Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś dzień babci niestety nie mogłam do niej pojechać ale moja siorka podała mi przesyłkę od niej o Boże pychotne gołąbki z ziemniaków i pierogi z kapusta i serem jejku tak się nazarlam że pekne chyba. Kochana moja babcinka. :-*
Nasz kochany Olus -
Biedroneczko wczoraj byłam. Mam jechać do szpitala jak będzie regularna czynność skurczowa, krwawienie, plamienie albo wody odejdą. W innym wypadku próbować nospe, prysznic i masaż.
Właśnie podczytywałam styczniówki i się dowiedziałam że w niedzielę mamy pełnię więc może moje Dziecię się szykuje... -
aa co ma pełnia do porodu ?
Biedroneczko nie wszystkie kobiety mają skurcze nieregularne bezbolesne .. właśnie niektóre tak jak Lexi męcza sie zanim zaczną miec regularne... różnie to bywaMiejmy nadzieje, że niedługo urodzisz Lexi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 19:08
Kubuś
-
Normalne. Ale nie każda takie ma. Ja miałam skłonności do bardzo bolesnych miesiączek to i teraz też jestem bardziej narażona na takie dolegliwości.
W pełnię zawsze porodówki przepełnioneJakoś dzieci się wtedy pchają na świat
-
U mnie bywało różnie ale przed i na samym początku bolało zawsze. Od 3 dni minimum do nawet 5. Czasami był na tyle lekki że obywało się bez tabletek a czasami ketonal co kilka godzin nie dawał rady. Ponoć to przez moje policystyczne jajniki.
Tusia kto wie. -
Lexi, ja też jakoś bez apetytu, nawet zauważyłam, że waga stoi zupełnie w miejscu, do tej pory mam 8 kilo na plusie, ciekawe czy coś jeszcze mi przybędzie do terminu porodu. Jedyne na co miałabym ochotę to takie owocki jak sobie Biedroneczka dziś wcinała. Jutro sobie przygotuję
Bruśka, mam taką samą komodę kąpielową jak Ty, ciekawe jak będzie nam się spisywała, bo czytałam naprawdę skrajne opinie na ten temat. Od zachwytu po głosy, że niby chybotliwa, zaraz za mała itp.
Biedroneczka, a Ty kupujesz jeszcze w ogóle jakieś ciuszki dla siebie? Do dla Sofijki to masz już mnóstwo, ale czy Mama nie jest pokrzywdzona? Ja kupiłam sobie wczoraj sweterek i jestem szczęśliwa -
Tez gdzieś dzis czytałam ze dzieci w brzuchach mogą byc bardziej aktywne w pełnie
u mnie to by sie nawet zgadzało, zbliża sie i mała bardzo duzo sie rusza.
Lexi trzymaj sie tam i lepiej poczekaj do skończonego 37tyg, lepiej zeby młody nie był wcześniakiemale jak zapragnie wyjsc juz teraz nic nie zrobisz
równie dobrze przy Twoich bólach możesz przenosić
Ja to mam taki apetyt, ze nie moge sie powstrzymać i co chwile bym cos jadłaz piciem to samo