Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny brawo ja!!! Poprasowalam wszystkie ciuszki Niuni,kołderki i swoje koszule
na jutro zostały prześcieradła i pieluszki
ja jutro jade po torbę dla córci i jutro spakuje Nas
a teraz czas na obiados
http://static.pokazywarka.pl/i/6260021/732041/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6260021/177442/image.jpg
Lexi150, Evans, Moniaa, Ashley, L, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie i tak ze wzg na cukrzycę to polozna powiedziała że o ile nic szybciej się nie ruszy to tydzień wcześniej lekarz weźmie mnie na oddział. A drugie szybciej przyjęcie na oddzial to dodatni gbs. I powiedziała że dobrze ze mam bo jak idzie się do szpitala bez to się denerwują bo powinno być i już. A pitem na wynik czekać to ich blokuje.
Ta kobieta tak dużo mówi że ciężko zapamietac. Ja powiedziałam ile mały ważył w 33 tyg to piwiedziala że dużo i też będą na to patrzeć podczas pobytu wcześniejszego w szpitalu że i dodatkowo waga ilość wód itp. -
Ashley wrote:I tak myślę, że może nie bede się tak bała go dotykać
skoro nie będzie taki malutki, drobniutki
zobacz są plusy heh
to faktycznie najwiekszy plus
ja sie boje kapania malucha najbardziej
a moj chlop ma reke w gipsie, wiec mi zupelnie w niczym nie pomoze ehhhhhh , ja chce jeszcze nastepny tydz przetrzymac , a po nim juz chce isc na porodowke, jakies sprawdzone sposoby na rozkrecenie .... Ja biore magnez do niedzieli I stop , duuuuzo sexu tez od niedzieli , co jeszcze ?
Aha moj Lekarz powiedzial , ze tak czy inaczej I tak nie przenoszone, Bo juz szyjka krotka, ale jeszcze zamknieta ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 16:16
Ashley lubi tę wiadomość
-
Bruśka wrote:Ja już po wizycie i tak ze wzg na cukrzycę to polozna powiedziała że o ile nic szybciej się nie ruszy to tydzień wcześniej lekarz weźmie mnie na oddział. A drugie szybciej przyjęcie na oddzial to dodatni gbs. I powiedziała że dobrze ze mam bo jak idzie się do szpitala bez to się denerwują bo powinno być i już. A pitem na wynik czekać to ich blokuje.
Ta kobieta tak dużo mówi że ciężko zapamietac. Ja powiedziałam ile mały ważył w 33 tyg to piwiedziala że dużo i też będą na to patrzeć podczas pobytu wcześniejszego w szpitalu że i dodatkowo waga ilość wód itp.
Dokladnie !! , u mnie tez wspomniala, ze jak sama nie zaczne to sruuuu na oddzial w 39 , takze ja na 100 procent nie przenosze , no I dobrze !!! , Bo ile mozna byc wielorybem hahahaha -
Brusia to masz wskazanie do cc? Czy tylko na oddział przyjmują, żeby mieć pod kontrolą?
Evans można też stymulować sutki, dużo spacerować, kręcić biodrami na piłce albo normalnie na stojąco.Evans lubi tę wiadomość
-
Aaaaaaaaa Dziewczyny !!!!! Ja jeszcze chcialam zaczac sobie brac kapiele z jets ... Lekarz powiedzial, ze nie mozna , mam zabronione !!!! Dziewczyny nie uzywajcie jazzuci !!!!!!
A ja tak marzylam o tej kapieli , wrrrrr biore prysznic od poczatku ciazy I zaplanowana wlasnie mialam kapiel na ciaza donoszona ahhhhhhhhh -
Wizytę mam w środę zobaczymy ile mały waży. Ale oni przy cukrzycy biorą wcześniej i wszystko kontrolują. Sprawdzają wagę ilość wód czy nie opada itp. A że wzg na ten gbs też niby że jak jest to wcześniej biorą żeby antybiotyk podać bo się boją później powikłań bo o ile zakarzenie z umiejsowieniem to ok bo albo zapalenie płuc lub pęcherza gorzej jak zakażenie sięgnie krwii bo z tego posocznica się robi. Przynajmniej tu gdzie mam rodzić tak mi powiedziała i w sumie się zgadza z tym co lekarz mi mówił że 8 h przed pirodem więc z góry zakładal wcześniejsze położenie.
-
Brusia w środku jest kurczak,cebula,papryka czerwona zielona,kukurydza,fasola,pomidorki,sosik,na to tarkuje ser żółty zawijam i jeszcze podgrzewam na patelni a na gore daje zmiksowane awokado i kwaśna śmietanę
szara myszka lubi tę wiadomość
-
Waga mojego synka, cukrzyca, tarczyca...w moim szpitalu to nie powod by trafić szybciej na oddział
a szkoda
myślałam że tak się stanie, może w innym szpitalu by tak było, gdybym zapytała, ale nastawiłam się już na ten i nie bede kombinować. Jedno jest pewne...max jeszcze 3 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 17:17
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Lexi150 wrote:
Lexi, a skąd takie czaderskie łóżeczko turystyczne? I za ile? Jeśli można wiedziećWłaśnie też by nam się coś takiego przydało, żeby u rodziców było
-
Dziewczyny, ja to w ogóle się zorientowałam, że coś źle jestem ogarnięta z ciuszkami dla Maleństwa. Na rozmiar 56 mam dużo, na rozmiar 62 mnóóóstwo, jak na kilka brzdąców, a na 68 to pojedyncze sztuki, na 74 i wzwyż to zupełnie nic. Kiedy taki rozmiar 68 może nam być potrzebny? Jeszcze w dodatku pewnie rodzina/znajomi przyniosą te najmniejsze ciuszki, to pewnie nie zdążę nawet Szkraba we wszystko ubrać
-
Joanna proszę bardzo. To takie jedno z tańszych ale więcej nie jest nam potrzebne.
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5923010282&reco_id=a2955c5a-c12b-11e5-9f8a-fa163efa8923&ars_rule_id=201
A 68 to jest od ok 3 miesiąca. Ale to wszystko zależy od dzieciaczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 18:17
-
Evans wrote:Moj Malutki wedlug usg wazy 3231 g w 36 tyg. i 1 dzien , troche jestem przerazona, bo chyba mam najwieksze dziecko z Was , ale po cichu mam nadzieje, ze usg w moim przypadku myli sie na moja korzysc , czyli , ze dam rade wypchnac ....
Kochana, to pocieszę Cię - mój Jaś w 35 tygodniu miał podobno 3160g, więc nasze pociechy idą łeb w łeb!Evans lubi tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:Joanna proszę bardzo. To takie jedno z tańszych ale więcej nie jest nam potrzebne.
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5923010282&reco_id=a2955c5a-c12b-11e5-9f8a-fa163efa8923&ars_rule_id=201
A 68 to jest od ok 3 miesiąca. Ale to wszystko zależy od dzieciaczka.
Dzięki Lexi! Cena super! I widzę, że się ekstra składa. To Wasze najładniejsze, ewentualnie Kanzas. Muszę mojemu pokazać i może zamówimy na dniach, bo jak pójdę do szpitala to kto będzie te paczki od kuriera odbierał
A co do ciuszków, to skoro 68 od około 3 miesiąca to już wiem o co będę prosić rodzinę na Wielkanoc -
Gdzieś czytałam, że wpływ na to że dzieci są większe mają też witaminy. Łykamy teraz tyle tego że Maluchy lepiej się rozwijają.
A łóżeczko miało być Dakota ale źle wpisałam i jest Giraffe