Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale sobie pospalam 2 godz ciekawe co w nocy bede robic ,chuba prasować
Tusia bardzo ładny wozek
Jeszcze mam pytanie ja mam w liście rzeczy do szpitala "pas" Wy tez kupowalyscie pasy?i czym one maja służyć?zeby brzuch po porodzie zdusić???Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 17:37
-
Biedroneczka, ja pasa nie kupowałam, ale parę lat temu kupiłam majtki obciskające, które miałam raz na sobie, a położna mówiła, że one spełniają tę samą rolę. Ogólnie dzięki nim brzuch ma się wchłonąć szybciej i nie wisieć, ale z drugiej strony wtedy mięśnie się rozleniwiają, więc... chyba nie będę za często ich nosić, o ile w ogóle będą potrzebne.
-
Melduję się z wieczora
Biedronka ty zakupoholiczko ...twoja córeczka będzie mieć szafę większą niż nie jedna kobieta
Tusia śliczny wózek , co to za model ???
Ależ mi dzisiaj dzień przeleciał, miałam torbę spakować a chyba jutro się do tego zabiorę. -
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Hej laski
Kupiłam dzisiaj body dla Kluski firmy Petit Soleil, z grubej bawełny, można je prać w 95 st. Jak gdzieś znajdziecie to uważam, że warto. Niestety nie mogę ich znaleźć w necie
Przepraszam ze sie wtracam nie jestem z waszego watku to strona internetowa firmy o ktorej mowisz http://petitsoleil.pl/marissith lubi tę wiadomość
-
Tusia śliczny wózeczek.
Kri ja mam elektryczny Lovi Prolactis ale można go zmienić na ręczny więc w sumie 2w1
Mari szczerze to pierwszy raz słyszę o takiej firmie. W lumpie dorwałam kilka ciuszków z Petit Bateau i też są świetnej jakości. A widziałam, że nowe cholernie drogie. -
nick nieaktualnyLexi zobacz
http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/mobile%20uploads/th_20160123_192620_zpsyxupaudv.jpg
kupiłam jeszcze szeleszczącą szmatkę i kostkę z grzechotką za 20 zł
http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/mobile%20uploads/th_20160123_192656_zps3o7ihcdh.jpg
Kri zamówiłam na allegro elektryczny medeli, ale jeszcze nie przyszedłWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 19:31
Lexi150, L, madzia.rka, vayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Wyglądają świetnie. No i fakt że można prać w takich temp to rzadkość. A gdzie je kupiłaś?
A te kostki sensoryczne strasznie mi się podobają ale narazie dam sobie spokój. Bratowa mi uszykowała całą torbę zabaweczek dla Maluszka tylko muszę po nie pojechać i wyprać.
Wyprałam rzeczy dla Małego typu pluszaki, matę i tak pięknie pachnie w całym mieszkaniu tym Bobini... Uwielbiam ten zapach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 19:37
-
nick nieaktualnyLexi150 wrote:Wyglądają świetnie. No i fakt że można prać w takich temp to rzadkość. A gdzie je kupiłaś?
A te kostki sensoryczne strasznie mi się podobają ale narazie dam sobie spokój. Bratowa mi uszykowała całą torbę zabaweczek dla Maluszka tylko muszę po nie pojechać i wyprać. -
Kri ja mam elektryczny Canpol easy start. Jutro go obczaję, bo wczoraj do mnie dotarł, ale wygląda spoko jak na 140zł.
Mój dzieć jak co weekend mało aktywny.
Idę za chwilkę do sklepu obczaić browary bezalkoholowe bo mnie wzięło
Muszę jeszcze kupić torbę do wózka na akcesoria, bo nie miałam w komplecie.
Jak macie jakieś fajne to polecajcie, bo oryginalna do mojego wózka to koszt ponad 200zł.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Ja lektatora nie kupiłam i narazie nie kupuje jak bedzie potrzebny to maz pojedzie i kupi.
L ja dzis tez miałam pakować torbę ale oczywiscie w sklepie nie było takiej jakbym chciała dla córci i jutro jade jeszcze raz do innych sklepów popatrzeć i wtedy spakuje i siebie i malutkaja teraz bede zakupoholiczka x2
biedny maz