Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroneczko trzymaj się.
Miła gratuluję i życzę zdrówka mamusi i maluszkowi
Ja dziś miałam pierwsze Ktg. Dowiedziałam się tylko ze zapis prawidłowy... co kolwidk miało by to oznaczać na kolejne ktg mam się zgłosić za tydzień w dniu terminu porodu.
Chyba ze po drodze Zuska zdecyduje wyjść.
Na razie czekamy.
Mimo wszystko dziś miałam dzień śpiocha - trzy drzemki zaliczylam.
Kiedyś obiło mi się o uszy, że nadmierna senność to tez objaw porodu... niby organizm domaga się odpoczynku przed wysiłkiem. ... zobaczymy co z tego wyniknie. -
Biedroneczko życzę Tobie dużo, dużo siły i zdróweczka. Po antybiotyku będzie lepiej. Odpoczywaj i nabieraj energii. :*
Kri piękne te zdjęcia ale faktycznie te ostatnie to chyba jakiś fejk. Spakowałam Mężowi aparat na porodówkę ale nie wiem czy nie będziemy zbyt przejęci żeby robić zdjęcia
Mila dzielni rodzice z Was! Szybkiego powrotu do domku już we trójeczkę
A ja dziś byłam po dalsze zwolnienie i lekarka wypisała mi aż do 10.03 a termin mam na 23.02Więc przynajmniej w tej kwestii spokój
-
Biedroneczko ktoś też pisał tu chyba na forum ze soda oczyszczona żeby plukac... Może też to pomoże zamiast solą plukac. Spokojnie się wyleczysz i mała wyjdzie jak będziesz zdrowa
A ja się zbulwersilam ktg bo Kurde wciskalam jak się mały ruszal a tego nie odnotowalo i nie dość że lezalsm dłużej bo pewnie o mnie zapomnieli to będę miała chyba powtórkę. Jak mam te pasy to nie mogę się skupić kiedy mały się ruszaale brzuch w ciągu 30 min stwardnial mi chyba z 6 razy i czułam lekki ból w krzyżu.
Kubuś
-
Czesc , baby Maximilian urodzil sie o 00:22 luty 10 przez cesarskie ciecie , wazyl 3.487 kg I mierzy 52, 07 cm ...
W 39 tyg. 1 dzien ciazy ...
Opisze Wam moj porod pozniej ....
Jest sliczny I,zdrowyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 21:36
Biedroneczka29, Bruśka, marissith, szara myszka, gezanew, dana222, Moniaa, Tusiaa, tysiaa93, As ieńka, Astra, vayn, Lexi150, lula.91, L, tulipanna, monjovika, d84, Kri, Mila920, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość
-
Evans gratulacje
wracaj do zdrówka
Nie uwierzycie ale mój mąż się zdecydował być przy porodzie. Byłam ostatnio dla niego i w ogóle wszystkich nieznośna i chyba widział ze sie stresuje. Nawet dzisiaj rano się piklocilismy ale starał się być miły mimo to
Mam pytanko do tego czy on musi mieć np jakieś klapki swoje, ochraniacze na buty czy ten płaszcz na siebie czy mu to wszystko dadzą na porodowce ?tysiaa93, gezanew, Evans lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Tusiaa to na pewno zalezy od szpitala. U nas nie daja nic nikomu ;/ I mowili ze musi miec swoje buty na przebranie i na nie jeszcze te szpitalne ochraniacze. Ale kolezanka na Slasku gdzies dostala dla meza jakis zestaw do ubioru ale dla siebie do porodu tez dostala koszule. U nas nic nie daja, musisz dopytac w swoim szpitalu
-
Tusiaa u mńie trzeba mieć po prostu ubranie na przebranie i klapki, kolezanka jak rodziła w innym szpitalu to jej maz musiał wykupić w tych takich maszynach zielone spodnie i koszule, musiał mieć 2x5pln i na to nie był przygotowany, ale jak pisze Myszka, trzeba sie dopytać w swoim szpitalu
-
Evans gratulacje :*
Biedroneczka dzisiaj o tobie pomyslalam i zzastanawiałam się czy może jestes już po, wwracaj szybko do zdrowka
Tusiaa to od szpitala zależy, mój był ubrany normalnie, jedyne co to musiał kupić już w szpitalu ochraniacze na buty i ten płaszczyk, żeby mógł być przy porodzieSwoją drogą tak się tym porodem zmeczyl, że aż zachorował biedaczek...
My od 18 jesteśmy w domku, z karmieniem na szczęście lepiej, uczymy się siebie nawzajemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 23:05
Tusiaa, gezanew, Lexi150, vayn, Biedroneczka29, lula.91, dana222, As ieńka, Evans lubią tę wiadomość