Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli dobrze ze zaklepalam ta sesje. No mi też dziewczyna powiedziała że mały raczej usnie i mię będzie się męczył chyba wie co gada tak myślę. To fakt do 14 dni najlepiej taka sesje zrobić. Jeszcze muszę spytać czy musimy mieć swoje lumpki czy ona coś wymyśla.
marissith lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
Kobitki ja sobie aplikuje co jakiś czas Lactovaginal i mam święty spokój a na początku miałam co trochę jakieś infekcje. No i biorę multilac jak coś zaczyna mnie smyrac plus czosneczek na wzmocnienie i jakoś się trzymamy. Gorzej z siku bo jak zaszaleje i za mało pije w ciągu dnia to potem piecze jak siuram ale miałam już kilka razy siuski badane i czysto.
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualny
-
Szara Myszko a podjadasz słodkości?
Ja też swego czasu od wizyty do wizyty z globulkami się bujalam. Ale ostatnio codziennie na śniadanie jadam duży jogurt naturalny gęsty z bakomy plus trochę płatków owsianych pestek słonecznika. I powiem szczerze od grudnia cicho szaaa -
Mari super zdjęcia
zobaczyłam dwa !
pamiatka piękna.
Moniaa ja pożeram dużo słodkości i pewnie dlatego cały czas cos mamw ogóle to szkoda mi nie jesc jak mi się chce a wiem , że poźniej nie będe mogła sobie pozwolić na więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 22:23
marissith lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyszara myszka wrote:Ja badanie z moczu mam dobre, mam tylko gęste żółte uplawy i troszkę czasem piecze. On jak badal palcami to powiedzial ze faktycznie trzeba wziac tabletki czyli po tej wydzielinie ocenil, powinien to jakos dokladnie zbadać właśnie jakis wymaz czy cos : / wezmę clotrimazol i przejdzie na chwile a do porodu znowu może wróci
-
Mi lekarz powiedział ze nawet aplikując coś se do pipki typu lactovaginal to cesto nic nie da bo drożdże często też właśnie pochodzą z układu pokarmowego.
Ja tez se słodkości nie odmawiam. Jak mam chęć to jem. A teraz codziennie jedząc ten jogurt mam spokój. A i jedząc śniadanie o 9 po obiad dopiero sięgam około 14. -
nick nieaktualny
-
Moniaa Tez czasem piłam
ale jak chyba z miesiąc temu zjadłam do obiadu kapuche kiszona/kwaszoną to wylądowałam na kibelku ze sraczką
hehhe i od tamtej pory nie zjadłam. Wole ogórki i to jeszcze ze smalcem i cebulką na kanapce
mmmm...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 22:35
madzia.rka, marissith lubią tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
Będę złośliwa i powiem że ja mam pyszna kapustę i ogórki kiszone przez mojego teścia. To zupełnie co innego innego niż te octowe podroby ze sklepu
ja na szczęście całą ciążę nie miałam żadnej infekcji, ale jak raz wyszły mi bakterie w moczu to dr kazala zrobić posiew, co się okazało źle pobierałam ten mocz
moim zdaniem lekarz powinien zlecić badanie np. Wymaz żeby wiedzieć z czym ma się do czynienia. Na SR mówili że jak ktoś ma problemy z infekcjami to najczęściej dłużej się po porodzie goi i później mu można szwy zddjmowac
-
w konsekwencji wypiłam kakao z zimnym mlekiem
Niby nie miewam zgagi ale dzisiaj jak zjadłam w łóżku na leżąco kanapke to poźniej kwas mi podchodził do gardła
ale czy to była typowa zgaga to raczej nie ...
Natalica u mnie tez domowej roboty ogóreczkitakże podrobionych sklepowych nie jem hehe PO porodzie powiem Wam jak się goiłam
ale to chodziło o infekcje w ciaży ? bo ja jedynie w ciąży mam prawie, że cały czas a przed ciążą tego nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 23:03
Kubuś
-
Przyznam sie ze przez ostatni miesiąc ciągle wpieprzam czekoladę : \ biorę lacibios ale doustnie, może jak przemęczę clotti to od razu sobie kupie dopochwowy lacto? Można tak zaraz po leczeniu?