Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj byłam znowu na ktg - tak jak we wtorek pisało się dużo skurczów i na najwyższym poziomie, to wczoraj były słabiutkie. Do tego moje dziecię, które ciągle było po lewej stronie, wczoraj znalazło się po prawej - nie wiem, co Jasiek tam wyczynia, ale nie dziwię się, że czasami jak mnie walnie, to mam gwiazdki w oczach. Generalnie lekarka powiedziała, że szyjka zgładzona, ale zamknięta. Posprawdzała mi brzuch i powiedziała, że dziecko duże będzie, bo u mnie na brzuchu tłuszczu nie ma, a wszędzie czuć dzidziusia. No i stwierdziła, że spokojnie jeszcze parę dni pochodzę, mówiąc, że tak ładnie wyglądam i chodzę, że jeszcze spokojnie daje mi czas. Cholera, a w domu chodzę jak babuleńka...
Jak zajdę w poniedziałek do mojej ginekolog to chyba ją obstawię, że narobiła mi nadziei, a ja tu zaraz przenoszę. :[
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Moja psia śpi z nami
to nasza pierworodna prawie
na pewno będzie się dobrze Kluską zajmować
Przeszłam prawie 3 km i kręgosłup mi zupełnie siadła skurczy ni ma
Ja dzisiaj poszłam do Biedronki na małe zakupy obiadowe (mam ok 500m) i jak wracałam to mnie takie skurcze zaczęły brać, że mi leginsy zaczęły się zsuwac i z tymi siatami z brzuchem nie mogłam ich poprawićjeżeli ktoś spojrzał na osiedlu przez okno to musiał mieć niezły ubaw
A skurcze mam bolesne, właśnie najczęściej jak chodzę, promieniujace od krocza/odbytu na brzuch i kolana... -
Skurcze miałam juz co 10 min, ból krzyża sie nasila ale na badaniu cały czas 2 cm. Nic nie ruszyło. Pani dr kazała iść po ciepły prysznic i spróbować zasnąć wiec próbuje. A i po badaniu wyleciał czop. Tak brązowy długi glut.
tysiaa93, marissith, Evans lubią tę wiadomość
-
Lexi spróbuj zasnąc o ile to możliwe, regeneruj siły i do działania
Nie poddawaj się , wszystko swoim tempem idzie do przodu a Ty musisz byc dzielna
Teraz niby nic sie nie dzieje ale za godzine czy dwie już możesz miec wieksze rozwarcie. Nigdy nic nie wiadomo
Kubuś
-
Dziewuszki pamiętam poród mojej Księżniczki jakby był wczoraj, a był dokładnie 6 lutego 2015. Pozdrawiam i życzę szybkich i bezbolesnych porodów, a i oczywiście zdrowych Dzieciaczków
dana222, tysiaa93, gezanew, Biedroneczka29, As ieńka, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Ja też nie rodze aktualnie, Luby wykorzystany - skurcze są ale takie jak do tej pory, zobaczymy do rana
Tymon ma czas do 7 na decyzję czy wychodzi czy nie bo inaczej stary idzie do pracy na 24h i będzie musiał poczekać do poniedziałku
Lexi trzymam kciuki!
-
Lexi widocznie u Ciebie potrzeba trochę więcej czasu na rozwój sytuacji. Nie zdziwię się jakby Cię wypuścili a Ty byś do nich wróciła po paru godz
nadal trzymam kciuki
A mi oprócz zatkanego nosa, suchego bolacego gardła nic się nie dzieje albo nie czuje
Mężu mnie uświadomił ze jak miałam czop przeźroczysty to urodze wtorek - środaznawca się znalazł hehe a ja nie chcę tyle czekać bo się będę denerwować tylko . Oprócz tego że szpitalem to jeszcze tym że go nie ma i jest w pracy.
Gorgeous no ładnie , powoli się przygotowujeszmoże Ty nas zaskoczysz
gorgeous lubi tę wiadomość
Kubuś