Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Ashley Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nakładki mam zapakowane do torby ;) też myślę że mi się przydadzą- mam wrażliwe cycuszki :D
    O Tuli no to nie fajnie z chusteczkami :/ Ja mam narazie najwięcej chusteczek panpers, 1 babydream i panten czy jakoś tak. Ostatnio samą użyłam pampers, to też mnie jakoś nie powalily.

___Bartuś___ 4050g /57cm
    * 08.02.16r. godz. 15.05
    lprk2n0ax3utoe40.png[/url]
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ale ci fajnie, już w piątek spotkanie z malutką :)

Zosia_wop lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ale wiadomości :)

No no coraz więcej mam na Lutówkach :)

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • Ashley Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia no to dobra informacja. W piątek będziesz mieć przy sobie swoją córeczkę ;) Jeny jak ja wam zazdroszczę! A u mnie nic się nie dzieje, a do terminu z OM tydzień zostało :(

___Bartuś___ 4050g /57cm
    * 08.02.16r. godz. 15.05
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak nie pogryzę kogos do tego 4 to będzie dobrze :/ Dzis to nawet dzieciom się dostało, mam az mam moralniaka, bo zamiast wykorzystać ostatnie chwile bez krzykacza to ja tylko warcze ;(

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia super to w piątek juz będziesz tulić swoją kruszynkę :)

Tuli ja wlasnie mam te chusteczki :/ najważniejsze zeby na pieluszki pampersy nie była uczulona bo mam 4 paki.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ashley u mnie też nic się nie dzieje, ale kiedyś i my urodzimy, mamy czas ;D

Ashley lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno mnie nie było , wróciłam z PL już po ślubie :) Naszczęscie nie urodziłam jeszcze:)Mały ma sie dobrze 3100g 50cm , podobno ma długie nogi:p.Jutro spakuje torbe do szpitala ostatnie pranie , sprzątanie chaty no i czekamy...Pozdrawiam wszystkie mamuśki!!!!

szara myszka, Lexi150, Ashley, tysiaa93, Mila920, Biedroneczka29, Moniaa, Zosia_wop, d84 lubią tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli jakie masz nakladki? : ) mam chyba z canpol i to miejsce na sutek jest tak długie ze nie wyobrażam sobie żeby jakas kobieta takie sutki miała i mysle czy jeszcze nie dokupić innych

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli jakie nakładki kupiłas? Bo ja mam jedne ale takie wielkie się wydają mój suteczek nawet do połowy nie dostaje a nawet i ledwo co wchodzi w ta nakładkę i się zastanawiam czy nie kupić jakis takich bardziej płaskich, okragłych bo ja z tych co mam płaskie piersi np jak jest ciepło ale jak zimno to cos tam stercza ale nie duzo :P

Nie martwcie się jestem z Wami Tysiu i Ashley :D póki co jutro prawdopodobnie będe sama w domu :D caly dzień i całą noc a mąż dopiero przyjedzie chyba w piatek i to gdzies pewnie w południe. Oby akcja mnie nie zaskoczyła bio jak ja sama pojade do spzitala :D Najpóźniej chce urodzić z niedzieli na pon jak jeszcze mężus będzie w domu bo jak mnie złapie na tyg w nocy to mogę pomarzyć że odbierze tel i przyjedzie do mnie :)

Ashley lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    As ieńka w takim razie wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ;)

Tusiaa znając życie to może akcja zaskoczy cię jutro, skoro akurat będziesz sama w domu! :)

As ieńka lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Tysia93 :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• Ashley Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 6.02 daje synkowi czas :) potem się Mamuska zacznie wkurzac :)

tysiaa93, As ieńka lubią tę wiadomość

___Bartuś___ 4050g /57cm
    * 08.02.16r. godz. 15.05
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie nakładki z Aventu

http://static.pokazywarka.pl/i/6276193/895483/img-20160127-212908597.jpg

Właśnie się tego boje, że mnie wezmie i co wtedy zrobie? sama autem pojade? :D chyba nie bradzo. Dzisiaj odczuwałam ból jakiś taki w dole pleców promieniujący na jeden pośladek.
    Dobrze , że jutro mam wizyte io wtedy zmusze doktorka żeby sprawdził czy coś się dzieje :D najwyżej bede sciemniać że mnie boli bardzo brzuch i krzyż :D

As ieńka Graluluje i również zycze wszystkiego dobrego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 21:40

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa też mam te nakładki. Mam nadzieję, że się sprawdzą w razie czego.

Identycznie boli mnie kręgosłup, przechodzi na lewy pośladek. Ufff czyli to może być normalne na tym etapie

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari ja to nie wiem co mnie boli czy krzyż czy nie bo nigdy z nim jakiegoś większego problemu nie miałam :D Noo ale coś w dole pleców nad tyłkiem czasem pobolewa :D
    Może te bóle przerodzą się w akcje porodowa :P Chyba za duzo mi sie marzy :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Mari ja to nie wiem co mnie boli czy krzyż czy nie bo nigdy z nim jakiegoś większego problemu nie miałam :D Noo ale coś w dole pleców nad tyłkiem czasem pobolewa :D
    Może te bóle przerodzą się w akcje porodowa :P Chyba za duzo mi sie marzy :)
    Ja się bałam, że to coś z moim chorym kręgosłupem się dzieje. Boli nad tyłkiem i przechodzi w dół, najbardziej jak stawiam nogę.
    Może to bóle przedporodowe :D nie obraziłabym się

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia te z canpolu sa wlasciwie identyczne i tez się zastanawiam co z tym sutkiem xD mój tez do polowy dochodzi, jakos sobie nie wyobrażam mieć takich żeby tam do końca doszly, niby mam rozmiar standard, może small by były lepsze

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Ja się bałam, że to coś z moim chorym kręgosłupem się dzieje. Boli nad tyłkiem i przechodzi w dół, najbardziej jak stawiam nogę.
    Może to bóle przedporodowe :D nie obraziłabym się

a może to rwa kulszowa? ja tak miałam ze dwa razy w ciąży, na szczęście max przez pol dnia i rozcwiczylam to i przeszlo

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, jestem pazdziernikowa mamą 2015. Mam parę drobiazgów takich jak nowy pas poporodowy do odsprzedania, jeśli bylybyscie zainteresowane, wyslicie zaproszenie :) poniżej linki. Życzę Wam dużo sił i zdrówka dla Was i dzieciaczków :)

http://olx.pl/i2/oferta/sprzedam-pas-majtki-poporodowe-herbate-z-lisci-malin-podklady-gratis-CID87-IDdi4Z5.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=196401435&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details

http://olx.pl/i2/oferta/sprzedam-emolium-zel-na-ciemieniuche-probki-gratis-CID88-IDdi5wl.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=196403435&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details

‹‹ 1379 1380 1381 1382 1383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ