Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja apetytu od jakiegos czasu też wielkiego nie mam ale jem oczami . Nawet takiego głodu nie odczuwam jak to było parę miesięcy temu
Nie chce mi się ale jem a później będe płakać że dupa duża hehe
Oj to współczuje Lexi takich miesiączekja tez z tabletkami i termoforem ale nie az tak długo...
Ciekawe która z nas będzie nastepnaoczywiscie nie licząc planowanych cc
Kubuś
-
Zosia wiem, że dla Małego najlepiej żeby sobie jeszcze posiedział ale jak boli to mam ochotę go wyciągnąć teraz i już
Ginka mówiła, że mogę dociągnąć do terminu ale o przenoszeniu raczej mowy nie maOby!
Tusia przecież Ty szczuplutka to co Ty z tą dużą dupą wychodzisz
Jedz póki możesz, później czasu nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 19:46
-
Tak Was podczytuje i z tą pełnią coś jest
Ja ostatnio urodziłam dzień przed pełnią i w sumie dzień przed terminem OM. Teraz patrze w kalendarz faz księżyca i w lutym jest pełnia dzień przed moim terminem z OM. Pewnie znów wyląduje na porodówce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 19:56
Kri, d84 lubią tę wiadomość
-
Joanna co do tej wanienki to nie wiem skręcone jest mocno więc nie wiem jak chybotliwe a że mała hmmm powiem tak ze niczym się nie różni na wielkość od tych zwykłych plastikowych przynajmniej powierzchnia użytkowa bo tamte wydają się większe bo końce mają wydłużone. A takiej to ja nawet gdzie trzymać nie mam.
-
nick nieaktualny
-
Lexi widze, że mi sie uda rozrosły i mam nadzieję, że wróca do poprzedniego stanu
Właśnie jem az na siłę bo wiem że później nie będe mogłachociaz cięzko się najeśc na zapas
Ostatnio kupiłąm sobie 2 paczki drazy i co jest najlepsze byłam pewna , że jedna mi sie uchowała w torebce a tu patrze , że nie ma i nie wiem kiedy zjadłam tam paczke
Zaraz ide sobie zrobić soczek z jabłek i marchwiMoże cos ruszy moje jelita
jestem ciekawa z ta pełniąoby mój maluszek jeszcze nie chciał wyjść . Za tydzień wizyta u gina i wynik gbs więc musze dotrwać
Mari ale super zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 20:17
marissith lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyHej. Mój brzuszek się opuścił, a z nim na szczęście zgaga
Czuje teraz duży nacisk na dole plus siusianie co 30 min... masakra
Niestety gbs mam dodatnie ;(
Jakoś czuje ze do terminu nie dotrwam ... Skurcze coraz częściej się pojawiają. Zobaczymy czy wytrwam do 02.02 na kolejną wizytę.
Ja mam wanienke na stelażu, która wnesiemy do pokoju przy kąpieli. Fajna sprawa bo razem z M możemy uczestniczyć przy kąpaniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 21:20
-
monjovika wrote:Tak Was podczytuje i z tą pełnią coś jest
Ja ostatnio urodziłam dzień przed pełnią i w sumie dzień przed terminem OM. Teraz patrze w kalendarz faz księżyca i w lutym jest pełnia dzień przed moim terminem z OM. Pewnie znów wyląduje na porodówce
A w lutym kiedy wypada pelnia??
jak my zwiedzaliśmy w grudniu szpital to ordynator mowil ze najwięcej porodow jest na pelnie i na halny -
niecierpliwa_92 wrote:Hej
Powiedzcie mi który macie stopień łożyska? Bo ja zauważyłam w karcie że 3 tygodnie temu miałam II stopnia a po wtorkowej wizycie mam już III i zastanawiam się czy to nie za szybko...
Ja nie wiem który stopień powiedział tylko że jest gorsze ale bez cech jakiś blaszek czy coś i ze nie jest źle.
Nasz kochany Olus -
Mari piękne zdjęcie
Oj Brusia widzę, że dziś nie jestem sama w cierpieniu... Bidulko :*
Mąż przyjechał z pracy, wymasował plecki i przywiózł bukiet różTusiaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Mamo tak się rozpycha i w bok i w zdloz że mam ochotę go wyjąć. Boli strasznie pęcherz żołądek zebra oddychać ciężko. Zebralam się na krótki spacer to ledwo chodziłam bo tak mi na pęcherz naciskal że bałam się że popuszcze. I do tego te skurcze przepowiadajace a lezalam dziś do 13 i się nie narobilam niczym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 21:45
-
Brusia moj dziec ma dzis to samo co Twój rozpycha sie na wszystkie strony az boli.
Maris super awatarek
Co tu wchodze to pierwsze co patrzę czy nie ma gratulacji
Tez nie wiem jakiego stopnia mam łożysko, to samo ilośc wód moj lekarz pisze ze w normie i badz tu mądry ile to jestWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 21:57
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny