Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No i ja nie pospałam. Całą noc mi się śniło, że mi wody odchodzą tak się na tą pełnię nastawiłam a tu kicha
A Tulipanna nie jutro miała mieć to cc? Coś mi się 25.01 kojarzy. W każdym razie trzymam za Ciebie kciuki Tuli! I się odezwij w końcu! Pochwal się córcią jak ją będziesz miała już przy sobie.
Madzia już tak blisko Twojego rozwiązania też... Ale Wam zazdroszczę, że wiecie kiedy będziecie tulić Wasze Maluszki
Biedroneczko miał być Ignaś i nic innego nie brałam pod uwagę ale Mąż od początku kręcił nosem. A mi z czasem się to imię osłuchało. Mam wrażenie że nie pasuje do niego. A Igor podoba się Nam obojgu.
Dawno też Lula się nie odzywała... Meldować się Dziewczyny!
Vayn życzę dużo cierpliwości i oby wszystko szybko się unormowało. Buziaki dla Ciebie i Polusi :* -
nick nieaktualnyZ tym laktatorem wyskoczyłam bo widziałam, ze akurat o nich rozmawiacie. Nie wiem co by było gdybym nie kupiła wcześniej.
Pola je co 3-4 godziny 50-60ml mleka, próbowalam ją wybudzać na karmienie, ale ma mnie gdzieś
Ogólnie śpi całą dobę z przerwą na koncer koło północy :p
Aaaa i mężu do rejestracji w usc potrzebował akt młzeństwa i 2 dowody. Meldunek i pesel też w usc, na pesel 10 min czekał.
Biedroncia proszę. Tutaj jeszcze w szpitalu, dumna uśmiechnieta bo usteczkami zdjela szpitalny 'dowód osobisty'
Buziole :*
Lexi150, marissith, Biedroneczka29, Astra, Kri, Tusiaa, madzia.rka, Doti87, L, d84, Mila920, ksanka, gorgeous, monjovika, gezanew, Bruśka, szara myszka, natalica06, tysiaa93, lula.91, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vayn Aaaaaaaaaaa ciocia biedronka właśnie się posikała,ale ona jest urocza
i ten uśmieszek
i spryciucha od pierwszych dni zycia buziaki dla Was :*
Tulipanna cholernico jedna nakazuje Tobie wrócić bo normalnie przyjadę i wpirdol spuszczę!!!!!!!!!!!!'!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 09:36
-
Czy któraś z was miała takie ruchy dziecka, jakby cały brzuch drżał przez moment, bardzo szybko i nie w jednym miejscu. Tak jakby od środka ktoś przyłożył takie wibracje dość mocne. Czułam to kilka razy w ciąży ale jakoś nie przykładałam do tego wagi a teraz zaczęłam schizować
że to nic dobrego... Nie mogę z głowy tego wyrzucić help!
-
Kri wrote:Czy któraś z was miała takie ruchy dziecka, jakby cały brzuch drżał przez moment, bardzo szybko i nie w jednym miejscu. Tak jakby od środka ktoś przyłożył takie wibracje dość mocne. Czułam to kilka razy w ciąży ale jakoś nie przykładałam do tego wagi a teraz zaczęłam schizować
Jak tak patrzę na Polę to przypomina cukiereczka -
Vayn jaką masz śliczną córeczkę...mogłabym tak patrzeć i patrzeć
Śliczna i do tego daje mamusi pospać, przerwa między jedzeniem 3-4 h to naprawdę raj dla matek
Co do piersi to współczuje , pamiętam jak potrafią boleć nadgryzione sutki
Oczywiście pierwsze piszę a później się witam, dzień dobry
Dzisiaj "ciąża donoszona " JUPILexi150, d84 lubią tę wiadomość
-
Kri wrote:Czy któraś z was miała takie ruchy dziecka, jakby cały brzuch drżał przez moment, bardzo szybko i nie w jednym miejscu. Tak jakby od środka ktoś przyłożył takie wibracje dość mocne. Czułam to kilka razy w ciąży ale jakoś nie przykładałam do tego wagi a teraz zaczęłam schizować
Tak, mam tak czasami. Wydaje mi się, że to jest odruch Moro, który jest zauważalny u maluchów po urodzeniu - pewnie dzieci ćwiczą go już w brzuchu. -
Kri spokojnie ja tez tak mam czasami
na początku się bardzo zdenerwowałam, nawet się zastanawiałam (idiotka
) czy to nie atak padaczki xD ale potem przestalam na to zwracać uwagę, ja tak miałam pare razy w całej ciąży, tez mi się wydaje ze to może być odruch moro
Vayn sliczna masz coreczke! -
Vayn cudeńko małe z Twojej córci
Kri ja tez juz dawno zauwazyłam że brzuch mi faluje delikatnie tak smiesznie i wtedy sobie mysle , że mały pływa i wody się ruszająalbo że tylko troszkę rusza stópkami i dlatego tak się dzieje
Biedroneczko ja z Toba sie wybiorę do Tuli !! no tak to być nie może !! <wnerw> Jak mogła nas tak zostawić
Ale dzisiaj miałam ciężką noc.. Jakoś tak czujnie spałam. Co chwilę się budziłam, chodziłam na siku, było mi goraco i w każdej pozycji źle i do tego mały tak sie wiercił w nocy że szok. Chyba przez ta pełnieKubuś
-
szara myszka wrote:Milego weekendu dziewczyny!
My od wczoraj intensywnie bo maz ma trzy dni wolnego, dziś tez zrobiłam obiad, tarte oreo bo jutro mamy gości, wysprzatalam i zaraz jedziemy do tesco na zakupy
miłego wieczorku!
Szara myszka możesz podać przepis na tartę oreo:))) -
A ja nadal torby nie mam spakowanej,maz przywiozł szafę i walczy z nia
i w dodatku połamał mi przez przypadek storczyka ktory wypuścił mi 5 pąków praktycznie po roku czasu
mowi ze kupi mi dzis nowego ale tak sie cieszyłam ze mi w koncu paki sie pokazały
-
Biedroneczka29 wrote:A ja nadal torby nie mam spakowanej,maz przywiozł szafę i walczy z nia
i w dodatku połamał mi przez przypadek storczyka ktory wypuścił mi 5 pąków praktycznie po roku czasu
mowi ze kupi mi dzis nowego ale tak sie cieszyłam ze mi w koncu paki sie pokazały
A ja dzisiaj powyrzucam wszystkie moje storczyki , Bo nic nie puszczaja I zasuszone sa raczejnie umiem bardzo o kwiatki dbac , zapominam, czasu nie mam I taki tam
kupie sobie nowe ...
P.s. Ja sie czuje nie bardzo, tak mi ciezko , juz zmeczona .... Ahhhhhh mocno ....
Ja spakowalam torbe dla synka wczoraj, ale sobie jeszcze nie , ale na jednej kupie rzeczy leza , to spoko chociaz to