Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi150 wrote:Na naszych 40 metrach to niania się nie przyda
Tysia mój brat z rodzinką mieszkają z moimi rodzicami w domku jednorodzinnym. Nianie kupiłam im ja jak się Mała urodziła i przez dwa lata służyła im wiernie. Kładli Małą spać a sami mogli zejść na dół, wyjść na dwór, no zwyczajnie cokolwiek zrobić. Bo takie bieganie po schodach wykańcza a Dzidzia też nie powinna długo w leżaczku być. Później jak im się zepsuła to zostawiali jeden telefon obok Małej i na darmówkach lecieli[/ Ja przy starszej dwójce miałam nianie i byłam bardzo zadowolona w lecie na polu spali a ja mogłam spokojnie obiad gotować
Asiula -
Bruśka wrote:dziewczyny co do tych herbatek to i na sr i na warsztatach mowili ze to sciema. ja sobie kupiłam juz herbatke z kopru wloskiego i dzis wieczorem wypije zeby mały sie ze smakiem oswoil. kazały na warsztatach duzo wody pic nawet 3 litry dziennie wtedy probelmu ma nie byc.Asiula
-
HeCallsMeMagi wrote:Hej dziewczyny
Za mna tez "chodzi" czerwone winko mmm i rolmopsy (ktore sobie kupilam, ale nie ruszylam bo boje sie listerii) A i mam ostatnio ciagle ochote na czekolade (dziwne bo do tej pory jakos mnie do slodkoscci bardzo nie ciagnelo)
A tak na marginesie- Panikuje na mysl o zblizajacym sie porodzie
Ja mam dokładnie tak samo z czekolada!! nigdy jakos nie przepadałam, raczej unikałam a teraz to bym codziennie jadla ;(HeCallsMeMagi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBruśka wrote:Mari u kogo byłas na sesji? u tej doroty chojnackiej? bo tam sie chce zorientowac i moze na chrzest bysmy dali takie zaproszenie na sesje sama juz nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 17:49
tysiaa93, szara myszka, Bruśka, Lexi150, Zosia_wop, Astra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie na szczęście też gbs ujemny
Od dwóch dni łapią mnie w nocy dość mocne bóle brzucha, a i dzisiaj ledwo łaziłam, bo bolał - nawet łzy mi poleciały... Najgorzej, że nawet nie mogę tego skurczami nazwać, bo twardnieje i boli ciągle - bez odstępów. No i dzisiaj jakoś apetyt mnie opuścił, a i wczoraj niewiele jadłam - aż dziwne, może coś się szykuje?
Bruśka lubi tę wiadomość
-
gorgeous wrote:U mnie na szczęście też gbs ujemny
Od dwóch dni łapią mnie w nocy dość mocne bóle brzucha, a i dzisiaj ledwo łaziłam, bo bolał - nawet łzy mi poleciały... Najgorzej, że nawet nie mogę tego skurczami nazwać, bo twardnieje i boli ciągle - bez odstępów. No i dzisiaj jakoś apetyt mnie opuścił, a i wczoraj niewiele jadłam - aż dziwne, może coś się szykuje?
-
nick nieaktualny