Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś odebrałam wyniki GBS na szczęście ujemny a teraz pomalutku szykuje imprezę bo moja córcia ma dziś 7 urodziny.Mam nadzieję że nie bedzie tak jak w listopadzie po urodzinach synusia o 8 wieczorem skończyłam sprzątać po gościach a o 23 szpital bo skurcze co 3 min.Jeszcze ze trzy tyg pasuje wytrzymaćAsiula
-
Szara Myszka ja mam podobnie, brzuch mniej twardnieje, nic nie boli i w miarę sie wysypiam, dopiero dzisiaj jak trzeba było posprzątać cały dom to dopadła mnie niemoc, ale juz po i energia wraca. A co do zusu to do tej ich infolini trzeba mieć cierpliwość, ja jak jeszcze pracowałam to często musiałam tam dzwonić, ale w sprawach związanych z praca i nigdy nie wiedziałam co wybrać na infolini a potem mnie jeszcze łączyło 20min.
szara myszka lubi tę wiadomość
-
szara myszka wrote:poczekam jeszcze bo w sumie ten mój pracodawca ostatnio dal zusowi trzy zwolnienie na raz ;/ to teraz może da te dwa nowe, jedno wczoraj zaniosłam
dobrze ze pisza te daty na tych przelewach
a to się dzwoni po prostu i mowi ze chciałam zapytać kiedy będę miała wypłacone swiadczenie, tak?
Tak tylko musisz mieć swój pesel nip pracodawcy i okres zwolnienie bo o to pytająszara myszka lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
Biedroneczka29 wrote:Moniaa płatki owsiane z jogurtem naturalnym??dodajesz tez owoce? Moj maz zaczął zajadać owoce z orzechami i jogurtem i zacznę chyba tez tylko musze kupic płatki
Ja kupuje zawsze jogurt naturalny gęsty Bakomy jest dla mnie najlepszy. A co tam mam to wrzucam. Z reguły ti płatki, pestki słonecznika sprażone. Troszkę np worków kokosowych. Albo rodzynki może być też suszona żurawina. Na początku smak średni ale jak się wsmakujesz to pyszoty
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
szara myszka wrote:hej dziewczyny
mam takie pytanie jak wam zus wyplaca chorobowe? bo w jednej pracy gdzie jest dużo pracowanikow to mam normalnie tak jak miałam pensje i w tym samym terminie a w takiej malej firmie gdzie mam 1/4 etatu to najpierw mi wypłacili za 3 zwolnienia z rzedu czyli za jakies 7 tygodni a teraz dostałam za jedno zwolnienie do 4 stycznia, czyli pewnie mój pracodawca nie dostarczyl szybko tego kolejnego? (było do 20.01)
ja dopiero dziś dostałam wyrównanie za grudzień. Zwolnienie miałam do 21.12 Kolejne od 22.12.
A generalnie dostaje po skończeniu zwolnienia, dzień- dwa po. -
L wrote:Tak patrzę teraz na kalendarz ciąży i zostały mi (nam) trzy serduszka
Jutro mam torbę do szpitala spakować, pojutrze mam ciążę donoszoną i ostatnie serducho "termin porodu" jak to szybko zleciało
Mi. Został już tylko termin porodu. Dziś zapakowalam komodę złożona przez męża teraz czekam na złożenie szafy i będzie pokój gotowy no jeszcze naklejki ale to już szczegóły.
Nasz kochany Olus -
rano narzekałam, a paczka z gemini przyszła, ale nie dostałam wcześniej info żadnego że paczka do mnie idzie itp i nie było mnie w domu, na szczęście kurier zostawił ją u ochroniarza.
Teraz robię ostatnią partię prania - prześcieradła i pieluchy.
W weekend przetestuję laktator monitor oddechu z nianią.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Po pogrzebie jestem babci, trochę kręgosłup bolał ale dałam radę...
Ja jeszcze muszę prześcieradełka do wózka i do bujaczka dokupić. Są w necie oczywiście, ale to groszowe sprawy i przesyłka wyjdzie więcej, dlatego zapytam was - w takim auchanie czy innym leclercu znajdę takie bajery na hali? -
U mnie po porannej drzemce wszystko jak ręką odjął. Mały się rusza ładnie ale nie ma żadnych bóli, żadnych skurczów. Czyżby cisza przed burzą?
Kri nie wiem czy znajdziesz ale ja kupiłam jedno prześcieradło do wózka, niby zgodny wymiar itp a jak chciałam przymierzyć to nie pasuje. Jest za małe. Więc nie wiem o co kaman.
Przeszłam się do lumpa i coś tam znalazłam ale to już większe ciuszki.
No i przyszła karuzelkaI tu takie pytanie. Te pluszaki z karuzelki wyprać w dziecięcym płynie czy nie?
szara myszka, Evans, Tusiaa, L, madzia.rka, Biedroneczka29, marissith, Moniaa, Kri, d84 lubią tę wiadomość
-
Czesc
To jaa raczej my
W dwupaku jeszcze
http://static.pokazywarka.pl/i/6259850/779305/image.jpg
Przepraszam , ze wczesniej zdjecia nie wstawilam, serio czasu nie mam , a poza tym w calym domu nie mam lustra takiego jakiegos dobrego , jak robie sobie zdjecia to zaraz albo caly pokoj widac , albo lazienka , albo hol , no nie mam jakiegos takiego dyskretnego, co by na internet sie nadawalo ...
Pozdrawiam Was goraco I Dziekuje za pamiec
Moj Malutki wedlug usg wazy 3231 g w 36 tyg. i 1 dzien , troche jestem przerazona, bo chyba mam najwieksze dziecko z Was , ale po cichu mam nadzieje, ze usg w moim przypadku myli sie na moja korzysc , czyli , ze dam rade wypchnac ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 14:58
Lexi150, L, madzia.rka, Bruśka, Biedroneczka29, marissith, Kri, d84, Tusiaa, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Evans najważniejsze, że dzidzia zdrowa wagą się nie przejmuj bo to nigdy nic pewnego nie jest a brzusio ładniutki
Laxi jakie zdobycze i karuzela mi się podoba taka wypasionaJa 7 lat temu miałam taką nakręcaną i dziecko mi się jej bało. Także szybko została zdemontowana
Teraz to inne czasy tyle nowości, że jest w czym wybierać.
Evans, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Evans ja torby nie prałam. Właśnie tak się zastanawiam z tymi pluszakami i chyba jednak je wypiorę bo je można odczepić od karuzelki i przywiesić do wózka a tam wiadomo Dzieć będzie miał do nich lepszy dostęp
Podłączyłam aparat do ładowania bo to ostatnia rzecz która została do spakowania. Co by Mężu mógł zdjęcia zrobić na porodówceWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 15:30
Evans lubi tę wiadomość
-
Evans mój bąbel we wtorek ważył 3500g więc spoko loko
chyba ja króluje
też na początku byłam przerażona, ale już wcale się tym nie przejmuje. Obydwoje z mężem jesteśmy wysocy, a mąż jak się urodził miał 4,5kg, więc wiadomo po kim ta waga :] Dobrze że zdrowy, a wyjść jakoś wyjdzie, albo mu pomogą
Grunt, by było wszystko dobrze. I jak to mój mąż mówi:"więcej cialka do kochania".
Evans, niecierpliwa_92, Tusiaa lubią tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Ashley wrote:Evans mój bąbel we wtorek ważył 3500g więc spoko loko
chyba ja króluje
też na początku byłam przerażona, ale już wcale się tym nie przejmuje. Obydwoje z mężem jesteśmy wysocy, a mąż jak się urodził miał 4,5kg, więc wiadomo po kim ta waga :] Dobrze że zdrowy, a wyjść jakoś wyjdzie, albo mu pomogą
Grunt, by było wszystko dobrze. I jak to mój mąż mówi:"więcej cialka do kochania".
Evans słuchaj Ashley dobrze mówi
Ciałeczka do całowania i przytulania nigdy za mało
Ashley, Evans lubią tę wiadomość