X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli dobrze ze zaklepalam ta sesje. No mi też dziewczyna powiedziała że mały raczej usnie i mię będzie się męczył chyba wie co gada tak myślę. To fakt do 14 dni najlepiej taka sesje zrobić. Jeszcze muszę spytać czy musimy mieć swoje lumpki czy ona coś wymyśla.

marissith lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka mam nadzieję, że pozytywnie sobie mnie wyobrazałaś :P

Mari ja widziałam jedno z męzem ale tez pięknie wyszłaś/wyszliście :) Szkoda że ja nie mam z mężusiem. Może jeszcze sie uda :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki ja sobie aplikuje co jakiś czas Lactovaginal i mam święty spokój a na początku miałam co trochę jakieś infekcje. No i biorę multilac jak coś zaczyna mnie smyrac plus czosneczek na wzmocnienie i jakoś się trzymamy. Gorzej z siku bo jak zaszaleje i za mało pije w ciągu dnia to potem piecze jak siuram ale miałam już kilka razy siuski badane i czysto.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

już widać ;) heh blondynka :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 23:53

Moniaa lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara Myszko a podjadasz słodkości?
    Ja też swego czasu od wizyty do wizyty z globulkami się bujalam. Ale ostatnio codziennie na śniadanie jadam duży jogurt naturalny gęsty z bakomy plus trochę płatków owsianych pestek słonecznika. I powiem szczerze od grudnia cicho szaaa

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo kolejna. Powinnam się obrazić.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari super zdjęcia :) zobaczyłam dwa ! :) pamiatka piękna.

Moniaa ja pożeram dużo słodkości i pewnie dlatego cały czas cos mam :/ w ogóle to szkoda mi nie jesc jak mi się chce a wiem , że poźniej nie będe mogła sobie pozwolić na więcej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 22:23

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    O mamo kolejna. Powinnam się obrazić.

Ojej a o co?

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Ja badanie z moczu mam dobre, mam tylko gęste żółte uplawy i troszkę czasem piecze. On jak badal palcami to powiedzial ze faktycznie trzeba wziac tabletki czyli po tej wydzielinie ocenil, powinien to jakos dokladnie zbadać właśnie jakis wymaz czy cos : / wezmę clotrimazol i przejdzie na chwile a do porodu znowu może wróci
    Jak piecze to zrób lepiej wymaz, chociaż w ciąży i tak niewiele antybiotyków można brać. No i też polecam lactovaginal dowcipnie.

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa mnie to nigdy nic nie piekło tylko jak coś to swedziało ale oczywiście posmarowałam i przeszło na jakiś czas ale tak czy siak śluz miałam taki brzydki gesty :/ ehhh... cóż ja poradzę jak dla mojego gina to normalne w ciązy :(

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz powiedział ze nawet aplikując coś se do pipki typu lactovaginal to cesto nic nie da bo drożdże często też właśnie pochodzą z układu pokarmowego.
    Ja tez se słodkości nie odmawiam. Jak mam chęć to jem. A teraz codziennie jedząc ten jogurt mam spokój. A i jedząc śniadanie o 9 po obiad dopiero sięgam około 14.

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj chyba musze otworzyć ogórki kiszone i wypić kwas :D może to pomoże :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam sok z kwaszonej kapusty .... pychaa

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj wypiłam z ogórków kiszonych :D ale był dobry

Tusiaa, Moniaa lubią tę wiadomość

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa Tez czasem piłam :) ale jak chyba z miesiąc temu zjadłam do obiadu kapuche kiszona/kwaszoną to wylądowałam na kibelku ze sraczką :D hehhe i od tamtej pory nie zjadłam. Wole ogórki i to jeszcze ze smalcem i cebulką na kanapce :) mmmm...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 22:35

madzia.rka, marissith lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to za robienie snaczka na noc;-) kanapeczka z cebulką ech i ogoreczkiem ech

marissith, Tusiaa lubią tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia po takiej uczcie zgaga na maxa :P

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę złośliwa i powiem że ja mam pyszna kapustę i ogórki kiszone przez mojego teścia. To zupełnie co innego innego niż te octowe podroby ze sklepu :-) ja na szczęście całą ciążę nie miałam żadnej infekcji, ale jak raz wyszły mi bakterie w moczu to dr kazala zrobić posiew, co się okazało źle pobierałam ten mocz :-) moim zdaniem lekarz powinien zlecić badanie np. Wymaz żeby wiedzieć z czym ma się do czynienia. Na SR mówili że jak ktoś ma problemy z infekcjami to najczęściej dłużej się po porodzie goi i później mu można szwy zddjmowac

201602111680.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w konsekwencji wypiłam kakao z zimnym mlekiem :D Niby nie miewam zgagi ale dzisiaj jak zjadłam w łóżku na leżąco kanapke to poźniej kwas mi podchodził do gardła :/ ale czy to była typowa zgaga to raczej nie ... :P

Natalica u mnie tez domowej roboty ogóreczki :) także podrobionych sklepowych nie jem hehe PO porodzie powiem Wam jak się goiłam :D ale to chodziło o infekcje w ciaży ? bo ja jedynie w ciąży mam prawie, że cały czas a przed ciążą tego nie było :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 23:03

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam sie ze przez ostatni miesiąc ciągle wpieprzam czekoladę : \ biorę lacibios ale doustnie, może jak przemęczę clotti to od razu sobie kupie dopochwowy lacto? Można tak zaraz po leczeniu?

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 1335 1336 1337 1338 1339 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ