Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny w jakiej temperaturze prałyscie pieluszki tetrowe i flanelowe kolorowe???Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Zosia_wop wrote:Oficjalnie otwieram czas na zadawanie pytania "urodziłaś juz"/"rodzisz juz" . Dzis juz 2 raz, czekać tylko na wiecej
U nas to samo. Mąż wyleciał z pracy bo mnie wiózł do lekarza i fryzjera a już byliśmy spoznieni i dostałam smsa czy rodze heheheZosia_wop lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
Zosia_wop wrote:Oficjalnie otwieram czas na zadawanie pytania "urodziłaś juz"/"rodzisz juz" . Dzis juz 2 raz, czekać tylko na wiecej
A ja w takim razie otwieram sezon na stwierdzenia :
A to Ty jeszcze nie urodziłaś ?!? Brzuch już taaki dużymarissith, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
Przyszedl wozek
<3<3
nawet go trochę zlozylam, faktycznie jest dość lekki wiec się cieszeale ugrzezlam przy "montowaniu" tylnych kol, przednie latwo mi poszly a co do tylnich to nie rozumiem obrazkow ;/
a chciałam mezowi zrobić niespodzianke i caly zlozyc i wsadzić miska żeby był zlozony jak przyjdzie z pracy
ale chyba tego nie ogarne, niedługo na wizyte ide
a, a ubranka prałam w 40stopniachmam kilka używanych to je najpierw wyprałam z naszymi ubraniami tez w 40st a potem jeszcze raz z dziecięcymi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 13:42
marissith, madzia.rka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAj dziewczyny
Moje gwiazdy przysłoniły mi cały świat. Jestem zakochana !!
Nie mam głowy by Was podczytywać.
Życzę każdej z Was by czas oczekiwania na maluchy minął szybciutko i żebyście mogły oszaleć z miłości jak ja.Moniaa, marissith, szara myszka, Lexi150, madzia.rka, Biedroneczka29, monjovika, Bruśka, e-ness, natalica06, Doti87, gorgeous, tysiaa93, Joanna_88, L, gezanew, Tusiaa, Zosia_wop, niecierpliwa_92, Kri, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Szara myszko ... wpisz może na youtub-ie montaż danego modelu moze coś powyskakuje... teraz net to mega skarbnica tak samo wiedzy jak i głupoty hhaha
już nie zdaze bo zaraz ide na wizyte
a wozek mamy taki -> camarelo q sport chrome http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/public/images/produkty/oryginalne/870-2851.jpg
nie mogę wrzucić real foto bo mi zalalo telefon i mam stara nokie ;/
na pierwszy rzut fajnie wygląda i dość wszystko intuicyjne choć wiadomo ze trzeba dojść do wprawy
leceeee, trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 14:06