X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa jeśli Twoje zdjęcia robiła amatorka, to niech nie jeden pseudo profesjonalista się schowa :) superrr !!! I Ty jak sliczna, cud mód i orzeszki :)

Tusiaa lubi tę wiadomość

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • L Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi oby pomógł ten prysznic :-/

Wiecie po wczorajszej wizycie jak lekarz powiedział, że nic nie wskazuje na poród przed terminem dostałam przypływu energii. Chodzę i wymyślam sobie zajęcia tak by nie myśleć za dużo i aby czas szybciej mi zleciał. Coś musze robić bo to czekanie mnie dobija...nie chce po terminie urodzić :-( Z drugiej strony Ada waży jeszcze trochę mało 2600 g - ma czas do końca stycznia by przybrać ciałka a potem niech wychodzi :-P

Bruśka lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    Lexi oby pomógł ten prysznic :-/

Wiecie po wczorajszej wizycie jak lekarz powiedział, że nic nie wskazuje na poród przed terminem dostałam przypływu energii. Chodzę i wymyślam sobie zajęcia tak by nie myśleć za dużo i aby czas szybciej mi zleciał. Coś musze robić bo to czekanie mnie dobija...nie chce po terminie urodzić :-( Z drugiej strony Ada waży jeszcze trochę mało 2600 g - ma czas do końca stycznia by przybrać ciałka a potem niech wychodzi :-P
    L na kiedy masz termin że już Ade wyganiasz?

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozstępy niestety to jegna wielka niewiadoma tak jak dzień porodu :)

I niestety prawdopodobieństwo pojawienia się ich po porodzie jest bardzo duże, ja właśnie do takich szczęśliwców należe ;(

Urodziłam w 41 tyg , dzień przed cc wylazł mi jeden centralnie przy pępku, a pozniej to już poleciało, wyglądałam jak pocieta skalpelem ;(
    Smarowałam się obsesyjnie i wydałam majątek na mazidła,

• e-ness Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi kciuki zaciśnięte ;)

• d84 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T. fotki super
    ja planuję w weekend jakąś amatorską sesję zrobić, chciałabym w plenerze ale w kurtce średnio brzuchol widać. Noworodkową chcę zrobić sama, mama mi zrobiła na drutach takie czapki do sesji. Mam też skórę z barana i planuję dziecko na tym ułożyć i powinno fajnie wyjść.

Lexi trzymaj się tam.

Jedziemy dziś odebrać nowe auto :)

Moniaa, Tusiaa lubią tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet z rozstepami jesteśmy super :D

L, marissith, Tusiaa lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • L Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    L na kiedy masz termin że już Ade wyganiasz?

Na 14 lutego...wiem za wcześnie chciałabym urodzić ;-)

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • monjovika Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi trzymaj się!

Rozstępy ja też mam po bokach,nie na brzuchu. Smarować się smaruje ten raz dziennie bo jakoś częściej zapominam. Ja mam za to spadek energii ostatnio. Nic mi się nie chce do tego. Torbę pakować zaczęłam, jeszcze ubranka małego mi zostały. W poniedziałek wizyta więc się w końcu dowiem ile mały waży :)

Dziecko z babcią na sankach. Chwila oddechu! :)

201602171662.png201311165165.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

tysiaa93 wrote:
    Nawet z rozstepami jesteśmy super :D

Ba :) inaczej być nie może ;)

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze kimlam się godzinkę a tu takie rzeczy. Lexi trzymaj się i chyba kontaktuj z lekarzem bo to nie wiadomo.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nam koniecznie daj znać Lexi co u Ciebie!

E-ness, a te rozstępy trochę się naprawiły? Ciekawe jestem czy takie kremy typu Mustela, już na rozstępy które powstały coś dają, widziałam w aptece, że taka nie za duża tuba kosztuje 80 zł

ex2bx1hp35w324su.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d84 wrote:
    ja planuję w weekend jakąś amatorską sesję zrobić, chciałabym w plenerze ale w kurtce średnio brzuchol widać. Noworodkową chcę zrobić sama, mama mi zrobiła na drutach takie czapki do sesji. Mam też skórę z barana i planuję dziecko na tym ułożyć i powinno fajnie wyjść.

Jedziemy dziś odebrać nowe auto :)

Ja również planuję sama zrobić sesje noworodkową ... mam fajny aparat, do tego super obiektyw zaiss... jak coś pokombinuję to i coś wyjdzie.

Chwal się jaki to nowy nabytek??
    Ja czekam jeszcze trochę na swój sprzęt... zawsze chciałam mieć audi a8 w longu ... I zawsze se powtarzałam że jak pojawi się dzieciątko to będę takim śmigać. No i wygadalam. ☺

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłam i swojej lekarce i w szpitalu o tych bólach to mówią że organizm się przygotowuje i może boleć. Najlepsze, że żadnego skurczu nie mam. Więc to chyba jeszcze nie na poród.
    Trochę zelżało więc spróbuję się przespać.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpoczywaj Lexi :*

ex2bx1hp35w324su.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    Mówiłam i swojej lekarce i w szpitalu o tych bólach to mówią że organizm się przygotowuje i może boleć. Najlepsze, że żadnego skurczu nie mam. Więc to chyba jeszcze nie na poród.
    Trochę zelżało więc spróbuję się przespać.
    a może Cię tak boli od jelit? mnie mocno boli brzuch, cały twardnieje jak mi się gazy nazbierają :/ Postaraj się wypić herbatę miętową, może coś pomoże jak to nie skurcze.

201602111680.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna_88 wrote:
    I nam koniecznie daj znać Lexi co u Ciebie!

E-ness, a te rozstępy trochę się naprawiły? Ciekawe jestem czy takie kremy typu Mustela, już na rozstępy które powstały coś dają, widziałam w aptece, że taka nie za duża tuba kosztuje 80 zł

są jasne ale , ale zbieram na dr. Szczyta ;) zrobie sobie takie brzusio.... :)

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Tusia wczoraj bez logowania podczytywałam i fotki widziałam - świetna sesja :)
    Ja tez zamówiłam fotki za 150zl stara znajoma sie tym zajmuje i termin zaklepany :)
    Miałam wielka ochotę na krem z brokułów i wczoraj małżon zrobił, a ja dzis sie objadam :D

Dziewczyny czy Wasze brzuchy tez sa takie Krzywe? Moj tak poszedł w jedna stronę taki wypukły, a z drugiej stronie wklęsły, az śmiesznie to wyglada ;)

Tusiaa lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama odwiedziła dziś towaroteke i udało jej się dostać dwie naklejki Led po 5 zł mam tą z samochodem i jeszcze jedna z piratem http://www1.biedronka.pl/pl/product,id,13520,name,naklejki-dekoracyjne.

Nie są tak wypasione jak ta chyba Lexi ale jak za 5 zł i będzie świecić to warto.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 12:30

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu ja mam wielkie jajo z prawej strony tam się mały zagniezdzil.

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 1338 1339 1340 1341 1342 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ