Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysiaczku i Gabrysiu milion całusów. I ogromne gratulacje :*
Aż nie mogę uwierzyć
Tuli miałam tylko próbę żeby zobaczyć czy organizm sam podejmie próbę porodu ale skoro nic się nie działo to nie było sensu męczyć i mnie i Małego. Czekamy az będziemy gotowi. Moja szyjka przygotowana ale widac Synuś niekoniecznie.Evans, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje dla nowych mam:) Teraz to się zacznie jazda bez trzymanki
U nas według usg dziś termin i cisza. Takie błogie lenistwo, że nawet mąż i kot mi polegli na kanapie i śpią mając w poważaniu cały świat
Ale powiedzcie mi czy macie też taki ból w pachwinach? Tak mnie rwie, że jak wstaję z kanapy to muszę parę sekund odczekać bo kroku nie mogę zrobić. Jak już chodzę jest ok, ale jak się nie ruszam przez jakiś czas to masakra jest. -
Gratulacje Tysia:)
Super wiadomość dużo zdróweczka dla was!!!!
Namida chyba każda z nas ma takie bóle:/ Wczoraj widzisz zrobiłam 4km przyszłam siadłam i wyłam z bólu.Dzisiaj wysprzatalam cała chate umyłam 6okien:p ,wszystko wszystko i czuje sie świetnie:)tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Namida ja takie bóle mam, na początku miałam z jednej strony teraz z obu, i najbardziej czuć przy stawaniu i zmianie pozycji.
Biedroneczko ja na przełomie 1 i 2 trym miałam mega kaszel+gardło i skończyłam na wziewnym sterydzie, ale kaszlało mnie tak, że parę razy zwymiotowałam z kaszlu!!! Po skończeniu sterydu dalej w najlepsze kaszel był ale łagodniejszy taki suchy i drapanie w gardle i pomógł mi właśnie na to syrop z porostu islandzkiego (u nas się isla nazywa) bo dobrze nawilżał błonę śluzową.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dziewczynki gratulacje :-*
My dziś też przywitalismy naszego synka
O godzinie 11.02 przyszedł na świat przez cc Aleksander waży 3800 długość 61 cm urodzony w 39tc i 5dniu. Jest cudowny jestem przeszczesliwa. Jak wrócimy to wrzucę zdjęcia.d84, vayn, Doti87, tysiaa93, As ieńka, Lexi150, Evans, L, niecierpliwa_92, dana222, Bruśka, Zosia_wop, Kri, szara myszka, gezanew, marissith, Mila920, Biedroneczka29, tulipanna, Tusiaa, olenka173065, Astra, mallinka lubią tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
Gratuluję dziewczyny!!!!!! Ale idziecie z tymi poradami
woow... Ja czuję że jeszcze jeszcze poczekam i nie chce za cholere mieć wywoływanego porodu!!!!! Ehh zobaczymy co wyjdzie...A dzieciaki słodkie są, jeszcze raz gratulacje mamusie
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaa jakie tutaj dzisiaj szaleństwo! Gratuluję!
Tysia Gabrysia cudowna :*
Lexi bidulko, obyś mogła pójść do domu i wrócić na ekspresowy poród
Tuli ja tak jem od 3tyg zupa, pierś gotowana i bulka z masłem i szynką. Mleka wiem,ze nie mogę, wczoraj spróbowalam twaróg z jogurtem naturalnym i młodej nic nie było. Herbaty piję sporo - biała o smaku owocowymWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 17:19
-
Tysia, a Ty to mnie mega zaskoczyłas. Połozylam sie na troche, wstalam po godzinie, a tu nagle zdjecie dzidziusia. Musialam pare razy czytac, ze to Gabrysia
super, moje gratulacje
Niunia słodka i zazdroszczę (pozytywnie oczywiscie), ze juz masz to za soba
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Wlasnie dostalam tel z biura mojego lekarza , ze zamykaja jednak dzisiaj , Bo u mnie rozpoczal sie storm sniezny kilka godzin wczesniej I ktory ma trwac nieprzerwanie , dzisiaj , jutro I dzien po jutrze , mam sie stawic do szpitala planowo jutro , ale kurde pogoda ..... A mowie Wam sypie rowno , ciekawe czy moj Lekarz dojedzie na moj porod czy nie w sniegu zostanie, albo ja gdzies sie w drodze zakopie
Ahhhhhhhhhhh bede miala co opowiadac synkowi
No chyba , ze ze szpitala zadzwonia I powiedza by nie jechac ? , ale to chyba niemozliwe , a moze , no nie wiem , jaja jak berety ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 17:35
tysiaa93, As ieńka, marissith, Tusiaa lubią tę wiadomość