Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:O 10.05 na świat przyszła Gabrysia. 3550g i 53cm, poród siłami natury.
Bolało okropnie ale cieszę się, że już mam to za sobą!
Ale fajna niuńka... I po młodej widać ze się namęczyć podczas porodu.
A Ty tak incognito z tym swoim porodem heheTusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj pisałam, że mi się ten pomarańczowo czerwony śluz pojawił. Z czasem było go coraz więcej i miałam trochę boli krzyżowych. Do szpitala mam 40km więc pojechaliśmy. Na ktg częste ale krótkie skurcze, a na fotelu rozwarcie na 6cm, w zasadzie nic nie czułam. A wody odeszły mi dopiero podczas partych. Bolały jak cholera. Pod koniec nie miałam już sił i wypychali ją z brzucha a ja wtedy parlam. Na szczęście jest cała i zdrowa
szara myszka, Evans, marissith, As ieńka, vayn, Zosia_wop, mallinka lubią tę wiadomość
-
Lexi biedulko to sie wymeczylas, odpoczywaj :*
Asicka 81 - gratulacje!!!
No i Tysiaa!!! Albo cos przeoczylam albo calkiem z nienacka co nie??Gratulacje, sliczna ksiezniczka
Fajnie czytac ze bolalo ale da sie przezyc i ze taki ekspresowy porod kolejny juztysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tysiaaaa! Gratulacje wielkie kochana!!!! Gabrysia piekna!!!! :-* buziaki, duzo cycuj:-*
Moja Jagoda miala wczoraj strasznydzien.. Spala po 15 min i ciagle krzyczala.. Ale jak.. Serce sie kroilo...noc byla spokojna.. Dzis na razie tez ok.. Jem sama bulke wroclawska z szynka, herbate podla lure, kompot z jablek, ryz z jablkami...mieso gotowane w wodzie...zero slodyczy, zero mleka i jego przetworow...tysiaa93, As ieńka lubią tę wiadomość
-
Tysiaaaa! Gratulacje wielkie kochana!!!! Gabrysia piekna!!!! :-* buziaki, duzo cycuj:-*
Moja Jagoda miala wczoraj strasznydzien.. Spala po 15 min i ciagle krzyczala.. Ale jak.. Serce sie kroilo...noc byla spokojna.. Dzis na razie tez ok.. Jem sama bulke wroclawska z szynka, herbate podla lure, kompot z jablek, ryz z jablkami...mieso gotowane w wodzie...zero slodyczy, zero mleka i jego przetworow... -
Wlasnie jak tak czytam rozne doswiadczenia to naprawde mozna stwierdzic ze kazdy porod jest inny
Czasami po silnych bolach ktos trafia na porodowke i slyszy ze ma 1cm, a czasem nic sie nie dzieje i jest kilka cm. Tak samo jak z tym rozwarciem. Z pozamykanej szyjki mozna urodzic za dwa dni, a z rozwarciem chodzic dwa tygodnie. Kazda jest inna i w sumie jest w tym cos fajnego
tysiaa93, Evans, As ieńka lubią tę wiadomość
-
Mamusie gratuluje !!!
Tysia w koncu sie doczekałas,śliczna pyzunia
Lexi biedulko tylko sie nacierpialas.
A mi lekarz zapisał syrop i sie wkurw***bo syrop raczej nic nie zdziała chyba bede musiała do mojej gin isc moze ona przepisze cos mocniejszego,dzis wyczytałam ze kaszel moze wywołać poródtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Asicka gratulacje!!! Duuuzo sil i zdrowia
Tysiaaaa , ale mnie zaskoczylas .... Gratulacje ! Gabrysia slicznasamych szczesliwych chwil !!!
U mnie bez zmian , moze I mam troche skurczy , ale to takie twardnienie brzucha tylko I bol jak na okres , a nawet moje okresowe to byly sliniejsze .... Troche plecy bola ....
Dzisiaj jeszcze wizytuje , a jutro o9:30 rano ide do szpitala na wywolanie , no chyba , ze dzisiaj jeszcze lub w nocy synek sam sie zdecyduje
Pozdrawiam wszystkietysiaa93, szara myszka, Kri lubią tę wiadomość