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    No nie wierzę że rodzice byli i są wyjątkowo grzeczni :D hehe
    Oczywiście życzę aby każdej z nas dziecko było grzeczne :) amy żebyśmy wyglądały jak miss świata :) piękne , młode, zadbane a nie z rozczochranymi tlustymi włosami, niepomalowane i wyglądające jak zombi hehe :)

Ja jak będę umyta,ubrana w odzież dzienną i najedzona to uznam to za duży sukces

Kri lubi tę wiadomość

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam nadzieję, że Jaś pójdzie w ślady rodziców i będzie grzeczny jako dziecko, bo my z mężem byliśmy! :D
    Wczoraj moja siostra uświadomiła naszego tatę, że będzie musiał mnie zawieźć do szpitala, jeśli zacznie się poród, a mąż będzie w pracy. Nie wyobrażacie sobie jego przerażenia na twarzy... (podejrzewam, że nie spał już dzisiejszej nocy :P) Powiedział, że musi wziąć mamę w razie czego, żeby odebrała poród xD Mama na to, że prędzej zemdleje niż jej się to uda :P Och, żebyśmy wszystkie tak szybko rodziły, że ledwo by nas dowieźli, to by było fajnie :D

tysiaa93, e-ness, Tusiaa, Bruśka lubią tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy biegalyscie sikać a ja co położyłam sie zgaga zaczęła palić pozniej do wc załatwić sprawę z tej drugiej dziurki wróciłam położyłam sie po poł godz jak mnie zaczęło w brzuchu kręcić to szok i znowu na kibel wtedy to juz "sikalam"druga dziura No i pozniej w koncu usnęłam .
    Krew spuszczona wiec zajadam śniadanie popijam herbatkę i sie klade spac :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e-ness kupowałam piżamę z Dobranocki do karmienia i rozmiarowo fajnie dopasowana. Faktycznie koszula z IF też na mnie wisi mimo, że obydwie to s-ki.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie było standardowo siq ale jak się położyłam doszła zgaga :( poszłam po mleko i jak wypiłam zgagi nie było ale zdążyłam się rozbudzić. Godzinę leżałam zanim zasnęłam. Dzisiaj mam wizytę, chyba stres się mi udziela.

• monjovika Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam koszule dobranocki do karmienia i faktycznie S to S. Nic na mnie nie wisi.

201602171662.png201311165165.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) widze ze sikanie meczy juz każdą z nas :) juz niedługo...:)
    Tez byłam dzis upuścić krew, odebrałam GBS na szczęście ujemny. Zjadłam, przejrzałam neta i czuje, ze chyba zaraz przysnę sobie jeszcze, bo co mam do roboty innego, śpię dopuki jeszcze moge - szkoda, ze nie da sie ma zapas ;)

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi może i Ty dotrwasz do tego tyg co ja :)

Udało mi się usnąć po 7 i się dopiero przebudzilam :) i tak czuję się nie wyspana. No i nie polecam jeść na lezaco. Myślałam że wszystko wyjdzie mi gardłem i chyba mialamekka zgage albo po prostu kwas z żołądka mi podchodził do góry :/ okropne.

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożesz jakie Wy jesteście drobniutkie... ja mierzyłam z italian koszulę xl to na cyckach nie schodziła mi się i trzeba było wziąć xxl ...
    a na Was s-ki wiszą ... załamka z mojej strone ehh

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Bożesz jakie Wy jesteście drobniutkie... ja mierzyłam z italian koszulę xl to na cyckach nie schodziła mi się i trzeba było wziąć xxl ...
    a na Was s-ki wiszą ... załamka z mojej strone ehh

Monia nie przejmuj się ja zalamke przeżyłam jak w szlafrok xxl nie weszłam hehehehe

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia_wop wrote:
    Dzien dobry :) widze ze sikanie meczy juz każdą z nas :) juz niedługo...:)
    Tez byłam dzis upuścić krew, odebrałam GBS na szczęście ujemny. Zjadłam, przejrzałam neta i czuje, ze chyba zaraz przysnę sobie jeszcze, bo co mam do roboty innego, śpię dopuki jeszcze moge - szkoda, ze nie da sie ma zapas ;)

Też o tym myślę bo wkoncu śpie i wiem że potem będzie zombi a tak korzystało by się z tych wyspanych godzin :-)

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, trzymaj i dzis kciuki za wizytę po poludniu :) my na szczęście śpimy dobrze, od północy do 7 śpię potem siku i chwile z mężem jak wstaje i potem śpię do 10 i na sile wstaje żeby nie zalegać a dzis duzo roboty bo chce naleśników narobić :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulowali mi zamówienie na pajaca ze smyka ;( napisali ze brak towaru u dostawcy buuuuuu :(

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Anulowali mi zamówienie na pajaca ze smyka ;( napisali ze brak towaru u dostawcy buuuuuu :(
    A to oszusty ! :D

Powodzenia na wizytach :)

Ja wlasnie wstałam i czuje sie jakby mnie ktos wypluł :P

marissith lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w jakiej temperaturze prałyscie pieluszki tetrowe i flanelowe kolorowe???

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Dziewczyny w jakiej temperaturze prałyscie pieluszki tetrowe i flanelowe kolorowe???
    Wszystko razem z ubrankami w 40st

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
‹‹ 1328 1329 1330 1331 1332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ