Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
szara myszka wrote:Tez slyszalam kilka historii ze lekarz mowi na podstawie szyjki ze na pewno przez najbliższy tydzień pani nie urodzi a potem na drugi dzień się porod rozkreca
mam nadzieje ze tak będzie u mnie, bardzo nie chce przenosić, a poki co wszystko wysoko i pozamykane
planuje dziś zrobić pierwszy raz placki z cukinii, chyba dodam marchewke bo i takie przepisy sa - czy ktoś kiedyś jadl cos takiego? ja nawet cukinii nigdy nie jadlam, ale musze więcej warzyw wprowadzić do naszego rodzinnego jadłospisu!
Myszko ja lubię takie placki i wszystko co z cukini nawet pasztecik robiłam.
Z marchewka nie jadłam ale z serem żółtym tak pychotkaszara myszka lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
Tusiaa wrote:Aaa ja mam coraz częściej duszności jak leżę tzn brzuch tak dziwnie ciazy niby dotykam i nie zawsze jest cały twardy ale wtedy cisnie na pęcherz i w ogóle cieżko sie ruszyć bo tak trochę boli.. Czy to sa skurcze ??
Myszko ja jadłam cukinie w leczo i na griluMi smakuje
placków nie jadłam i jestem ciekawa ich smaku
Ja jak mam skurcz to robi mi się gorąco i nie mogę nabrać mocniej powietrza i ciśnie tak w dół a pęcherz to wtedy mega napięty hehe i nie mogę się wysiurac dopiero jak przejdzie to sikam co pięć minut.
Nasz kochany Olus -
Bruśka wrote:Evans co u Ciebie?? Odezwij się. Kri też długo nie było coś.
( a tak poważnie wizyta za tydzień to się dowiem co i jak)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 15:08
marissith lubi tę wiadomość
-
No to narobilyscie mi smaka
ide niedługo do biedry po te cukinie i będę robic na kolacyjke
:D
rozmawiałam wlasnie z babcia i okazuje się ze ona pierwsze dziecko urodzila w 3 godziny! i to w domu, bo karetka nie zdazyla dojechać, dawniej to tak było. także pokrzepie mnie to ze genetycznie może idzie to jakosto jest mama mojej mamy, moja mama miała w 8 mies. cesarkę przez ciśnienie wiec nie wiadomo ile by rodzila ale jest nadzieje ze po babci szybko pojdzie
choć babcia od strony taty pierwsze dziecko kilkanaście godzin ponoc, ale może to po matczynej linii idzie -
a dziewczyny jeszcze do tych plackow, podobno z sosem czosnkowym sa dobre, miesza się jogurt naturalny z czosnkiem przecisnietym przez praske - jak nie mam praski to mogę go zblendowac jakos? o O
-
Dokładnie pokroić w drobna kosteczkę ja do sosu czosnkowego dodaje jeszcze trochę majonezu i koperek i doprawiam sola pieprzem a jak kwaśne to cukrem troszkę
Dziewczyny goraco to dopiero bedzie nam sie robicszara myszka lubi tę wiadomość
-
Natalica ja miałam prasować i do teraz nie zaczelam skończyłam robic obiad (Burito) i obecnie usiadłam bo musze odpocząć nic mi sie juz nie chce.Przygotowalam sobie owoce i jem a z obiadem poczekam na męża.
http://static.pokazywarka.pl/i/6258081/972321/image.jpg
Tusiaa, d84, Bruśka, szara myszka, madzia.rka, L, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
natalica06 wrote:Matko czy Wy też macie dziś taki mega leniwy dzień? Tak mi się nic nie chce ze szok, porobie coś 5 minut i 2 godziny odpoczynku
jeszcze się awetnie uczesalam
ja mam mega leniwy dzień, masakra
Moniaaa - mitsubishi asx, ale jednak odbieramy jutro.
Placki z cukinii oraz zupa z niej jest super jak się doprawi gałką muszkatołową.
Ja też zero objawów, brzuch mniej twardnieje niż tydzień temu, boli mnie tylko krocze. Termin na 12-15/02 chciałabym w tedy jakoś rodzić byle nie po terminie.
Rozstępy póki co to zrobiły mi się na lewym cycku i mam nadzieję, że tak pozostanie, ja sobie już kupiłam na jakiejś promo w rosmanie jakiś krem-serum po porodzie to to chcę wziąć do szpitala.
Moniaa lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
bruska piekny pokoik
ja karuzeli nie montowałam na razie. Zamontuje jak mały bedzie ciekawski
Dziewczyny czy Wy tez czujecie takie parcie na odbyt? Mały mi krótkimi seriami napiera główką i to takie smieszne uczucie jestJeszcze tydzień i może wychodzić
Ja to bym sie Karmi napiłaBruśka lubi tę wiadomość
Kubuś