Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna pewnie ze sobie tez lumpy kupuje,ale nie tyle co dla malutkiej bo nie wiem jak bedzie z waga po porodzie wiec nie szaleje bo po co maja pozniej ciuchy leżeć.
Ooooo jak pełnia ma byc 22/02 to dzien po moim terminieale ja chce urodzić 20 na moje urodziny
Dziewczyny jaka butelkę kupowalyscie i termometr ?mysle nad termometrem nad podczerwień a butelkę to nie mam pojecia czy szklana czy plastik?! -
Mari ale cudne... malutkie ale cudne foto
D84 autko świetne !!
Butelki nie kupowałam żadnej, dostałam jakąś 100ml Lovi na jakiś warsztatach. w razie awarii się przyda. a jak nioe to nie.
Jeśli będzie kłopot z cycochami i kp to wtedy kupię MadelęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 22:27
marissith, d84 lubią tę wiadomość
-
Brusia tak ja jeden dzien przed Toba
ja mam termin na 21/02 a pełnia z tego co któraś z dziewczyn napisała 22/02 czyli dzien po moim wyznaczonym terminie
moze pojedziemy razem na porodówkę
A gdzie widzicie auto d84???
Mariss śliczny awatarek
Ale moja malutka sie gzije,szokWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 22:35
marissith lubi tę wiadomość
-
Biedroneczko ja mam taki termometr a butelki mam i malutkie szklane i zwykłe ale to wszystko od koleżanki dostałam
A co do termometru to jedna koleżanka zachwalała ale cene też ma niezłą bo 130zł kosztował
Ja sie pełni w lutym nie doczekama w styczniu to za wczesnie
musze jeszcze tydzień pochodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 22:36
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Ja kupiłam Tommy tippe jedna mała druga duża a jak będzie potrzeba potem dokupie szklana bo jednak praktyczniejsza. Mari cudne zdjęcia. Sliczniutkie macie te brzuszki aż trochę żałuję że nie mamy żadnych fotek ale u nas nie było opcji żadnej sesji a mój mąż mi nie chce pstryknac jakiś takich ładnych.
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzia.rka wrote:Ja kupiłam Tommy tippe jedna mała druga duża a jak będzie potrzeba potem dokupie szklana bo jednak praktyczniejsza. Mari cudne zdjęcia. Sliczniutkie macie te brzuszki aż trochę żałuję że nie mamy żadnych fotek ale u nas nie było opcji żadnej sesji a mój mąż mi nie chce pstryknac jakiś takich ładnych.
A jakaś koleżanka nie może Ci zrobić jak mąż nie chce? Chociaż jak mój robi to od razu mam +10 kg i wyglądam jak czarownicatylko on tak potrafi!
-
Ja mam 3 butle, 2 kupiłam jedna dostałam na SR wszystkie aventa, tez słyszałam o tych pełniach, mam termin na 23 lutego czyli już wiem że urodzenia dzień wcześniej
tylko ze ja mialam usg we wtorek i mam łożysko 1 stopnia, to znaczy ze jeszcze daleka droga przede mną?
-
marissith wrote:Dziękuję :*
A jakaś koleżanka nie może Ci zrobić jak mąż nie chce? Chociaż jak mój robi to od razu mam +10 kg i wyglądam jak czarownicatylko on tak potrafi!
Padne rzuciłam tekstem że macie takie ładne zdjęcia to mój mąż stwierdził siedzisz w domu to aparat naladuj to ci porobie. Boję się Mari tego samego efektu czarownicy;-)marissith lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualnyTusiaa wrote:Mari to niech Ci robi od góry zdjęcia to wtedy bedzie -10kg
ii nigdy zdjęc z dołu bo to dopiero dodaje kg
już lepsze foty zrobię sobie sama wyzwalaczem! w necie jest dużo porad jak fotografować kobiety w ciąży, można popróbować