Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za pomoc "opryszczkową"
Może któraś z was skorzysta właśnie wyczytałam na fb, że zamykają sklepy mothercare w Polsce i podobno mają bardzo duże wyprzedaże. Aktualnie w Warszawie są otwarte już tylko sklepy: C.H Blue City, C.H Wola Park, oraz C.H Promenada.
W 5.10.15 też wyprzedaż:
http://www.51015kids.eu/wyprzedaz?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_content=feed&utm_campaign=2016-02-06_ret_wyprz&cid=km0144 -
A ja dziś miałam taki skurcz po jednej stronie brzucha, że jak takie są porodowe to ja dziękuję, domagam się zzo albo cesarki. Juz kilka miałam dzisiaj takich mocniejszych... Żebym was przypadkiem nie wyprzedziła, sprężać się!
A jak nie wyjdzie wam ten weekend to kolejny jest fajny -
Kri wrote:A ja dziś miałam taki skurcz po jednej stronie brzucha, że jak takie są porodowe to ja dziękuję, domagam się zzo albo cesarki. Juz kilka miałam dzisiaj takich mocniejszych... Żebym was przypadkiem nie wyprzedziła, sprężać się!
A jak nie wyjdzie wam ten weekend to kolejny jest fajny
Kri działaj działaj, szkoda weekenduA kolejny weekend już zajęty
gezanew lubi tę wiadomość
-
Biedroneczko a ja gdzieś słyszałam że rozgrzewające maści to nie za bardzo w ciąży. Ale to pewnie zależy gdzie mssz zamiar się smarować. Bo jak pod nosem na katar to raczej nie ma przeciwwskazań.
Kri no właśnie u mnie od jakiegoś czasu zdarzają się takie mega bolesne a ponoć to tylko straszaki
L wolałabym bez indukcji chociaż teraz jestem juz tak wymeczona ze wszystko mi jedno. Byle Mały był zdrowy i bezpieczny.
Właśnie leżę pod ktg i mialam taki bolesny skurcz. Ktg pokazalo 90 i jakiś czas sie tak utrzymywalo wiec może coś się rusza. -
My jeszcze nie wyszliśmy. Płakać mi się chce. Zostajemy najmniej do środy bo mamy zoltaczke. Do dziś pokarmu nie miałam i to jest dramat bo wielka łaskę robią że mieszankę dadzą a jak nic nie leci to co ma się zrobić. Na szczęście dziś już mam pokarm. Wydzieraja Sue przystawiac dziecko ale jak ono się denerwuje bo nic nie leci to ciekawe jak. Do tego mały musiał mieć wczoraj pidcinane wiezadelko bo to było przyczyną słabego chwytania i stymulacji piersi. Aż się boję co będzie. Jak się krowy trafia to znów będzie Meksyk oby mi pokarmu wystarczyło. Już mam dość.... Nawet nie ma jak do toalety wyjść czasem. Nie mówiąc o śnie.
-
Brusia mojej kuzynki córka tez miała podcinane wiezadelko i później juz nie miala żadnych problemów z kp. I tego Tobie życzę. A co do położnych nie daj sie. A jak coś to zglaszaj skargę. Duzo sil dla Was :*
L brzuch jak skała sie robi. Nawet Mąż juz wie kiedy skurcz łapie jak akurat brzucha dotyka. A z tym krzyżem to ja mam tak, że mnie boli cały czas a nie tylko przy skurczu więc ciężko mi stwierdzić czy promieniuje. -
szara myszka wrote:Tusiaa a jak on to wydedukowal, na jakiej podstawie??
A na takiej podstawie bo czytałam na temat czopów i że niby jak jest podbarwiony krwią czy brazowy czyu jaki tam to że poród może nastąpić szybciej .A że ja miałam przezroczysty to stwierdził że urodze poźniej hehe
A ja dzisiaj czuje że mnie krocze boli ale nie wiem czy od siedzenia na piłce okrakiem czy od seksu bo az dwa dni pod rzad był hehe
Mój brzuchol tez taki sie trasznie twardy robi i wtedy mam takie wyzyny i doliny i dosłownie czuje i widze gdzie dziecko leży albo to moje złudzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:04
szara myszka lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Kada nic innego nie robie tylko czekam.
Znowu mi czop wyleciał a myślałam, że wczoraj to było wszystko. Dużo tego bedzie?
Tusia to zaszalałaśdwa dni pod rząd to niezły wyczyn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:10
-
no i ja się wypisuje z dzisiejszego rodzenia bo nic z tego nie będzie. Muszę sie pogodzić z tym faktem że sama bez męża pojade na porodówkę
Mi sie wydawało że mój czop był duzy a Tobie lexi wypada po kawałku czy wydaje Ci się że ejst spory? Aaa jakiego koloru był Twój czop?
Noo i dzisiaj jeszcze raz a jutro się nie ruszecipkę będę miała znieczuloną aż do porodu hahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:13
L, Lexi150 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Ja mam tez czesto twardy ale nie zawsze boli. Teraz to juz taki czas i tych przepowiadajacych bolesnych bedzie tez wiecej - ale w koncu sie doczekamy wszystkie
Lexi wiem ze to sie latwo mowi i nie dziwie Ci sie juz chcesz miec dzidzie przy sobie jak tak dlugo sie juz meczysz :*
Mi dzis tez znowu malutki zlepek glut wylecial, tym razem taki jakby koloru lekko zoltego ;/ nie mam infekcji na bank ani nic, ciekawe co to w takim kolorze.
Co do czopa wlasnie to moja kolezanka mowila ze jej chyba przez tydzien codziennie kawalek odchodzilo, tego tam jest sporo takze to moze na raty odchodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:20