Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co jutro zdjęcia Ci wrzucę. Bo dziś już siły nie mam. W szpitalu siedzieliśmy bo teść zawału dostał i cały czas też mam to ciśnienie. Ale wydaje mi się ok i tym bardziej że avent jak Ci się popsuje uszkodzi od razu daje nowy sprzęt nie odsylasz na gwarancję i rozpatrzenie dlatego też mam pidgrzewacz do butelek.
-
Ja mam laktator ręczny philipsa od koleżanki pożyczony, ale gdy będzie potrzeba mam zamiar kupić jakiś elektryczny, bo o ręcznych to w zasadzie nic dobrego nie slyszalam
Było pytanie o smarowanie sutkow - mi polozna kazala juz smarować, żeby je zmiekczyc, wtedy maluszkowi łatwiej łapać cycatylko nie rozczulac się za bardzo nad tym właśnie, żeby nie pobudzać tych sutkow tylko tak jak balsamem się smarujemy czy oliwka
gezanew lubi tę wiadomość
-
Brusia to masz jeszcze teraz nerwy. Współczuję. Spróbuj wypić meliskę. Może trochę uspokoi ciśnienie.
No właśnie Tysia, gdzieś się podziała?
Po wielu negocjacjach Ignaś zostanie chyba jednak Igorem. Ale zdecydujemy ostatecznie jak się urodzi. -
oo Lexi ale Wam się zmieniło. Tez braliśmy pod uwagę. Mały był Igorem pół wieczoru a poźniej z mężem stwierdzilismy że jednak jakieś inne imię wolimy
Ja mam laktator pozyczony od koleżanki . jakiś zwykły reczny. Jak się okaże że jest mi bardzo potrzebny to zakupie jakiś innymoże i elektryczny ale nie bardzo drogi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 22:04
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
Kri wrote:Tarta oreo? <heavy breathing >
Kri pychotka z tej tartyja robie z tego przepisu tylko robie z bananami bo uwielbiam i to polaczenie tez jest super
http://ciastkozercy.pl/tarta-oreo-z-malinami/Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 22:44
-
Powiem tak mam dwie koleżanki jedna używa laktator laktaplus ręczny za 30 zl czy jakoś i nie wuobraza sobie lepszego a druga ma lovi i powiedziała że ręczne to szmelc, więc to tak ciężko stwierdzić bo obie uzywaly takich i takich. Ja wolę kupić ręczny na początek bo nie wiem czy on mi się wogole przyda bo raczej nie planuję długich wyjść ani powrotu szybkiego do pracy ale yak naprawdę nie wiem co będzie i może mały nie będzie umiał łapać cycka to wtedy zajade się recznym i pewnie kupie elektryczny ale wtedy nie będzie mi żal tych 30 zł.
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualnyLaseczki ja tylko z doskoku.
U nas masakra, od dzisiaj na laktatorze. Młoda mi obie brodawki przez nakładki poprzegryzała, krew normalnie sikała. Także u mnie ta w razie w z laktatorem wła*niie nadeszła. Elektryka z canpola mamKri lubi tę wiadomość
-
vayn wrote:Laseczki ja tylko z doskoku.
U nas masakra, od dzisiaj na laktatorze. Młoda mi obie brodawki przez nakładki poprzegryzała, krew normalnie sikała. Także u mnie ta w razie w z laktatorem wła*niie nadeszła. Elektryka z canpola mam
Kurcze Vayn to rzeczywiście musi boleć. Fajnie ze masz juz mała przy sobie. :-*
Nasz kochany Olus -
Bruśka wrote:Wiesz co jutro zdjęcia Ci wrzucę. Bo dziś już siły nie mam. W szpitalu siedzieliśmy bo teść zawału dostał i cały czas też mam to ciśnienie. Ale wydaje mi się ok i tym bardziej że avent jak Ci się popsuje uszkodzi od razu daje nowy sprzęt nie odsylasz na gwarancję i rozpatrzenie dlatego też mam pidgrzewacz do butelek.
No to jeszcze dodatkowe nerwy. Może rzeczywiście ta meliska by się zdała. Mi pomagała przy tym wyrostku trochę bo nie umiałam spać przez kilka dni. Tylko ja parzylam po dwie. Teraz chyba też zacznę bo ten tydzień to chyba z nerwów nie będę spać jak znam siebie.
Nasz kochany Olus