Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Miła piękny dzieciaczek
A ja nadal kwitne z małym w brzuchu. Coś mu się nie spieszy
Ciekawe co mi powiedzą po dzisiejszym badaniu i ktg . No więc czekamy
Ciekawe jak tam gezanewoby u niej się rozkrecilo bo ja to się czuje jak weteran w dwupaku
Mila920, Moniaa lubią tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyHej. Dzięki dziewczyny za wsparcie.
Ja jeszcze w domu. Oprócz plamien nic się nie dzieje. Skurcze osłably, a mała troszkę się rusza.
Chłopaków odprawiłam do pracy i szkoły i czekam na rozwój sytuacji.
Udało mi się nawet zasnąć od tej 5-7.
To dziwne, ale jakis taki spokój czuje. Póki mnie nie boli to się nie stresuje.
Tusia pierwsza ciążę tez przenosiłam około tygodnia. Wiec wiem co czujesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 07:50
-
Hej.. mi w nocy nie dawal spac silny bol glowy pojechalam na nocna pomoc i co skierowane na szpital
tak wiec sobie leze juz dwa razy mialam ktg z mala wszystko dobrze ale polozna mnie pocieszyla ze pewnie weekend spedze w szpitalu i o tyle z moich walentynek
-
Ja Olkę urodziłam 4 dni po terminie więc też nie spodziewam się, że urodzę wcześniej.
Dziewczyny już naprawdę nie wiele nam zostało. Obyśmy wszystkie już niebawem mogło się cieszysz dzidziamiTusia weteranko dasz radę!!!
niecierpliwa najważniejsze , że z małą wszystko dobrze walentynki jeszcze nie jedne będziecie wspólnie obchodzić -
Niecierpliwa a może właśnie w walentynki wyskoczy? Ale byłby prezent dla męża
Ja dziś 38 tc! Wczoraj włączył mi się syndrom wicia gniazda. Tak na maksa.nic tylko bym robiła grubsze rzeczy np. przesadzanie kwiatków i porządki w szafach
Ale jeszcze dziś mam warsztaty z chustonoszenia, więc może się wstrzymać.
-
Mnie tez obudził nad ranem strasznie mocny skurcz - takiego nigdy nie miałam. Ale to moze po orgazmie bo z mezem sie wczoraj przytulalismy.Od wczoraj tylko caly czas brzuch twardy i rano ten skurcz i tyle, zasnęłam, teraz się obudziłam bo maly harcuje. Cos tam powoli sie codziennie dzieje, może będzie walentynek : )
As ieńka, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Sączą mi sie wody ...Czekam na męża wróci z siłowni ,i jedziemy do szpitala. CHyba to są wody bo co innego.Wolę sprawdzić będę spokojniejsza , wczoraj miałam 2 silne skurcze poszło mi aż w nogi nie mogłam chodzić przez chwile...Jeszcze byłam sama w domu strach mnie obleciał!! Czuje sie strasznie osłabione , nie chce mi się jeść wcale , jak siedzę jest ok wstane pare kropelek poleci i cisza..Mały sie strasznie wierci od wczoraj..Jak wróce ze szpitala dam znać . Miłego dnia
-
dana fajnie by bylo ale nie wiem ale strasznie sie zle czuje , mam nadzieje że z maluszkiem wszystko dobrze . Mój już jedzie ..Jeszcze elektryka mam na głowie od 7rano wierci i wierci a juz zaraz 11 .Będe musiala go wyprosić chyba. Obym dojechała do tego szpitala , nawet nie mam jak isc sie wykapać przez elektryka ...o matko zaraz tu padne:(
-
Cześć dziewczyny ☺
Oj czuje ze dziś będzie równie gorąco jak w poniedziałektrzymam kciuki za szybkie porody.
Gratulacje dla rozpakowanych, witajcie na świecie wszystkie maluszki.☺
U mnie niestety dalszy ciąg choroby. Piąty dzień gorączki po 39 st. Do tego trudno ją zbić.dobrze ze malutkiej nic nie dolega i jak najedzona to śpi bo byłoby ciężko. JedyNe na czym się skupiam to przetrwać dzień i przespać się trochę w nocy.
Miłego dnia ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 10:53
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualny