Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też na szczescie nic się nie pojawiło i mam nadzieję, że sie nie pojawi... Fakt smaruje sie tylko raz dziennie na wieczór tą oliwką z babydream i po porodzie tak jak Joanna postaram się smarować ale czy będzie na to czas i siły to nie wiem
Noo Mari teraz już nie znasz dnia ani godziny swojego porodu heheSuper
aaa u mnie rzekomo ponad tydzień do porodu
Ciekawe czy przenoszę czy urodze wcześniej . Póki co nic wielkiego się nie dzieje
Tulipanna na pewno nas podczytujesz i się nie odzywaszja już się obraziłam na Ciebie, że tak uciekłaś od nas
<foch>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 10:11
marissith lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyJoanna mam wersję na krótki rękaw, nie jest bardzo gruba. Zastanawiam się nad bluzą na długi rękaw jeszcze. Czy zadowolona to się za miesiąc okaże
Dobrze wiedzieć z tymi rozstępami, w takim razie dopakuje do torby do szpitala olejek. Swoją drogą całą ciążę się człowiek uchował to głupio byłoby po porodzie dostać.
Lexi przypomniało mi się, że raz koszula nocna mi się odcisnęła na brzuchu tak dziwnie i w panikę wpadłam, że jedną stronę brzucha mam w rozstępach -
Tusia, oglądałam właśnie Twoje fotki, super! Jakbyś nie powiedziała to bym się nie domyśliła, że to amatorska sesja była
Dziewczyny, musimy się nadal smarować, szkoda sobie teraz odpuścić. Tak zamierzam sobie powtarzać! To nie wymaga dużo czasu i wysiłku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 10:12
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi sie zrobił mały rozstęp w piątek, pierwsze rano myślałam ze odbiła mi sie tak piżama, ale jak sie popołudniu kompalam to niestety nadal tam był. Mam nadzieje ze na tym sie zakończy. Smaruje 2 razy dziennie i tez słyszałam ze należy smarować po porodzie i chyba nawet tak pisze na opakowaniu balsamu.
-
Lexi150 wrote:Mari moja kumpela w 9 miesiącu dostała rozstępów, w tych miejscach, w których córcia jej się najbardziej wypinała. A bratowa całą ciążę nic nie miała a po porodzie wyszły jej na całym dole brzucha i udach
Wolałabym jednak, żeby Twoja położna miała rację. Bo u mnie na razie też nic. Myślałam, że jakiś jeden mi się zrobił ale to był fałszywy alarm
Tusia nie obraziłabym się. Te bóle już mnie męczą.
Lexi współczuję bo ja miałam tylko raz i nie dość że się mega wystraszylam to ten ból jest wkurwiajacy taki
Nasz kochany Olus -
Hej,
Ale wczoraj naskrobałyście, czytam i końca nie widać
Tusia sesja bardzo ładna
Rozstępy mogą wyjść nawet kilka dni przed porodem , więc jeśli możecie to się smarujcie. Ja nadal nie toleruję zapachów balsamów liczę na to, że jak w pierwszej ciązy wyszły tak teraz już ich nie przybędzieTusiaa lubi tę wiadomość
-
Taki wózeczek po długich przemyśleniach zakupiłam
Jakoś zdjęć nie najlepsza ale coś tam widać.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88e5092af103.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb82b8b4f302.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 10:57
Lexi150, tysiaa93, d84, marissith, Tusiaa, szara myszka, Biedroneczka29, vayn lubią tę wiadomość
-
O rozstępach to już nic nie mówię, na tyłku mam a ostatnio trochę na brzuchu wylazlo!
Właśnie u fryzjera siedzę i łeb rozjasniam, żeby dziecko się matki nie wystraszylo jak z brzucha wyjdzie
Lexi oby z tych boli coś wyszło, żebyś się na darmo nie męczyła
Tusiaa a ty pamiętaj, że beze mnie nie rodzisz hehemadzia.rka, Tusiaa, marissith, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Lexi zaciskaj te nogi bo jak nie to kropelka albo silikon.
Wydaje mi się że gdyby teraz i mój Jasiek miał się urodzić że to taka kruszyna by była. Tylko powiedz komuś że pod prysznic wchodzić żeby mógł sprawdzić co z Tobą za chwilę bo to tak nie za bardzo bezpueczne samej.