Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
ale wszystkie smacznie śpią, chyba przed weekendem chciały się wyspać
Ja witam się oficjalnie w dniu mojego porodu wg OMszanse, że dziś pojadę na porodowka puki co zerowe
Lexi150, Moniaa, lula.91, niecierpliwa_92, Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Dzien dobry!
Wszystkie się chyba na porodówkę szykują.
U mnie bol jak na okres. W nocy mocno brzuch się spinał no i dalej plamię. Ja chce dziś urodzic!Kri, lula.91, szara myszka, Mila920, Evans lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Lexi trzymam kciuki za twój dzisiejszy poród
Zosia malutka jest urocza
Ja już rano byłam na badaniach ostatnich ,musiałam powtórzyć bo mocz cos kiepsko wyszedł. I jaki zdziw , po raz pierwszy zostałam przepuszczona w kolejce ze względu na mój stan :-o Jakaś kobitka po 30stce oczywiście musiała swoje żale pokazać , ze przecież jest kolejka i takie tam a ludzie na nią, że przecież kobiety w ciązy i dzieci mają pierwszeństwo. Dla mnie spoko bo bym poczekała ale , ze ludzie się uparli co by mnie przepuścić toż to grzech nie skorzystaćPierwszy i pewno ostatni raz mnie taki zaszczyt kopnął.
Aaaa i wiecie mąż od rana chodzi za mną jakoś dziwnie podejrzanie ...chyba ma zachciewajkęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:30
Moniaa, lula.91, Zosia_wop, Tusiaa, Evans lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Małż usłyszał wczoraj o tym rozwarciu na opuszek i odchodzący czopie śluzowym i nagle stracił ochotę na sexy... Biedak się wystraszył...
Dam mu kilka dni na przełknięcie tej informacji i go dopadnę
L, Moniaa, Lexi150, Tusiaa, Evans, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
u mnie kilka skurczy nad ranem a teraz ćmi jak na @
Plus tego jest taki, że udało mi się kupić kocyk z hm jak się przewalałam w łóżku ze skurczamihttp://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0315933001.html i jeszcze promka -25%
Kri nie wiem jak jest z nospą, ja nie biorę na razie.
Lexi a mocno plamisz? może to czop?
L korzystaj póki możesz. Wczoraj się tryniłam jeszcze w kolejkę do rossmanna po pieluchy, a co, pewnie ostatni raz
Ashley spokojnie, dzień się dopiero zacząłmasz jeszcze szanse
Lexi150, Tusiaa, Ashley lubią tę wiadomość
-
Kri mi lekarz już tydzień temu powiedział, żeby nie brać już nospy i magnezu, chyba że mega boli i spać się nie da to 1 zwykłą nospę na noc. Nawet chyba na ulotce jest info żeby nie brać przy porodzie - ale skąd na początku wiadomo że to to
Co do plamień lekarz mi mówił, że takie brązowe czy ciemno czerwone są normalne, bo przy rozwieraniu szyjki pękają naczynka krwionośne i mogą się takie pojawić, ale gdyby pojawiła się jasna czerwona krew to do szpitala i to szybko.
Zastanawia mnie bo o to się nie spytałam, czy jak odchodzą zielone wody to jak szybko trzeba być w szpitalu i czy wystarczy 2st referencyjności czy raczej 3ci?
W nocy 2 mini skurcze miałam, mi się wydaje że je przesypiam bo czuję je tylko jak wracam do łóżka po nocnym sikaniu, a ostatnio mi się dobrze śpi. W pon ktg i badanie w szpitalu przez mojego gina to zobaczymy co wyjdzie.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D84 2 stopień wystarczy. U mnie jest 2 i już kilka kobiet zielone wody mialo. Ja dziś pod ktg godzinę lezalam bo dziecko spalo.
Lexi a ja już po obchodzie. I teraz lenistwo do końca dnia bo nic mam nadzieję się dziać nie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:48
-
A moja młoda urządziła se ostatki od 5 do 6 waliła po żebrach tańcząc chyba sambę heh
wczoraj od późnego popołudnia skakała po żołądku, że jak się chciałam położyć to kwas od razu znajdował się w ustach... obrzydlistwo!!!
Ale dziś już mam nadzieję będzie spokojniej -
Dziewczęta jestem po badaniu. 2cm rozwarcia. Plamienie właśnie stąd. Dziś ewentualnie jutro rodzimy!
vayn, monjovika, L, Moniaa, Ashley, marissith, szara myszka, Tusiaa, domiii, e-ness, Biedroneczka29, Evans, Doti87, Bruśka, tysiaa93, dana222, Kri, niecierpliwa_92, Mila920, d84, Zosia_wop lubią tę wiadomość