Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia teraz pewnie będziesz mieć podwyższone jeszcze przez nerwy że masz wysokie. Ale rzeczywiście trzeba uważać na ciśnienie w ciąży. Ja generalnie mam niziutkie tak 100/70 i niżej a od kilku dni 120/80 ale to jeszcze jest oki. A wiadomo człowiek zaczyna się stresować. Też mam dziwne sny dziś mi się śniło że jakimś dzieckiem się opiekowałam i cały czas się zastanawiałam czy to moja córka. Mega realistyczny sen bo jak się obudziłam na siku to poszłam zobaczyć do pokoju Olusia hehe jak się ocklam to się że śmiechu posikalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 11:00
Nasz kochany Olus -
dziewczyny a wózek 3w1 ma duzo pudeł . Wielkie to wszytsko jest ? dzisiaj zamierzam pojechac i odebrac ale nie wiem jakim autem czy z wiekszym bagaznikiem czy mniejszym ?
ja od jakiegos czasu mam głupie wrazenie przez ten sluz że mi się wody saczą hehe
no ale to mój głupi wymysł
Madzia.rka musisz sie troszkę przez ten tydzień podleczyca co do ciśnienia to ja zawsze mam wysokie u lekarza a w domu to takie w granicach 120/80 czy cos podobnego
a u lekarza to aż nieraz siegało po 145
Lexi mój mały wąłśnie ostatnio przesypia całe noce i nawet nie czuje żeby sie ruszałoby po porodzie mu tak zostało
chociaz dzisiaj jest taki troszke leniwy . cos tam sie ruszy ale szału nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 11:03
Kubuś
-
Ja jak mnie coś łapało to na noc brałam jedną tabletkę apapu i pomagało.
Mały mi się w końcu rozbrykał. A już się martwiłam. Pora wstawać i coś porobić bo to leżenie wyciąga ze mnie energię
Tusia my mamy spory bagażnik a i tak przed przewiezieniem musieliśmy wypakować z kartonów bo by się nam nie zmieścił. Więc lepiej chyba większe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 11:05
-
Ja z kolei mam bardzo niskie. Nawet u lekarza to zazwyczaj 90/60.
No ja się śmieję, że jak Synek szaleje to aż boli a jak się słabo rusza to się martwię i weź tu dogódź kobiecie w ciążyJuż bym chciała go mieć przy sobie...
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
aahaa no to wieksze auto wezmiemy
aa i właśnie sprawdzaliscie w sklepie czy wózek jest dobry? Mi babka wczoraj dzowniła i mówiła ,że go rozpakowała i sprawdziła i wszystko ok jest i myslę, że nie ma potrzeby znowu go rozpakowywać
Oj kobiuecie i bez ciazy nie dogodzi a co dopiero w ciązy heheLexi150, madzia.rka lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Wróciłam
szafa zamówiona wiec na dniach bedzie
zakupy tez małe zrobiłam to czego brakowało dziewczyny tez macie te majtki siateczkowe??ile sztuka macie ja kupiłam 6 i nie wiem czy wystarczy.No i oczywiscie jak na mnie przystało musiałam kupic cos z ciuszków padło na spodenki sztruksowe i czapusie
http://static.pokazywarka.pl/i/6262857/588377/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6262857/178740/image.jpg
Moze któraś z Was ma tez ten termometr ???model:2091 Uwaga ja swój dzis kupiłam za 39,99€ czyli duzo taniej jak w Pl w Smyku
http://www.smyk.com/nuvita-termometr-bezdotykowy-2091,p1119927510,swiat-niemowlaka-pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 14:59
szara myszka, Lexi150, marissith, L, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Biedroneczko tyle par majteczek napewno wystraczy. Tym bardziej że można je przepłukać pod wodą, wysuszyć i nadają się na kolejny raz. Ja też mam 6 par ale nawet 2-3 pary spokojnie powinny wystarczyć
Ja w końcu się zwlokłam. Wstawiłam pranie, zrobiłam spaghetti i znowu leżymyAle zamierzam się zaraz jeszcze ruszyć i coś zrobić. Może poprasuję...
-
Ja dzisiaj upiekłam 2 ciasta, mój tata ma urodziny. Tylko martwię sie o nie bo robiłam je pierwszy raz, zamiast zrobic cos co juz znam to zachciało mi sie nowości. Teraz odpoczywam, bo mi nogi wchodzą do dupy, do tego napuchly a za godzinę bedą pierwsi goście.
-
A ja już wózeczek mam w domu
Bardzo mi sie podoba tylko jedynym minusem póki co jest ten głupi pałąk tak nisko w spacerówce
no ale cóz przezyjemy
Próbowałam zrobic zdjęcia ale w ogóle kolor wychodzi całkiem inny. Także zniesmaczyło mnie to i zdjęc spacerówki nie robiłamKolor jest piękny szary. Ślicznie wygląda na zywo
http://static.pokazywarka.pl/i/6263129/964804/img-20160123-131941152.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 16:20
Lexi150, d84, szara myszka, Biedroneczka29, madzia.rka, L, marissith, Moniaa, Kri, Mila920, vayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Milego weekendu dziewczyny!
My od wczoraj intensywnie bo maz ma trzy dni wolnego, dziś tez zrobiłam obiad, tarte oreo bo jutro mamy gości, wysprzatalam i zaraz jedziemy do tesco na zakupy
miłego wieczorku!