Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusiaa wrote:Dana aa to tak cały czas paradować bez majtek ? z gołym dupskiem i pipką na wierzchu ? przecież jak trzeba się kłaść na ktg to wszystko widać... az sie zapytam jak beda kazali mi się przebrac czy majtusie mam ubrac czy nie
To samo jest dziwne z prysznicem. Bo jak sie wchodzi do łazienki to jest prysznic i 2 toalety i jak np ja będę pod prysznicem a ktoś bedzie chciał skorzystać z toalety to bedzie mnie widział jak sobie polewam po brzuchu zeby mnie mniej bolało.
-
no własnie tez tak myśle , ze stres zrobił i swoje.. Boo szczerze mówiąc to jest przesada to ze kobieta idzie rodzić to nie znaczy że musi pokazywac całe ciało od stóp do głów jakimś obcym osobom
W takim wypadku pod prysznicem trzeba stac dupskiem odwrócona i tyle .. recznik przewiesić tak żeby zbyt wiele nie było widać...
Moniaa ja chyba tez wczoraj czyjeś foty przegapiłam ... ale to chyba MariWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:35
marissith, Moniaa lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Dziewczyny a powiedzcie mi - jak wam się zdarzy infekcja to czy gin wam zleca jakies badanie? Bo mój od razu daje opakowanie doochwowych clotrimazolum albo gyno femidazol a nic nie każe zbadać, nie powinno sie robic jakiegoś wymazu na przykład jaka to infekcja żeby wiedzieć jaki lek dobrać? Ponoc jak jest infekcja przy porodzie to łatwiej popekac wiec chciałaby miec pewność ze mam zaleczone : \
-
nick nieaktualny
-
Tusia super zjecia,az zal zebys je usuwała
Madziarka 150zl za 15 zdjec to bardzo mało,ja za swoją sesje ciążowa płaciłam 550zl za 10 zdjec i to jeszcze miałam rabat.Natomiast tutaj u siebie za sesje noworodkowa bede płacić 150€ za 25zdjec.
Kri nie słuchaj mężamysle ze dla takich zdjec i tak pięknej pamiątki na całe zycie warto pomęczyć troszkę maluszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:47
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Myszko ja to w ogóle ostatnio cały czas chyba mam infekcje i nie da się jej zaleczyć
Jak pójde za tydzien na wizyte to powiem giunowi że mam infekcje... Już bym chciała urodzić i wyleczyć się do końca boo takich przygód to ja jeszcze nie miałam...
I mi nie robi wymazu.. nie raz w ogóle nie sprawdzi tylko powiem że mam i daje mi pimafucin czy cos takiego...
hmm.. Mari o 22 czyzby to były zakazane fotki?Tylko dla dorosłych ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:47
Kubuś
-
No fakt Mari pomyliło mi się czekam do 22 ☺
Szara Myszko jak mam jakąś infekcje to położną pobiera próbkę i tam widzi czy drożdże czy bakterie ... były tylko liczne drożdże wiec dawali p.grzubicze leki. Jakby były bakterie to może by wymaz zlecił. Sama nie wiem. -
nick nieaktualny
-
U mnie zawsze robiła najpierw test ph. Ale jak nic nie wychodziło albo nie była pewna lekarka to zlecała wymaz.
Madzia 150 zł to bardzo mało za taką ilość zdjęć. Nie zastanawiaj się nawet -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszara myszka wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi - jak wam się zdarzy infekcja to czy gin wam zleca jakies badanie? Bo mój od razu daje opakowanie doochwowych clotrimazolum albo gyno femidazol a nic nie każe zbadać, nie powinno sie robic jakiegoś wymazu na przykład jaka to infekcja żeby wiedzieć jaki lek dobrać? Ponoc jak jest infekcja przy porodzie to łatwiej popekac wiec chciałaby miec pewność ze mam zaleczone : \
-
nick nieaktualny
-
Ja badanie z moczu mam dobre, mam tylko gęste żółte uplawy i troszkę czasem piecze. On jak badal palcami to powiedzial ze faktycznie trzeba wziac tabletki czyli po tej wydzielinie ocenil, powinien to jakos dokladnie zbadać właśnie jakis wymaz czy cos : / wezmę clotrimazol i przejdzie na chwile a do porodu znowu może wróci