Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej.
Lexi to trzymam kciukasy by się rozkrecilo szybko i bezboleśnie.
Myszko zostało Ci tylko się spokojnie obserwować.
Ja dziś firanki w pokoju młodego powiesiłam i dostałam opierz od meza.
Sam dokończył
No i wczoraj delikatnie zasugerował ze trochę mi się przytyło w tej ciazy
Jakbym tego sama nie wiedziała.
-
Gezanew mój też wczoraj jak przyjechał to powiedział że się pucek zrobiłam
ze mam grubsza buzie a ja do niego ze puchne przed porodem
Mi przed chwilą czop chyba odpadł. Oczywiście miałam skurcz i polecialam na kibelno i siedzę i siedzę a za chwilę słyszę plum i w sumie już sama nie wiedziałam z której dziurki to wypadło ale jak się przyjrzalan temu bliżej to był to taki zbity mały glutek ale dało się go rozciągnąć taki niby śluz
Kubuś
-
Lexi trzymamy kciuki!!!
Mogl to być śluz choc dziwny zbitek. Przed tym miałam ze dwa mocne skurcze takie inne niz zwykle i od tego czasu cisza. Nie no na ten weekend to chyba sie juz nie zalapie, ale kto wie : D -
3dni mnie nie było a tyle do nadrobienia hoooo:)
Tym ,które już urodziły życzę wszystkiego dobrego !!!!
Tym ,które jeszcze nie urodziły a zapewne już by chciały życzę szybkiego rozwiązania...
My się kulamy jeszcze:) ,jakoś.We Wtorek mamy wizytę ale nic sie nie dzieje .Dziś , mąż wrócił z siłowni i stwierdził że bedziemy sprzatać cała chate.Umyje okna ,zmieni firanki ,zrobi cała reszte a ja mam tylko nadzorować
Gulasz sie robi , jutro mamy fhlomarkt dziecięcy (super sprawa) na pewno pojdziemy! Tak wszystko po staremu .Aby to terminu:)
-
Tusiaa wrote:Myszko myślę że to mógł być czop
nie mów hop bo różnie może być
Mi się wydaje że jesli to czop to raczej jego kawałek. Bo teraz np mam suchutka, żadnego śluzu. Ojjjj ciekawe co będzie : D
Przenieśliśmy dzis łóżeczko do salonu czyli tam gdzie będzie stalo. Troche mi przykro ze nasz dzidziuś nie będzie miał takiego ślicznego pokoiku jak Wy pokazywalyscie bo tak biednie to u mnie wygląda ale on są będzie ozdoba : ) -
Myszko nasza córeczka tez będzie z nami w salonie a znając życie to swoją kolyske będzie musiała dzielić z kotem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 16:26
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Była położna i dodała mi otuchy ☺
Laktacja się rozkręca, mała potrafi ładnie zassac, mam si nie poddawać ☺
Biedroneczka29, gezanew, szara myszka, marissith, d84, tysiaa93, Astra lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualny