Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mam już synka na świecie
Lexi150, Zosia_wop, Tusiaa, mallinka, As ieńka, L, dana222, d84, gezanew, Biedroneczka29, tysiaa93, Moniaa, marissith, tulipanna, szara myszka, Kri, Evans, Astra, Doti87, vayn, madzia.rka, lula.91, Mila920 lubią tę wiadomość
Asiula -
Dziewczyny powodzenia na porodówkach
a tym ktore czekają na "znak" życzę zeby szybko przyszedł
Florka płacze idziemy cycowaćmiłego dnia !!
As ieńka, Moniaa, Kri lubią tę wiadomość
-
Lexi ale i tak Cie to nie ominie
także lepiej teraz niz dalej się meczyc i meczyc... Ja sobie wyobrażam jaki to musi byc ból i jakoś juz nie jestem przygotowana tak jak wcześniej byłam... Lexi a Ty miałas kurcze krzyzowe czy brzuszne?
Asicka super że małego juz masz na świeciea Ty jak się czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 14:39
Kubuś
-
Ze mną dzisiaj tez rożnie bywa albo płacze albo wkurzam sie na męża. W sumie przez cała ciąże chyba nie miałam takiej huśtawki nastrojów. Teraz sie troche polepszyło, bo byłam u kosmetyczki zrobic sobie brwi, ale nie wiem na jak długo humor powrócił...
Moj maz ma dzisiaj wolne, fajńie by było rodzic, pomimo tego ze chce rodzic z mama a nie z nim, ale przynajmniej cos by postresowal
Asicka gratulacje!!!
-
Asicka gratulacje!!!!
Ja po ktg zapis ponoć piękny i tyle, o ile 3 szlaczek to skurcze to miałam je maxymalnie na oszałamiającym poziomie 30!!!!!!!! Podczas ktg dziecię dostało czkawki i było to słychać inaczej niż bez niej heh.
Po badaniu wody i przepływy ok, szyjka miękka ale długa.
Potem się mega wkurwi**** tak więc ten dzień jest zaraźliwy.
Wychodzę ze szpitala i komórka sama z siebie się zepsuła, nie da się jej w ogóle włączyć, już kurde nie miała kiedy, ani nie zdążę jej dać do serwisu ani nic, znalazłam jakaś starą to nie mam do niej ładowarki qwa............ potem doszłam do domu kupując wcześniej ciacho na pocieszenie siadam przed kablówką, wczoraj nagrałam sobie serial chce go glądać i co nagrywarka się zjeb***** co za dzień!!!!17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Oj to widzę jakiś nie wesoły dzień mamy
ja ostatnio chodziłam taka mega wkurzona i sama nie wiedziałam dlaczego.
Tusia na początku bardzo bolał krzyż a skurcze były znośne. Za to jak się rozchulaly skurcze to już nic więcej nie czułam.ale w przerwie pomiędzy nimi az odplywalam momentami.
-
O 10.05 na świat przyszła Gabrysia. 3550g i 53cm, poród siłami natury.
Bolało okropnie ale cieszę się, że już mam to za sobą!
A oto moja puculka
Tusiaa, gezanew, marissith, Moniaa, olenka173065, d84, tulipanna, szara myszka, dana222, Evans, Biedroneczka29, Kri, Monkey, mmarzenak, niecierpliwa_92, Lexi150, monjovika, As ieńka, Astra, L, Pianistka, vayn, madzia.rka, Doti87, lula.91, Zosia_wop, Mila920, gorgeous, mallinka, Ola_45 lubią tę wiadomość