Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez mam ogóreczki kiszone i konserwowe robione przez teściowa mniammmm pychotka :)

Tusiaa lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dzisiaj rozpisałyście, wszystko nadrobiłam. Najważniejsze, że wizyty udane :)

Tusiaa fajna sesyjka, świetnie wyglądasz. W ogóle same super laseczki na tym forum hihi ;) Dobrej nocki.

Tusiaa lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Jeju Dziewczyny myślałam, że dziś urodzę. Ok 1 obudził mnie mega mocny ból okresowy. Pojawił się ni z tego ni z owego i po 20 min przeszło. Ależ mnie nastraszyło :P Teraz też boli ale już dużo mniej.

Mnie ostatnio Mamusia załamała bo ostatni słoik ogórasków od niej wyciągnęłam. Trzeba się będzie do teściowej uśmiechnąć. :D

Wczoraj zamówiłam karuzelkę, łóżeczko turystyczne i matę edukacyjną i mogę już powiedzieć że jestem na 100% gotowa :)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wyspana i wypoczeta:)

spałam jak dziecko, nawet na siku nie wstawałam, nic mnie nie boli, skurcze wyciszyłam magnezem i tak to mogę kulac:)

Lexi przypomniałaś mi o karuzeli:) musze jeszcze to ogarnąć plus zakupy apteczno drogeryjne:)
    Z wczorajszych planów nic nie zrealizowałam ale najważniejsze że się wyspałam: hahahahha nawet mi się zrymowało:)

Mam za to kryzys kulinarny : co na obiad ugotować? Mam ochote na pierogi z mięsem , ale to tyleee roboty;/

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mamusie :-*

Ja mam ochotę na lazanki echhhhhh

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takiej nocy do dupy to dawno nie miałam.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Witajcie mamusie :-*

Ja mam ochotę na lazanki echhhhhh

To jest ulubione danie mojego synka jak chodził do przdszkola, a ja nawet nie wiem jak je zrobić:(
    wypomina mi to strasznie często...

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nic prostszego. Gotujemy w jednym garze makaron w drugim kapustę kiszona lub świeża. Na patelni podsmażasz kiełbaski albo parówki (wersja mojego męża) albo mięsko mielone. Potem wszystko mieszkasz dajesz ketchup i trochę przecieru i gotowe. Ja nie daje żadnej zasmazki bo nie lubię. Jejku ale bym zjadła mhmmmmm.

e-ness lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki madzia.rka po weekendzie powalczę :) choć już wiem że pani Ewy nie przebije ;) bo zapiekanki moje zawsze sa pod obstrzałem " bo pani Ewa..."

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe i weź tu konkuruj hehehehe

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • d84 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przegapiłam foty ;/

z dnia na dzień coraz bardziej boli mnie krocze ;/

znalazłam coś takiego - pomysły na przerobienie łóżeczek dla dzieci jak z nich wyrosną http://www.popularnie.pl/pomysly-na-lozeczko-dla-dziecka/

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Madzia.rka wg mnie też mało :) bo u nas sesje u takiej laski kosztują mega drogo pok 300zl i w ogóle w dodatku nie dostaje sie wszystkich zdjęc na płycie tylko się chyba samemu wybiera... a ile dokładnie tych zdjęc to nie wiem ale nie duzo..

Dzięki mamuśki za miłe słowa :)

To i tak mało, Laseczki. My płacimy 600 zł za sesję noworodkową. Kobietka jest genialna! I ma mega terminy, więc rezerwowaliśmy termin u niej już w listopadzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 09:46

ex2bx1hp35w324su.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też fotek Tusi nie zdążyłam zobaczyć... W weekend pomęczę męża, żeby mi fotki zrobił, bo póki co to mam praktycznie same selfie :P

ex2bx1hp35w324su.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My za sesję brzuszkowa i noworodkowa płacimy razem 300 zl więc super cena :)
    Ale z was ranne ptaszki, podziwiam :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki fotki są w pamiętniku :) już udostępniam na chwilę.

A ja spałam nawet dobrze. Z małym poszliśmy razem spać i razem wstalismy :) mam nadzieję ze jak się urodzi to też będzie tak grzecznie spał :)

E-ness ja nieraz robilam łazanki z bigosu :) zrobisz bigos i gotujesz makaron mieszasz i gotowe :) ja jeszcze ketchup dodaję .

Lexi coś czuję że u ,ciebie bliżej niż dalej :) będziesz chyba kolejna mamunia :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie noc spokojna z 1 siq na śpiocha, dopiero się obudziłam :)
    Dziewczyny jak to jest z rozstępami? Położna powiedziała, że jak do tej pory się nie zrobiły to już nie będę miała. Ale brzuch przecież cały czas rośnie.

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari moja kumpela w 9 miesiącu dostała rozstępów, w tych miejscach, w których córcia jej się najbardziej wypinała. A bratowa całą ciążę nic nie miała a po porodzie wyszły jej na całym dole brzucha i udach :/
    Wolałabym jednak, żeby Twoja położna miała rację. Bo u mnie na razie też nic. Myślałam, że jakiś jeden mi się zrobił ale to był fałszywy alarm :)

Tusia nie obraziłabym się. Te bóle już mnie męczą. :/

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi po porodzie wyszły?! Jak to możliwe? :( To mam nadzieję, że położna dobrze gada.
    Dzisiaj zaczynam 37tc! Sama w to nie wierzę :P

Tusiaa, madzia.rka, d84 lubią tę wiadomość

• Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja własnie też słyszałam, żeby się intensywnie po porodzie smarować, bo niestety jest szansa, że rozstępy pojawią się właśnie wtedy :/ U mnie na szczęście do tej pory ani jednego nie ma i oby tak zostało! Ale do szpitala biorę balsam przeciwko rozstępom i o ile tylko siły pozwolą i zaaferowana Dzieciaczkiem nie zapomnę, to będę się smarować :)

Mari, a jesteś zadowolona z tej bluzy z koszulalove? Czy jest bardzo gruba?

ex2bx1hp35w324su.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom. Skóra za szybko się ściągała. U nas właśnie położna mówiła żeby balsamami na rozstępy też się po porodzie smarować i zabrać do szpitala. Po porodzie szybko też woda schodzi z organizmu, przez co skóra może być mniej elastyczna.

Gratulacje! Za tydzień donoszona ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
‹‹ 1336 1337 1338 1339 1340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ