Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aa dziewczyny chwale sie chwalę! Tymus przyszedł na świat dzis(patrzcie jaki mam termin hehe) o 8:20, 3220g i 58cm szczescia, 10 punktow
jest najpiękniejszy na swiecie, zakochałam się! Pięknie ssie i pokarmu tez dostatek. Jestem najszczesliwsza na swiecie
Niestety skończyło się na cc, ale z tego szczęścia nic nie boli, wieczorem beda pionizowac wtedy pewnie poproszę o morfine.
Gratuluję nowym mama bo pewnie takie są a ja nie jestem w stanie narazie nadrobić :-*
Fotka i szczegoly pozniej bo nie spalam cala nocAle jestem szczesliwa i spełniona
a tatuś pęka z dumy, pomaga mi bardzo i przy porodzie tez był niezastąpiony
As ieńka, Moniaa, vayn, L, marissith, lula.91, niecierpliwa_92, Kri, tysiaa93, Biedroneczka29, Tusiaa, d84, Astra, Lexi150, agulineczka, szara myszka, tulipanna, gezanew, mallinka, monjovika lubią tę wiadomość
-
Mila gratulacje
A no mój też mnie tak popiescil że widziałam na tych rekawicach trochę krwi. Nie trwało to długo ale jak wieczność i w ogole do mnie z tekstem seks był ? bo się polepszylo
Ja to chyba jestem bardzo wrażliwa bo mnie bardzo bolałospieta taka byłam ze szok.
Pochodzilam trochę po korytarzu. Trochę po schodach i oby coś ruszyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:57
Kubuś
-
Dziewczyny, podcztuje Was o ile mam czas, ale z pisaniem gorzej.
Gratuluje swiezo upieczonym mamusiom, ja na dzisiaj mam terminm ale ani widu ani slychu, corke przenosilam 16 dni i cos czuje ze bedzie podobnie ;/ wizja szpitala i wywolywania mnie przeraza, to byl najgorszy czas w moim zyciu, no ale nie mam zadnych twardnien, skurrczy, szyjka jeszcze twarda, nie zmiekla, brak rozwarcia, chca mnie wyslac za tydzien do szpitala ale nie dam sie, ewentualnie moge isc tam 22 lutego...nie wyobrazam sobie zostawic moje dziecko i lezec tam aby mi cudowali balonikami, oxy, zelami.
Nikodem wazy szacunkowo 3600, Wiktoria miala tyle samo 40 tc, urodzialm 16 dni pozniej i wazyla 3818, pewnie bedzie podobnie tym razem. booooje sie porodu, bo juz wiem co mnie czeka!
Trzymam kciuki za szybkie porody i zdrowe dzieciaczkitysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Mila gratulacje!
Ja właśnie po wizycie u swojej lekarki i już totalnie zgłupiałam bo w szpitalu twierdzili, że szyjki nie ma i mam rozwarcie na 2,5 cm a dziś szyjka ma ok 1cm i rozwarcie na 1,5. Cuda na kiju! Ale za to poszalałam w lumpie. -
Mila ogromne gratulacje! Ale grzeczny synuś, od urodzenia pokazuje, że będzie z niego punktualny człowiek
Cieszcie się sobą! Dużo zdrówka.
Tusiaa już niedługo. Przysiady, piłka, schody, podobno bardzo pomagają.
Lexi na co do kina idziecie? Ja już bym nie dała rady wysiedzieć niestety. Też chciałam jeszcze iść przed porodem, ale nie ma opcji. Nie te plecy.
Ciekawe jeszcze jak gorgerous, czy coś postanowili w końcu.
Biedronka jak zdrówko? Lepiej coś?
-
Piłki nie mam tu. Mogę jedynie chodzić po schodach korytarzu i przysiady robić ale weź zrób przysoad jak brzuchol przeszkadza
głupio mi w sali więc jak wychodzę na siku to wtedy robię
W ogóle też mi głupio chodzić samej po tych schodach
Lexi no to ładnie Cię oszukują i weź bądź tu mądrylekarzom się nie wierzy bo gowno wiedza hehe
Kubuś
-
Mila wielkie gratulacje!!!!
Jak dojdziesz do siebie to prosimy o fotke dzidziusia i opis porodu
Tusia trzymamy kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 15:55
-
Tusia to kręć jeszcze bioderkami przy chodzeniu.
Astra ostatnio byliśmy na Pitbullu i dałam radę a dziś Maż chce iść na horrora "The Boy". Ja co prawda horrorów nie lubię ale z nim mogę iść. Najwyżej będę cały czas oczy zakrywaćAstra lubi tę wiadomość