Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My dziś po wizycie, Zuzia ma 2900g (36+5)
Wszystko dobrze tylko doktorek zauważył zwapnienia na łożysku ale powiedział że mam się nie przejmowac... Następna wizyta 09.02 tak jak i termin z OM, ciekawe czy doczekamy
Lexi150, szara myszka, L, d84, madzia.rka, Kri, vayn, Tusiaa, marissith lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa_92 wrote:My dziś po wizycie, Zuzia ma 2900g (36+5)
Wszystko dobrze tylko doktorek zauważył zwapnienia na łożysku ale powiedział że mam się nie przejmowac... Następna wizyta 09.02 tak jak i termin z OM, ciekawe czy doczekamy
Nie przejmuj się u mnie też zwapnienia ale na tym etapie ciąży ponoć tak może być
Nasz kochany Olus -
Alkohol o takkkk
chcę
piwo , normalne, nie jakieś sikacze bezalkoholowe mmm....
Odnośnie prezentu na chrzciny - pomyślcie o złocie - ale nie o biżuterii ale o sztabce. Może być maleńka ,od 500 zł takie są, a złoto trzyma wartość, albo rośnie, a jak dzieciak będzie duży to może sobie spieniężyć, a jego rodzice teraz na byle co nie wydadzą
Elektroniczna niania- słyszałam , że jest jakaś aplikacja na telefon - włączasz i zostawiasz przy dziecku a drugi telefon masz ze sobą. Działa podobno spoko a nie trzeba wydawać bóg wie ile kasy .
Ja też mam piętrowy dom i się zastanawiam- kupować czy nie kupować... Kuchnię oczywiście na dole mam i pewnie na parterze będę spędzać większość czasu i nie wiem jak rozwiążę tę sprawę z dzieckiem. Do spania - to będzie w bujaczku na płasko, a co z przewijaniem? Duży przewijak będzie w jego pokoju na piętrze, nie będę latać z dzieckiem po schodach 20 razy dziennie... Macie jakieś pomysły?( oprócz przewijania na stole i kanapie?Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj byłam u rodziców - był u nich Redd's żurawinowy, na którego widok świeciły mi się oczy. Tata stwierdził, że nic mi się nie stanie ani Jasiowi, jak wypiję ze trzy łyki, więc nalał mi dosłownie na samo dno (w normalnym stanie nie poczułabym nawet) - straszliwie się opierałam, ale tak pachniał, że zamoczyłam usta i... tak zaczęłam się krztusić, że mama stwierdziła, że Jaś pożałował.
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez oglądaliśmy mecz
mój M ostrzegał bym przez emocje wcześniej nie zaczęła rodzic
Ale jest ok
Wspomniał, że jego kolegi z pracy, żona urodziła po tym jak dzień wcześniej obejrzeli przesmieszna komedię.
Wiec jakby co to dowiem się co to za film był, co by nam pomógł urodzić gdyby była taka potrzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 23:18
-
Położyłam się to zgaga coś zaczyna się udzielać w klacie mnie kłuje mała kica i z tego wszystkiego srac mi sie zachciało.Mam nadzieje ze sie opróżnie i usnę bo rano musze wstać i jechać spuścić trochę krwi i siski oddać.
-
No więc ja sobie już pospalam
bezsensu a to wszystko przez to że byłam siku. Już nawet nie wiem czy jestem głodna bo cały czas czkam jak pies. Strasznie mi się odbija. Mnie wczoraj na noc złapał lekki ból jak na okres.
Ja mam rogala ze sciagana poszewkataki zwykły i nie ma kulek w środku. Wietrzylam go parę razy na zewnątrz bo smierdzial...
chyba idę coś zjeść
Kubuś
-
No i ja też pospałam. Wczoraj nawet meczu nie dokończyłam i odpadłam w trakcie drugiej połowy
Mnie już te bóle i skurcze męczą. Naprawdę chciałabym urodzić. Mały standardowo od 6 rano chce wyleźć przez brzuch a mnie już prawie każdy jego ruch przyprawia o ból. Biedactwo nie ma miejsca... -
A ja nie zasnelam i chyba już nie zasne
mały w sumie bardzo delikatny jest i się bardzo przez noc nie rzuca i nie wypycha
ale może poszedł spać ze mną po 24 a zresztą chyba cały dzień nie spał.
Lexi już na szczęście końcówkabliżej niż dalej. Jeszcze będziesz tęsknić za tym jego wypychaniem się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 06:50
Kubuś
-
No nie wierzę że rodzice byli i są wyjątkowo grzeczni
hehe
Oczywiście życzę aby każdej z nas dziecko było grzeczneamy żebyśmy wyglądały jak miss świata
piękne , młode, zadbane a nie z rozczochranymi tlustymi włosami, niepomalowane i wyglądające jak zombi hehe
e-ness, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość
Kubuś