Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nakładki mam zapakowane do torby
też myślę że mi się przydadzą- mam wrażliwe cycuszki
O Tuli no to nie fajnie z chusteczkamiJa mam narazie najwięcej chusteczek panpers, 1 babydream i panten czy jakoś tak. Ostatnio samą użyłam pampers, to też mnie jakoś nie powalily.
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Zosia no to dobra informacja. W piątek będziesz mieć przy sobie swoją córeczkę
Jeny jak ja wam zazdroszczę! A u mnie nic się nie dzieje, a do terminu z OM tydzień zostało
Zosia_wop lubi tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Ja jak nie pogryzę kogos do tego 4 to będzie dobrze
Dzis to nawet dzieciom się dostało, mam az mam moralniaka, bo zamiast wykorzystać ostatnie chwile bez krzykacza to ja tylko warcze ;(
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Dawno mnie nie było , wróciłam z PL już po ślubie
Naszczęscie nie urodziłam jeszcze:)Mały ma sie dobrze 3100g 50cm , podobno ma długie nogi:p.Jutro spakuje torbe do szpitala ostatnie pranie , sprzątanie chaty no i czekamy...Pozdrawiam wszystkie mamuśki!!!!
szara myszka, Lexi150, Ashley, tysiaa93, Mila920, Biedroneczka29, Moniaa, Zosia_wop, d84 lubią tę wiadomość
-
Tuli jakie masz nakladki? : ) mam chyba z canpol i to miejsce na sutek jest tak długie ze nie wyobrażam sobie żeby jakas kobieta takie sutki miała i mysle czy jeszcze nie dokupić innych
-
Tuli jakie nakładki kupiłas? Bo ja mam jedne ale takie wielkie się wydają mój suteczek nawet do połowy nie dostaje a nawet i ledwo co wchodzi w ta nakładkę i się zastanawiam czy nie kupić jakis takich bardziej płaskich, okragłych bo ja z tych co mam płaskie piersi np jak jest ciepło ale jak zimno to cos tam stercza ale nie duzo
Nie martwcie się jestem z Wami Tysiu i Ashleypóki co jutro prawdopodobnie będe sama w domu
caly dzień i całą noc a mąż dopiero przyjedzie chyba w piatek i to gdzies pewnie w południe. Oby akcja mnie nie zaskoczyła bio jak ja sama pojade do spzitala
Najpóźniej chce urodzić z niedzieli na pon jak jeszcze mężus będzie w domu bo jak mnie złapie na tyg w nocy to mogę pomarzyć że odbierze tel i przyjedzie do mnie
Ashley lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Ja mam takie nakładki z Aventu
http://static.pokazywarka.pl/i/6276193/895483/img-20160127-212908597.jpg
Właśnie się tego boje, że mnie wezmie i co wtedy zrobie? sama autem pojade?chyba nie bradzo. Dzisiaj odczuwałam ból jakiś taki w dole pleców promieniujący na jeden pośladek.
Dobrze , że jutro mam wizyte io wtedy zmusze doktorka żeby sprawdził czy coś się dziejenajwyżej bede sciemniać że mnie boli bardzo brzuch i krzyż
As ieńka Graluluje i również zycze wszystkiego dobregoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 21:40
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusiaa wrote:Mari ja to nie wiem co mnie boli czy krzyż czy nie bo nigdy z nim jakiegoś większego problemu nie miałam
Noo ale coś w dole pleców nad tyłkiem czasem pobolewa
Może te bóle przerodzą się w akcje porodowaChyba za duzo mi sie marzy
Może to bóle przedporodowenie obraziłabym się
-
Tusia te z canpolu sa wlasciwie identyczne i tez się zastanawiam co z tym sutkiem xD mój tez do polowy dochodzi, jakos sobie nie wyobrażam mieć takich żeby tam do końca doszly, niby mam rozmiar standard, może small by były lepsze
-
marissith wrote:Ja się bałam, że to coś z moim chorym kręgosłupem się dzieje. Boli nad tyłkiem i przechodzi w dół, najbardziej jak stawiam nogę.
Może to bóle przedporodowenie obraziłabym się
a może to rwa kulszowa? ja tak miałam ze dwa razy w ciąży, na szczęście max przez pol dnia i rozcwiczylam to i przeszlo -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, jestem pazdziernikowa mamą 2015. Mam parę drobiazgów takich jak nowy pas poporodowy do odsprzedania, jeśli bylybyscie zainteresowane, wyslicie zaproszenie
poniżej linki. Życzę Wam dużo sił i zdrówka dla Was i dzieciaczków
http://olx.pl/i2/oferta/sprzedam-pas-majtki-poporodowe-herbate-z-lisci-malin-podklady-gratis-CID87-IDdi4Z5.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=196401435&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details
http://olx.pl/i2/oferta/sprzedam-emolium-zel-na-ciemieniuche-probki-gratis-CID88-IDdi5wl.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=196403435&ref%5B0%5D%5Bajax%5D=1&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=details