Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja tam będę karmić jak będzie trzeba w miejscu publicznym i to nie w wc! A co to ludzkość kawałka piersi nigdy nie widziała? Teraz nawet dachówki i gładź szpachlową reklamują cyckami więc luz.
Mam taką bluzkę
i kilka koszulek z h&m z systemami także nie będzie potrzeby rozbierać się do rosołuZosia_wop, szara myszka, e-ness, Lexi150, L, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
Ja tam nie będę karmić przy rodzinie czy to mojej czy męża. To chwila intymna i dla mnie i dziecka więc będę wychodzić do drugiego pokoju. Ja nawet nie chce odwiedzin w szpitalu bo tylko ktoś od męża będzie mógł przyjść a nie widzę tego jakoś z po porodzie mają mnie oglądać. I jeszcze marudzić.
gorgeous lubi tę wiadomość
-
dziś mi się chciało śmiać w tramwaju, bo mi taki starszy dziadek miejsce do siedzenia organizował
były wolne miejsca, ale ja musiałam zmienić tramwaj, poza tym mała szalała wolałam sobie postać chwilę, żeby się mogła rozprostować. Chyba mam już ogromny brzuch, że się tak przejął
-
hmmm,... mi sie teraz wydaję, że głupio będzie mi karmić piersią przsy moim tacie, bratu czy w ogóle przy teściu czy braciach mojego męża.. Szczerze mówiąc wyjdzie w praniu jak to będzie bo równie dobrze można sie np w domu do kogoś na chwilę plecami odwrócić podać cycusia i normalnie karmić
Wydaje mi sie też , ze w miejscu publicznym tak głupio ale tak jak e-ness powiedziała, że najważniejsze będzie dla nas żeby dzieciatko nakarmić i żeby nie płakało bo to bardziej przykłuwa uwage ludzi niz po cichaczu wyjęcie cycusia i przykrycie pieluszką tetrową
Pewnie przyzwyczaimy się do tego stanu i juz po paru miesiącach nie będzie na nas robiło wrażenia żeby dziecko przy ludziach nakarmić. To sa moje odczucia ale jak bedzie to sie okazeKubuś
-
nick nieaktualny
-
Hmm nie wydaje mi się żeby była jakaś promocja bo też mam kartę rossne i nic na maila nie dostałam plus sprawdzałam na stronie Rossmanna i są one po 37zl.
Może ty dostałaś obniżkę na te pampersy po ostatnich zakupach?? Bo oni czasami tak robią - tak było z oliwka dla kobiet wciąży za 1 grosz -
Kurcze dziewczyny ja dostałam na mejla i siostra sprawdzała u siebie też także nie wiem o co chodzi bo my też mamy tą promocje a ostatnio zadko robię zakupy w rosmanie
http://static.pokazywarka.pl/i/6256783/899836/screenshot-2016-01-20-18-42-16.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 18:45
Nasz kochany Olus -
A w superpharmie z kartą jest promocja na pieluszki pampersy maxi packi za 39,9. Kupowałam 4 rozm dla bratanka to różnica wyszła 18 zł na paczce pomiędzy rossmannem a w galerii są one drzwi kolo drzwi. A tak wogóle to mały ma 3,5 mca i już nr 4 pieluchy! Dla nas wzięłam 2 paki duże 2 jek, bo jakoś dużo jedynek nie chcę kupować ze za szybko wyrośnie... Wy macie po 100 szt mniej więcej? Także trzeba sprawdzać gdzie taniej akurat w tym dniu bo można się naciąć niepotrzebnie
-
A każde dziecko Inaczej będzie nosiło te pampersy. Bo ja mam przygotowane 120 sztuk w sumie. Ale rozmawiałam z szwagierka która urodziła miesiąc temu i mały ważył 3400 g i ona do tej pory używa 1 więc się zdziwiłam ale mały jest długi i chudy i tego nie przewidzisz bo waga ładna była. Teraz to nie ma co zapasów robić bo różnie wyjdzie
-
ja zrobiłam w gemini zakupy w niedziele i do dziś jest status zamówienie w realizacji.
Do szpitala jeszcze badanie na żółtaczkę C jak ktoś ma coś z tarczycą to tsh itp.
Mój gin mi powiedział, że jak ktoś chce ZZO to morfologia powinna mieć max 7 dni, ale to też nie problem bo w 40min w szpitalu są w stanie ją zrobić - ale pewno zależy od szpitala - pod koniec ciąży podobno lubi spaść ilość płytek krwi, a jak jest ich mało to może być przeciwwskazaniem do ZZO.
Ja mam mega wielkie cycki uk 75j/pl 80m i nie wyobrażam sobie ich wywalić przy ludziach ale to ze względu na rozmiar, w knajpie zawsze można siąść plecami do ludzi w mieszkaniu też i tak mam zamiar robić + na miasto brać butelkę.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Jest ta promocja na pampersy tylko nie ma o tym info przy półkach, a cena jest odliczana przy kasie jak sie pokaże kartę rosnę. W biedronce na dada jest promo jak sie kupi 2 paczki to jedna wychodzi po 25zl, a bez promo sa po 30.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 19:35
-
Natalica tylko nie zła matka! Każda ma prawo do własnych wyborów! Ja też zamierzam czasami "uwolnić" się od dziecia, dlatego też kupiłam laktator żeby w razie czego nie być uwiązaną.
Kri są teraz termoopakowania w które wkłada się butlę i trzyma temperaturę.
Ja maila z rossmana też nie dostałam ale jak sprawdzałam na koncie rossnę to ta promocja na pieluchy aktywna. Ja narazie nie kupuję na zapas. Jak będzie mało to się kupi. Sklep mam pod nosem.
Przeszłam się do sklepu i myślałam że nie wrócę. Pachwiny tak bolały... Ale za to teraz piję bavarię
Dziecko moje niedługo rozerwie mi brzuch, tak się wypina
Zaszłam do Smyka. Jest trochę poprzeceniane ale szału nie ma. Kupiłam tylko coś takiego, tylko w sklepie był za 25 zł
http://www.smyk.com/cool-club-komplet-chlopiecy-rozmiar-62,p1110500435,ubranka-dla-dzieci-p
Mari gdzie kupiłaś taką fajową bluzę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 19:48
-
są opakowania termoaktywne na butelki z mlekiem/piciem - polecane na dłuższe spacery, podgrzewacze - taki na pewno z czasem muszę kupić do auta bo w rodzinne strony mam 7h i dość dużo podróżujemy - mam nadzieję że to się nie zmieni jakoś bardzo - ale to jak już pokarmy stałe będą w diecie + picie. Mleko też można podgrzać zanurzając w gorącej/ciepłej wodzie. I tak wszystko wyjdzie w praniu
nie nastawiam się na nic, ale moich mega cyców na pewno nie wywalę na wierzch przy ludziach chyba że pod kocem
(park/plaża itp to co innego), mój maż się nawet śmieje że się jakiś zboczeniec na pewno przypląta bo nawet jak jestem szczelnie ubrana to się często napatoczy jeden czy drugi...
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Zosia ta promocja na dade juz chyba z tydzień trwa
Aaa mi dzisiaj koleżanka zrobiła mini sesje ciażową ale bez męża bo on w pracy
Współczuje Wam tych rozmiarów piersi. Mam siore która ma tez mega wielki cyc i nie raz narzekałaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 19:53
marissith lubi tę wiadomość
Kubuś
-
No bo na polce nie ma inf tylko musicie wziąć i kartę dać. Mari ja kupiłam w dekadzie. A ta promocja na biedronkowe 2 za 50 zł to tylko do dziś bo jutro już nową promocja wchodzi. Ja już mam taki zapas pueluch że mogę spokojnie siedzieć w domu i się niczym nie przejmować. Każdego rodzaju. I mam w nosie.
marissith lubi tę wiadomość