X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co jutro zdjęcia Ci wrzucę. Bo dziś już siły nie mam. W szpitalu siedzieliśmy bo teść zawału dostał i cały czas też mam to ciśnienie. Ale wydaje mi się ok i tym bardziej że avent jak Ci się popsuje uszkodzi od razu daje nowy sprzęt nie odsylasz na gwarancję i rozpatrzenie dlatego też mam pidgrzewacz do butelek.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam laktator ręczny philipsa od koleżanki pożyczony, ale gdy będzie potrzeba mam zamiar kupić jakiś elektryczny, bo o ręcznych to w zasadzie nic dobrego nie slyszalam :-)
    Było pytanie o smarowanie sutkow - mi polozna kazala juz smarować, żeby je zmiekczyc, wtedy maluszkowi łatwiej łapać cyca :-) tylko nie rozczulac się za bardzo nad tym właśnie, żeby nie pobudzać tych sutkow tylko tak jak balsamem się smarujemy czy oliwka :-)

gezanew lubi tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pod elektrycznym czulabym się jak krowa. I nie brałam.

Kri lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia to masz jeszcze teraz nerwy. Współczuję. Spróbuj wypić meliskę. Może trochę uspokoi ciśnienie.

No właśnie Tysia, gdzieś się podziała?

Po wielu negocjacjach Ignaś zostanie chyba jednak Igorem. Ale zdecydujemy ostatecznie jak się urodzi. :)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi taka nagła zmiana imienia ??czy nie byliście jeszcze zdecydowani na 100% na Ignasia ?

Popatrzcie jakie fajne metryczki:

http://smalldesign.pl/157-metryczki

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo Lexi ale Wam się zmieniło. Tez braliśmy pod uwagę. Mały był Igorem pół wieczoru a poźniej z mężem stwierdzilismy że jednak jakieś inne imię wolimy :)

Ja mam laktator pozyczony od koleżanki . jakiś zwykły reczny. Jak się okaże że jest mi bardzo potrzebny to zakupie jakiś inny :) może i elektryczny ale nie bardzo drogi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 22:04

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka współczuję nerwów, zdrowia dla teścia.
    Nasza Kluska nadal bezimienna :P to będzie pierwszy taki przypadek w Polsce, gdzie rodzice nie wybrali żadnego imienia :D

Mila920 lubi tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Tarta oreo? <heavy breathing >:-P

Kri pychotka z tej tarty :D ja robie z tego przepisu tylko robie z bananami bo uwielbiam i to polaczenie tez jest super :)

http://ciastkozercy.pl/tarta-oreo-z-malinami/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 22:44

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    I jak, da radę myślisz, nie jest jakiś "zabawkowy"?

Wydaje mi się porzadny w porównaniu do Aventa jest to gorsza półka ale wydaje mi się że jak na początek będzie oki

ampoule lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak mam dwie koleżanki jedna używa laktator laktaplus ręczny za 30 zl czy jakoś i nie wuobraza sobie lepszego a druga ma lovi i powiedziała że ręczne to szmelc, więc to tak ciężko stwierdzić bo obie uzywaly takich i takich. Ja wolę kupić ręczny na początek bo nie wiem czy on mi się wogole przyda bo raczej nie planuję długich wyjść ani powrotu szybkiego do pracy ale yak naprawdę nie wiem co będzie i może mały nie będzie umiał łapać cycka to wtedy zajade się recznym i pewnie kupie elektryczny ale wtedy nie będzie mi żal tych 30 zł.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje znajome polecaly albo lovi elektryczny albo ten canpol elektryczny za 140 zł z ręcznych ten Aventa albo canpola

Kri lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie nie kupuje zadnego, jak się okaze ze trzeba to nie problem kupic jakiś w aptece ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki ja tylko z doskoku.

U nas masakra, od dzisiaj na laktatorze. Młoda mi obie brodawki przez nakładki poprzegryzała, krew normalnie sikała. Także u mnie ta w razie w z laktatorem wła*niie nadeszła. Elektryka z canpola mam

Kri lubi tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Vayn trzymaj się dzielnie! wlasnie początki podobno potrafią być bardzo trudne, ale trzymamy kciuki żeby się wszystko ustabilizowalo :*

f2wlj48apsehglf6.png

Wysłany: 23 stycznia 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn pokaz swoją kruszynkę :) cioteczki czekaja :) tak samo MAmaMAma :)

Bruśka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się widzieliśmy się wczoraj z takim dwumiesieczniakiem i chciałabym już swojego wyjąć. I tak go głaskać. Boże moja godzina spania przepadla i nie mogę usnac.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Laseczki ja tylko z doskoku.

U nas masakra, od dzisiaj na laktatorze. Młoda mi obie brodawki przez nakładki poprzegryzała, krew normalnie sikała. Także u mnie ta w razie w z laktatorem wła*niie nadeszła. Elektryka z canpola mam

Kurcze Vayn to rzeczywiście musi boleć. Fajnie ze masz juz mała przy sobie. :-*

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Wiesz co jutro zdjęcia Ci wrzucę. Bo dziś już siły nie mam. W szpitalu siedzieliśmy bo teść zawału dostał i cały czas też mam to ciśnienie. Ale wydaje mi się ok i tym bardziej że avent jak Ci się popsuje uszkodzi od razu daje nowy sprzęt nie odsylasz na gwarancję i rozpatrzenie dlatego też mam pidgrzewacz do butelek.

No to jeszcze dodatkowe nerwy. Może rzeczywiście ta meliska by się zdała. Mi pomagała przy tym wyrostku trochę bo nie umiałam spać przez kilka dni. Tylko ja parzylam po dwie. Teraz chyba też zacznę bo ten tydzień to chyba z nerwów nie będę spać jak znam siebie.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3

Wysłany: 24 stycznia 2016, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshe ta godzina a ja chyba wyspana :/ zjadłam mandarynke i klade sie dalej mam nadzieje ze usnę.

Sofija <3
    201602294556.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2016, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie ja też. Najpierw głupi sen teraz nie mogę usunąć. I już się zaczynam stresować przyszła sobota brrrrrr w dzień jakoś mnie to nie przeraża.
    Nasza Tulipanna we wtorek chyba będzie mieć cc.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
‹‹ 1351 1352 1353 1354 1355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ