X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Dana aa to tak cały czas paradować bez majtek ? z gołym dupskiem i pipką na wierzchu ? przecież jak trzeba się kłaść na ktg to wszystko widać... az sie zapytam jak beda kazali mi się przebrac czy majtusie mam ubrac czy nie :)
    O to samo zapytałam wlasńie, ze będę gola jak bedą robić ktg, to mi tylko powiedziała ze nie będę sie wtedy przejmować takimi rzeczami i jak co mogą mnie przykryć np moim ręcznikiem.
    To samo jest dziwne z prysznicem. Bo jak sie wchodzi do łazienki to jest prysznic i 2 toalety i jak np ja będę pod prysznicem a ktoś bedzie chciał skorzystać z toalety to bedzie mnie widział jak sobie polewam po brzuchu zeby mnie mniej bolało.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wyobraźcie sobie ze to było moje jedyne pytanie, czy ja mogę mieć majtki, zamiast zapytać jakie badania muszę mieć przy sobie

marissith, d84 lubią tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana stres cie dopadł i zapomniałaś... tak bywa

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie tez tak myśle , ze stres zrobił i swoje.. Boo szczerze mówiąc to jest przesada to ze kobieta idzie rodzić to nie znaczy że musi pokazywac całe ciało od stóp do głów jakimś obcym osobom :/
    W takim wypadku pod prysznicem trzeba stac dupskiem odwrócona i tyle .. recznik przewiesić tak żeby zbyt wiele nie było widać...

Moniaa ja chyba tez wczoraj czyjeś foty przegapiłam ... ale to chyba Mari

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:35

marissith, Moniaa lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia! Piękna mama, super fotki! Też kcem! :-D
    A sesja za 150 zł to b. Mało, ja się dowiadywałam to 600 zł. Chciałbym mieć taką noworodkową, ale mąż mówi, żeby dziecka nie męczyć bo to się robi do 2 tyg życia najlepiej.

Tusiaa lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a powiedzcie mi - jak wam się zdarzy infekcja to czy gin wam zleca jakies badanie? Bo mój od razu daje opakowanie doochwowych clotrimazolum albo gyno femidazol a nic nie każe zbadać, nie powinno sie robic jakiegoś wymazu na przykład jaka to infekcja żeby wiedzieć jaki lek dobrać? Ponoc jak jest infekcja przy porodzie to łatwiej popekac wiec chciałaby miec pewność ze mam zaleczone : \

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje foty były ;) wrzucę o 22 dla chętnych, później usunę

Moniaa lubi tę wiadomość

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia super zjecia,az zal zebys je usuwała :)

Madziarka 150zl za 15 zdjec to bardzo mało,ja za swoją sesje ciążowa płaciłam 550zl za 10 zdjec i to jeszcze miałam rabat.Natomiast tutaj u siebie za sesje noworodkowa bede płacić 150€ za 25zdjec.

Kri nie słuchaj męża :) :) mysle ze dla takich zdjec i tak pięknej pamiątki na całe zycie warto pomęczyć troszkę maluszka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:47

Tusiaa lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko ja to w ogóle ostatnio cały czas chyba mam infekcje i nie da się jej zaleczyć :/ Jak pójde za tydzien na wizyte to powiem giunowi że mam infekcje... Już bym chciała urodzić i wyleczyć się do końca boo takich przygód to ja jeszcze nie miałam...
    I mi nie robi wymazu.. nie raz w ogóle nie sprawdzi tylko powiem że mam i daje mi pimafucin czy cos takiego...

hmm.. Mari o 22 czyzby to były zakazane fotki? :) Tylko dla dorosłych ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:47

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No fakt Mari pomyliło mi się czekam do 22 ☺

Szara Myszko jak mam jakąś infekcje to położną pobiera próbkę i tam widzi czy drożdże czy bakterie ... były tylko liczne drożdże wiec dawali p.grzubicze leki. Jakby były bakterie to może by wymaz zlecił. Sama nie wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri takie zdjęcia to pamiątka na całe życie, warto zainwestować, maluszek i tak będzie smacznie spać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 22:15

Moniaa lubi tę wiadomość

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zawsze robiła najpierw test ph. Ale jak nic nie wychodziło albo nie była pewna lekarka to zlecała wymaz.

Madzia 150 zł to bardzo mało za taką ilość zdjęć. Nie zastanawiaj się nawet :)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia 150 zł to jak za darmo! u mnie 700 zł potrafią brać :(
    Tusia śliczne foty <3

Tusiaa lubi tę wiadomość

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari ja nie moge zobaczyc. Jakiś kot mi sie wyświetla :D I pisze po ang coś że jakies prace są o ile tłumacz mi dobrze przetłumaczył hehe :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia jest tak jak z Lexi że zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrazalam.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Dziewczyny a powiedzcie mi - jak wam się zdarzy infekcja to czy gin wam zleca jakies badanie? Bo mój od razu daje opakowanie doochwowych clotrimazolum albo gyno femidazol a nic nie każe zbadać, nie powinno sie robic jakiegoś wymazu na przykład jaka to infekcja żeby wiedzieć jaki lek dobrać? Ponoc jak jest infekcja przy porodzie to łatwiej popekac wiec chciałaby miec pewność ze mam zaleczone : \
    mój od razu chce wymaz, teraz mam bakterie w moczu i kazał robić posiew

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Mari ja nie moge zobaczyc. Jakiś kot mi sie wyświetla :D I pisze po ang coś że jakies prace są o ile tłumacz mi dobrze przetłumaczył hehe :D
    cenzura! :P
    nie no photobucket nie działa! skandal! zaraz gdzieś wrzucę

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja drugie zobaczyłam ale musiałam przez fejsa zaglądać jakoś . Cudnie się prezentujesz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 22:13

marissith lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to wysyła do Ciebie prośby z zezwoleniem na oglądanie. ..
    A nie lepiej na tinypic wrzucić hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 22:17

marissith lubi tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja badanie z moczu mam dobre, mam tylko gęste żółte uplawy i troszkę czasem piecze. On jak badal palcami to powiedzial ze faktycznie trzeba wziac tabletki czyli po tej wydzielinie ocenil, powinien to jakos dokladnie zbadać właśnie jakis wymaz czy cos : / wezmę clotrimazol i przejdzie na chwile a do porodu znowu może wróci

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 1334 1335 1336 1337 1338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ