Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ashley wrote:Joanna zazdroszczę
W ogóle dziewczyny chyba zazdroszczę wam tych cesarek, wiecie ze to już i szybciej się rozwiazujecie. A tu już odpowiedni czas do wyjścia, dziec spory gabarytowo i dupa
Ja narazie potulnie czekamAle po terminie zacznę łapać doła.
Ashley lubi tę wiadomość
-
A ja po wizycie. Dostałam globulke na moją infekcje. Gbs wyszedł mi dodatni. Rozwarcia nie ma ale tak mnie zbadał ze myślałam że się posram z bólu
jak mnie to tak bolało to ciekawe jak poród i skurcze przetrwam. Ogólnie plamie po tej wizycie. Jak nic się nie będzie działo to 5 wizyta. Mam nadzieję jednak ze coś się rozkreci
na temat szyjki nic nie powiedział i sama zapomniałam zapytać
tysiaa93, szara myszka lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Tusia ja ostatnio też przy badaniu czuję że boli jak cholera i za każdym razem myślę o tym że poród będzie gorszy
Właśnie czytałam na styczniówkach relację z 20 min porodu. Marzenie...
Strasznie mi się nudzi. Mąż drzemie a mnie roznosi. I chyba się przejdę do lumpa bo nie mam innego pomysłu... -
nick nieaktualnyButelki mam z canpola, niby antykolwe a ze smoczka się leje...
Jutro po wizycie mamy skoczyć kupić ze 2 lovi aktywne ssanie bo słyszałam że są bardzo dobre. Ordynatorka polecała mi kremy z serii Skarb Matki. Słyszałyście?
Krem na brodawki z tego rewelacja!
Dla dziecka na odparzenia zwie sie 'zdrowa pupka' :p nazwa genialna, tani dobry polski produkt. Naprawdę polecam -
Joanna powodzenia ! Ja tez będę miec cc w przyszłym tygodniu prawdopodobnie ale dr jeszcze zdecyduje w który dzien napewno
Joanna_88 lubi tę wiadomość
Po 3 poronieniach
2021- 1 procedura IVF
-30.30 Punkcja- uzyskano 20 komórek z czego 14❄️
-Transfer odroczony z powodu ryzyka hiperstymulacji
-zapłodnionych 5 komórek ❤️❤️❤️❤️❤️ PGS-zdrowe -5❄️❄️❄️❄️❄️
- 01.06 kriotransfer❤️
-11.06 beta 415
-14.06 beta 1656
-29.06 -28dpt- mamy serduszko ❤️ -
No właśnie ja mam jedną z Nuk-a a laktator kupiłam Lovi i moja przyjaciółka też polecał butelki Lovi. Na razie nie kupuję ale jak będzie trzeba to na się na nie zdecyduję.
O tej firmie Skarb Matki czytałam na "srokao.pl" i ponoć niezbyt fajny bo zawiera cynk ale jak wiadomo wszystko trzeba przetestować na sobie bo każdemu co innego podejdzie. -
Joanna super, że jutro zobaczysz maleństwo. Życzę ci spokojnego porodu obyś po cc szybko doszła do siebie i oczywiście zdała nam relacje
Trzymam kciuki!!!
Myszka ja mam dokładnie taki zestaw przygotowany na wyjście małejMyślę, że to w zupełności wystarczy no chyba , że mrozy powrócą.
Vayn ależ słodziuchna ta twoja dziewczyna! Mąż musi być zakochany po uszyszara myszka, Joanna_88 lubią tę wiadomość
-
Tusiaa wrote:No właśnie mówił że moze wytrzymam do poniedziałku
Żadna z was nie mówiła ze badanie rozwarcia tak boli..
Tusia no teoretycznie to nie boli takie badanieMoże już masz tam wszystko tak wrażliwe, że cię bolało. W każdym razie coś czuję, że cię ruszy niebawem
-
nick nieaktualnyTusiaa wrote:No właśnie mówił że moze wytrzymam do poniedziałku
Żadna z was nie mówiła ze badanie rozwarcia tak boli..tylko jest nieprzyjemne
Ja mam buletki aventu i medela calma od laktatora. Oj tylko rozruszam laktacje to mężulek będzie z Młodą siedział -
A ja znowu mam mętlik w głowie jaki szpital wybrać - byłam już nastawiona na jeden, ale teraz położna mówiła, że dziewczyny bardzo polecają inny, nad którym też się zastanawiałam. Tylko tam nie ma zzo... ogólnie nie chcę go brać, ale nie wiem, czy dam radę bez... MASAKRA!
-
tysiaa93 wrote:Widzę, że nie ma cię na naszej liście, podaj dane jak chcesz
a co konkretnie mam podać ? Termin porodu wg OM 15 luty- dziewczynka
Po 3 poronieniach
2021- 1 procedura IVF
-30.30 Punkcja- uzyskano 20 komórek z czego 14❄️
-Transfer odroczony z powodu ryzyka hiperstymulacji
-zapłodnionych 5 komórek ❤️❤️❤️❤️❤️ PGS-zdrowe -5❄️❄️❄️❄️❄️
- 01.06 kriotransfer❤️
-11.06 beta 415
-14.06 beta 1656
-29.06 -28dpt- mamy serduszko ❤️ -
natic wrote:Nie ma mnie bo niestety późno odkryłam to forum
a co konkretnie mam podać ? Termin porodu wg OM 15 luty- dziewczynka
Gorgeous wybrałabym szpital w którym jest dostępne zzo, tak na wszelki wypadek, będziesz się czuła lepiej psychicznie, że możesz o nie poprosićDeliliah, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Georgus ja ostatnio byłam w szpitalu w którym rodzic nie bede ponieważ nie ma tam znieczulenia,a szpital zrobił na mnie niesamowite wrażenie,ale nie jestem taka desperatka aby pchać sie tam jak nie ma znieczulenia
W sobote jade do tego w którym bede rodzic i mam nadzieje ze rownież bede oczarowana
Zaraz ruszam do sklepu w poszukiwaniu torby dla córci obym w koncu znalazła to wtedy spakuje Nasgorgeous lubi tę wiadomość