Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaNieMama cudownie!
Mnie też nikt nie pyta czy to już. A jak u dentysty mówiłam że zaraz 9 miesiąc zaczynam to się nie mogły nadziwić, że taki brzuch małyChociaż moim zdaniem gigant.
Od wczoraj czuję, że wyraźnie mi się lepiej oddycha więc chyba brzuszek opada.
Myszko czekamy na foty
Kri pytałaś co można innego niż przewijanie na sofie. Otóż znalazłam coś takiego przypadkiem
http://allegro.pl/przewijak-solidny-praktyczny-bezpieczny-sprawdz-i5654674015.html
Drogie to ale u mnie w mieście znalazłam na olx za połowę ceny a jak dobrze poszukasz to może jeszcze taniej można znaleźć.
No i jeszcze jest coś takiego
http://allegro.pl/ikea-sniglar-stol-do-przewijania-buk-bialy-72x53-i5825765997.html
ale to nie składane i nie wiem czy o coś takiego Tobie chodzi.Kri lubi tę wiadomość
-
Myszko a nie masz tam gdzies w pobliżu jakis przycisków aby je wdusil przy wkładaniu kół ?? Trzymam kiuki za wizyte
Mama cudownie sie czyta takie wieści
Wstawiłam pieluchy na 60 stopni a ciuszki piorę w 40
Madziarka a może i 26 sama juz nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 14:32
-
szara myszka wrote:już nie zdaze bo zaraz ide na wizyte
a wozek mamy taki -> camarelo q sport chrome http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/public/images/produkty/oryginalne/870-2851.jpg
nie mogę wrzucić real foto bo mi zalalo telefon i mam stara nokie ;/
na pierwszy rzut fajnie wygląda i dość wszystko intuicyjne choć wiadomo ze trzeba dojść do wprawy
leceeee, trzymajcie kciuki
w camarelo na środku koła jest przycisk, po zdjęciu widzę że u Ciebie jest on czarny w srebrnej oprawce- musisz go nacisnąćteż mam camarelo, w sobotę składaliśmy
-
Bruśka wrote:W rosmanie są dziś pampersy 2 80 szt za 29,90. Wczoraj jeszcze kupiłam dwa proszki bobini za 27 zł bo promocja jeszcze była.
Brusia to jakaś nieoficjalna promocja, bo w gazetce jej nie ma
wysłaam męża i tez mówi ze nie ma takiej promocji.
Czy chodzi o ich marke własną?
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
moja córka ważyła wczoraj 2600 g, dziś dr powiedziała, że raczej powinnam dotrwać do terminu porodu, czyli 23 luty, bo szyjka bardzo długa i zamknięta i że to jak na 36 tydzień to aż dziwne, zwłaszcza, że mała jest nisko położona. Widać moje dzieciątko słucha mamy i nigdzie się przed terminem nie wybiera
d84, Lexi150, monjovika, Tusiaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Moniaa wrote:A ja w takim razie otwieram sezon na stwierdzenia :
A to Ty jeszcze nie urodziłaś ?!? Brzuch już taaki duży
No widzisz... a u mnie wujek powiedział, że nie mam prawa jeszcze rodzić i lekarka chyba musiała się pomylić, twierdząc, że może to się zdarzyć za tydzień, bo... "masz za mały brzuch" xD Jak widać - ludziom nie dogodzisz
-
Roberta wrote:w camarelo na środku koła jest przycisk, po zdjęciu widzę że u Ciebie jest on czarny w srebrnej oprawce- musisz go nacisnąć
też mam camarelo, w sobotę składaliśmy
Roberta właśnie wiem ze trzeba go wcisnąć tylko tam gdzie mam kola założyć mam czarna szeroka gume jakby i nie wchodzi kolo, próbowałam ja zdjąć ale strasznie wolno siedzi wiec wolalam sama nie ruszać bo może tego sie nie ściąga.. Jednak bez męża to ciężko : ) -
Ciekawe ile wazy maly, nigdy nie wiem czy traktować to co mówi gin poważnie bo on nie czyta z ust wagi tylko z takiego kolka i nie wiem czy sprawdza na podstawie jakiegoś wymiaru czy tygodnia ciąży bo jak po tygodniu ciąży to takie cos w ogole przeciez niewiarygodne
-
W zasadzie sprawdzanie wagi nawet na usg też wiarygodne nie jest, bo wystarczy, że maluch ma coś dłuższego lub większego, a już zaliczany jest do wagi ciężkiej, co może w ogóle mijać się z prawdą
(tak, tak, mam nadzieję, że w naszym przypadku tak jest
)
-
No ale jakos tak plus minus orientacyjnie można sie spodziewać, ja wiem tylko ze jest duży, zazwyczaj o półtorej tygodnia do przodu niz by wynikalo z wieku ciąży no to tak orientacyjnie obczajam : ) najbardziej jestem ciekawa czy z ta szyjka sie cos dzieje bo jak dotąd wysoko i zamknieta caly czas byla
-
e-ness wrote:Mam kartę ale nie korzystałam ostatnio wiec już nieaktywna, ale podskoczę po drugą
A może musisz ją tylko jakoś aktywować. Mi na maila przychodzą promocje także może wystarczy jak się zalogujesz i dodasz numer tek karty
Nasz kochany Olus -
zmieniłam i adres mejlowy i komputer, hasła nie pamiętam wiec bez szans
Ale musze zadziałc z rossmanem bo te 3-5 % to średnio mnie kusiło ale takie promocyjki to już owszemCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot