Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Ależ miałam ciężką nockę. Kilka mocnych skurczów około 22.00 później wyczekiwanie czy coś się ruszy ale pozostał tylko ból krzyża i okropny ból w pachwinach do teraz. Oczywiście nie obyło się bez defilady do kibelka chyba z 5 razy tak, że dzisiaj jestem padnięta i jeszcze ta pogoda dobijająca
Namida jak tam dzisiaj się czujecie ???
Tusia ja od lekarza kiedyś usłyszałam, że te witaminy musujące są kiepskie. Ich przyswajalność to 5-10 % , smak mają dobry ale wartości takich jak zwykła tabletka na pewno nie.
-
Moniaa wrote:No i NAJLEPSZE cały czas sprawdzając termin z om wychodziło mu na 27.02 a dziś na 1 marca hahah
To jak w szpitalu na to będą ewentualnie patrzeć, w związku z tym ile dni po terminie? Od której daty?
Żebyśmy się marcówki nie zrobiły -
Mo właśnie wczoraj dopiero do karty mi wpisywał. Z wszelakich aplikacji wynikało 27.02 natomiast on wpisał 01.03. Ajj ja tam się nie stresuje. Buńka wyjdzie kiedy będzie miała chęci. A jak nie to ostatecznie pomożemy hehe
Czyli nasi ginowie tak samo wyliczali. Bo do terminu z apki dodali 3 dni.
Ale na kolejną wizytę mam wziąć usg z 12tc bo chciał zobaczyć jaki tam termin widnieje. A tam jest 23.02. Wiec nie wiem co z tego wyjdzie. -
Asicka gratulacje
To mój gin jakiś dziwny jest chyba bo wpisał mi normalnie tp tak jak z om wynika. Nawet nie korygował o te kilka dni ze względu na transfer. Ale w sumie u nas nigdy termin dalszy nie wyszedł niż z om, jak juz to troszkę do przodu zawsze.
Tusiaa jak tam dzisiaj? -
Hej dziewczyny! Jestem lutowa nama 2015!
Zycze powodzenia na porodach!
Ja rodzilam naturalnie i porod mialam wywolany. Bolalo ale zawsze nozna poprosic o znieczulenie to troche ulzy na poczatku:)
Na bolach partych juz znieczulenia nie mialam.
Moj maz byl ze mna i uwazam ze warto! Na koncu jestsie bez sil wiecma moze pomoc sporo, podac wode:)
Na koncu u mnie wygladalo to tak ze kaza przyciskac glowe do kaltki piersiowej i podciagac nogi. Jak juz sie wyprze glowke to drugie parcie i maly czlowiek wychodzi:)
Ale jak juz poloza wam na piersi takie male cudo to nic nie jest wazne. Tylko to ze juz jest na swiecie!
Kazdy daje rade to dacie i wy:)
Wspolpracujcie z polozna!
Powodzenia!!
Pozdrawiam!!HeCallsMeMagi, Doti87, As ieńka, niecierpliwa_92, Biedroneczka29, dana222, Kri, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki
Ja mam termin na 14/02 (a z pierwszego USG na 7/02) 4/02 moja gin powiedziala, ze mam rozwarcie na dwa palce i zrobila mi przy okazji masaz szyjki (5/02 i 6/02 gubilam czop) i dzis jest 10/02 i nadal nic. Chyba wygodnie jest w tym moim brzuszkuWszyscy sie pytaja: Jak tam? I co? Juz? Zwariowac mozna
Pozdraiam
-
HeCallsMeMagi wrote:Hej Kobietki
Ja mam termin na 14/02 (a z pierwszego USG na 7/02) 4/02 moja gin powiedziala, ze mam rozwarcie na dwa palce i zrobila mi przy okazji masaz szyjki (5/02 i 6/02 gubilam czop) i dzis jest 10/02 i nadal nic. Chyba wygodnie jest w tym moim brzuszkuWszyscy sie pytaja: Jak tam? I co? Juz? Zwariowac mozna
Pozdraiam
Hejka! Duzo z nas tak ma : ) dzidziusia same zadecydują : ) ale juz niedługo wszystkie będziemy tulić nasze maleństwa. Mnie ludzie na szczęście jeszcze nie mecza, ale zaluje ze powiedziałam dwom koleżankom ze gin mi powiedzial w piatek ze na dniach urodzę bo szyjka zgladzona i 1,5cm rozwarcia. No one to codziennie pytają ale to bliskie osoby wiec nie jest to takie uciążliwe : )As ieńka, HeCallsMeMagi lubią tę wiadomość