Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusiaa jeśli Twoje zdjęcia robiła amatorka, to niech nie jeden pseudo profesjonalista się schowa
superrr !!! I Ty jak sliczna, cud mód i orzeszki
Tusiaa lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Lexi oby pomógł ten prysznic
Wiecie po wczorajszej wizycie jak lekarz powiedział, że nic nie wskazuje na poród przed terminem dostałam przypływu energii. Chodzę i wymyślam sobie zajęcia tak by nie myśleć za dużo i aby czas szybciej mi zleciał. Coś musze robić bo to czekanie mnie dobija...nie chce po terminie urodzićZ drugiej strony Ada waży jeszcze trochę mało 2600 g - ma czas do końca stycznia by przybrać ciałka a potem niech wychodzi
Bruśka lubi tę wiadomość
-
L wrote:Lexi oby pomógł ten prysznic
Wiecie po wczorajszej wizycie jak lekarz powiedział, że nic nie wskazuje na poród przed terminem dostałam przypływu energii. Chodzę i wymyślam sobie zajęcia tak by nie myśleć za dużo i aby czas szybciej mi zleciał. Coś musze robić bo to czekanie mnie dobija...nie chce po terminie urodzićZ drugiej strony Ada waży jeszcze trochę mało 2600 g - ma czas do końca stycznia by przybrać ciałka a potem niech wychodzi
-
rozstępy niestety to jegna wielka niewiadoma tak jak dzień porodu
I niestety prawdopodobieństwo pojawienia się ich po porodzie jest bardzo duże, ja właśnie do takich szczęśliwców należe ;(
Urodziłam w 41 tyg , dzień przed cc wylazł mi jeden centralnie przy pępku, a pozniej to już poleciało, wyglądałam jak pocieta skalpelem ;(
Smarowałam się obsesyjnie i wydałam majątek na mazidła,Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
T. fotki super
ja planuję w weekend jakąś amatorską sesję zrobić, chciałabym w plenerze ale w kurtce średnio brzuchol widać. Noworodkową chcę zrobić sama, mama mi zrobiła na drutach takie czapki do sesji. Mam też skórę z barana i planuję dziecko na tym ułożyć i powinno fajnie wyjść.
Lexi trzymaj się tam.
Jedziemy dziś odebrać nowe auto
Moniaa, Tusiaa lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Lexi trzymaj się!
Rozstępy ja też mam po bokach,nie na brzuchu. Smarować się smaruje ten raz dziennie bo jakoś częściej zapominam. Ja mam za to spadek energii ostatnio. Nic mi się nie chce do tego. Torbę pakować zaczęłam, jeszcze ubranka małego mi zostały. W poniedziałek wizyta więc się w końcu dowiem ile mały waży
Dziecko z babcią na sankach. Chwila oddechu! -
d84 wrote:ja planuję w weekend jakąś amatorską sesję zrobić, chciałabym w plenerze ale w kurtce średnio brzuchol widać. Noworodkową chcę zrobić sama, mama mi zrobiła na drutach takie czapki do sesji. Mam też skórę z barana i planuję dziecko na tym ułożyć i powinno fajnie wyjść.
Jedziemy dziś odebrać nowe auto
Ja również planuję sama zrobić sesje noworodkową ... mam fajny aparat, do tego super obiektyw zaiss... jak coś pokombinuję to i coś wyjdzie.
Chwal się jaki to nowy nabytek??
Ja czekam jeszcze trochę na swój sprzęt... zawsze chciałam mieć audi a8 w longu ... I zawsze se powtarzałam że jak pojawi się dzieciątko to będę takim śmigać. No i wygadalam. ☺
-
Mówiłam i swojej lekarce i w szpitalu o tych bólach to mówią że organizm się przygotowuje i może boleć. Najlepsze, że żadnego skurczu nie mam. Więc to chyba jeszcze nie na poród.
Trochę zelżało więc spróbuję się przespać. -
Lexi150 wrote:Mówiłam i swojej lekarce i w szpitalu o tych bólach to mówią że organizm się przygotowuje i może boleć. Najlepsze, że żadnego skurczu nie mam. Więc to chyba jeszcze nie na poród.
Trochę zelżało więc spróbuję się przespać.Postaraj się wypić herbatę miętową, może coś pomoże jak to nie skurcze.
-
Joanna_88 wrote:I nam koniecznie daj znać Lexi co u Ciebie!
E-ness, a te rozstępy trochę się naprawiły? Ciekawe jestem czy takie kremy typu Mustela, już na rozstępy które powstały coś dają, widziałam w aptece, że taka nie za duża tuba kosztuje 80 zł
są jasne ale , ale zbieram na dr. Szczytazrobie sobie takie brzusio....
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
Hej. Tusia wczoraj bez logowania podczytywałam i fotki widziałam - świetna sesja
Ja tez zamówiłam fotki za 150zl stara znajoma sie tym zajmuje i termin zaklepany
Miałam wielka ochotę na krem z brokułów i wczoraj małżon zrobił, a ja dzis sie objadam
Dziewczyny czy Wasze brzuchy tez sa takie Krzywe? Moj tak poszedł w jedna stronę taki wypukły, a z drugiej stronie wklęsły, az śmiesznie to wygladaTusiaa lubi tę wiadomość
-
Moja mama odwiedziła dziś towaroteke i udało jej się dostać dwie naklejki Led po 5 zł mam tą z samochodem i jeszcze jedna z piratem http://www1.biedronka.pl/pl/product,id,13520,name,naklejki-dekoracyjne.
Nie są tak wypasione jak ta chyba Lexi ale jak za 5 zł i będzie świecić to warto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:30